| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Karviná

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 4610  [Dalších 4130 >>]
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 9786
19.1.2010 19:50:55
No já nevím, já bych ambulantně asi nešla......

po té narkóze, a celkově po zákroku, jsem byla ráda že byl pod kontrolou, že na něj bylo více sestřiček a to byl prcek.......

měsíc na to bylo v tv že klučík měl po zákroku komplikace...a tím že neměl péči se to zvrtlo

Tím tě Evi nechci strašit, jen píši svůj názor ,že ta jedna noc v nemocnici se dá vydržet, pro ten pocit že pomoc je blízko...kdyby
H&N&L 41551
19.1.2010 13:31:31
Teď už se dá trhat nosní mandle i ambulatně na počkání, že nemusíš být 3 dny v nemocnici. Maminky, co tu jsou, na tom byli s dětmi, tak vykládali, že je to daleko jednodušší hlavně lepší pro děti.
Evik,Ondi 9/05+Barborka 10/08 28284
18.1.2010 21:09:56
Ahojky, no tak to už je asi pozdě, už máme žádanku na trhání nosní mandle. Mám si to objednat v Karviné 4, tak jsme zvědavá, co mi řeknou, až tam zavolám, jak dlouho budem čekat. Nejhorší je, že tam s ním bude muset Mirek, protože já musím být s Barborkou.
Nevíš náhodou, jaká je tam čekačka? A na tu ozdravovnu jsem se jí ptala a u nás říkala, že to má v takovém stádiu, že si myslí, že by to nepomohlo. Ona ho totiž přeléčí atb a většinou do týdne zase smrká zeleně a dýchá pusou, huhňá a smrká dost hodně. No jsem zvědavá, co nám tam řeknou.
H&N&L 41551
17.1.2010 22:00:03
Ahojky,

tak jsme dnes byli celý den s Radkem. Zvládli jsme bazén, vířivku a cukrárnu. Bála jsem se, že bude Neli chtít jet s ním domů. Ale byla vpoho. Zatím se jí tady líbí. Týden utekl jak voda. Tak uvidíme :)
16.1.2010 7:52:38
Já vím že někdy dorůstá, jen jsem doufala že se nám to vyhne...uvidím...zatím rýmy zdaleka nedosahují té intenzity co předtím, tož to ně uklidňuje....
~s~
Užijte si Radečka.....
H&N&L 41551
15.1.2010 19:45:24
Ivetko dětem nosní mandle dorůstá znova. Aspoň mi to dr. říkala, že do určitého věku má schopnost dorůst.

My dnes byli na sjezdovce, máme to přes park cca 10-15 min. Je tam i dětská školička lyží, tak to asi v neděli půjdem zkusit, to tady budeme mít Radka. Už mi začíná být smutno
15.1.2010 16:03:59
Eviku, možná jako první zkus dřív žádat ozdravovnu ,pak na mandle.
Ten zákrok byla rychlovka to jo, naštěstí žádné komplikace u nás....a ten rozdíl je obrovský...ale pořád je to operace
15.1.2010 16:02:25
No jo.....tady to vázne ....
se drbe na Facebooku že~t~

Haničko,
já mám podezření že Alimu ty mandle zase dorůstají...rok byl pokoj a letos zase rýmuje ,ale zatím se to nedá srovnat s tím co bylo před tím než mu je vytrhli.....jen mám pocit že zase "huhňá"

ale snad to je jen topu blbou zimou...a rýma s tím nemá nic společného.....

ááááách jo co říkáte na toho pedofila v Orlové...my to máme kilák od nás~;((

teď budu sprostá: CHytit ho zmrda řezat a solit!!!!!
H&N&L 41551
14.1.2010 19:46:47
my máme taky jít na trhání nosní mandle a podle toho, jak se nám to tady podaří zlepšit, tak buď půjdem, nebo ne.
Evik,Ondi 9/05+Barborka 10/08 28284
14.1.2010 11:40:20
AHa, moc děkuji za info. No my teď řešíme s ušní, že Ondra půjde nejspíš na trhání nosní mandle, protože má opakující se záněty vedlejších nosních dutin a prý ten kašel a problémy s průduškami může mít i z toho. Takže prvně asi vyřešíme tohle a když to nepomůže, tak budu tlačit na alergo, aby mu to napsala. Díky
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 4610  [Dalších 4130 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.