| adriM+M+N | 55217 |
|
|
30.1.2010 19:26:48
Tak už mám hotovo a je skoro i snězeno, akorát Ivet měla jsi je taky na povrchu takové tvrdší? Uvnitř byly měkoučké to jo,akorát ten vrch a spodek byl docela tvrdý. Ale s těstem se pracovalo krásně..
|
| Monalíza | 73713 |
|
|
30.1.2010 15:45:09
Vykřičník jsem dostala kdysi za Denču ,jak se narodila..a stejně je to muj oblíbenec doted
![]() Jooo...za 14 dní se mému druhému bráchovi narodí kluk....nooo a Renek má jít za kmotra....ted nevím nevím co dát jako dáreček...nebo peníze?Holce bych koupila zlaté naušničky,ale klukovi?Teda vubec nevím,co se dává...poradte ![]() |
| sabka | 47799 |
|
|
30.1.2010 13:04:49
Moni, já dostala vykřičník od Ježíška, taky jsem ho dobrých deset let neměla
![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
30.1.2010 9:28:00
Ivet to jsi šikulka, a třeba ty rohlíčky - do zítřka neztvrdnou? Asi záleží na těstě co?
Tak my máme nahlášené rodiče, tak jdu do těch žabek ![]() A prosím tě ještě zhruba jak velké ty kolečka? Teď myslím průměr? Až udělám jeden plech tak už asi budu vědět,že? Moni to jsou super dárečky, vykřičník jsem taky měla kdysi dávno,ani jsem nevěděla,že to ještě je? Ale voněl krásně. Já bych zase chtěla na Dráculu,ale ten už se možná ani snad nehraje...Ale Děti ráje musí být taky super. |
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
30.1.2010 8:12:38
Moni to zní prííííma,
celou kostku droždí! |
| Monalíza | 73713 |
|
|
30.1.2010 1:16:35
jooo Ivet kolik prosím dáváš na ty žáby droždí?
|
| Monalíza | 73713 |
|
|
30.1.2010 0:55:20
Ivet ty si šikulka...tak at všem chutná a at se dobře bavíte......já ted došla z mecheche
sem si vyrazila oslavit narozky s kamoškama,bylo super mít zas babinec,fajn jsme pokecali pojedli,popili,dostala jsem krásné dárečky...bílou orchidejku v květináči....snad mi nechcípne,je to moje nejoblíbenější kytička...taky miluju obyčejné tulipány a narcisy..... ...pak sem dostala nádhernou oranžovou svíčku na skleněném oranžovém talířku,řasenku,stíny a parfémek Vykřičník ...no sou to holky zlaté..... jinak 24.4. jedu do Prahy na muzikál Děti ráje,tak sem zvědavá...byl to muj sen si někdy na muzikál zajet![]() |
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
29.1.2010 20:55:35
ANDY,
VŠE NAJEDNOU SMÍCHALA PEKÁRNA.....A TO TĚSTO RADŠI HRUBŠÍ PÍŠ TAM MYSLÍM 1,5 CM....TAK TAK NĚJAK Já je zítra budu taky dělat......teď jsem dodělala 2 galaretkové dorty, rohlíčky plněné anglickou a kys. zelím, salámovo-sýrové záviny z listového těsta......no a zítra zbytek....bede tu 18 lidí tak chystám hromady jídla.....ale to já ráda, hlavně když jim chutná :o) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.