Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ssilvie, Kubík, Domi a Maty | 31101 |
|
|
5.12.2009 7:49:59
Ahojte,
Ivetko, já to psala doma, teda si myslím. Nebo že by v práci? ![]() A školení? To taky bylo, ale i lázně, pivní, holky paráda!!! Nejdříve jsme hoidnu si chodili jak jsme chtěli sauna, bazén s výhledem na hory,....pak 20min v bublinkové pivní lázní s pípou hned vedle dřevěných kádí, čepoval si každý kolik chtěl a pak odpočinek ve slámové posteli. Paráda, pokud nemáe ještě dárek, doporučuji. My měli ještě kupu "žrádýlka", večer DJee, hudba odpovídající našemu mládí,....jsme si zařádili, jak jinak 95% ženských, to jinak nešlo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Druhý den další školen, to už se mne netýkalo, tak jsme si vyšli na procházku. Když tak koukněte www.bahenec.cz |
| Monalíza | 73713 |
|
|
4.12.2009 21:18:03
adri..na spaní ho tam mužu nechat kdykoliv..je vedený jako celodenní.....možná až budu dělat u autoškolu,nebo až pujdu do práce...ted sem ráda,že mi ještě dlouho spí doma v klidu
|
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
4.12.2009 21:15:03
Asi propásla, neboť mi psala kámoška že pak tam byli i dětské kalhoty za 8 kč....jóó občas jsou super akce....ty prodavačky to mají z první ruky
![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
4.12.2009 20:55:49
Ahojík,
Moni to je super,že se malému ve školce líbí,to musí být najednou času co? A kdy ho tam začneš dávat na spaní?To čůrání se spraví,je to velká změna. Ivet tak my dnes byli na skok v shopinu,hlavně v ikei na obědě , dnes byl teda moc fajn výběr, v meníčku br. salát a řízek, pak kachna,červené zelí a knedlík... A do hypernovy - teď je to teda hypermarket albert jsem taky byla na skok, koupila kachnu za 44,90 / kilo a měli taky Mikuláše poslevňované dost, já už se na to ani nedívala, protože už tak mám hrůzu kolik toho máme a kolik ještě M. dostane. Takže jsem fakt vzala jen to pro co jsem šla a vůbec mě nenapadlo koukat po nějakých slevách,snad jsem něco nepropásla![]() |
|
|
4.12.2009 13:13:10
Byla jsem dnes Hypernově....holky no mazec.
Slevnili mukuláše...a tak....táááám bylo lidí, takovou frontu k pokladnám nepamatuji. Měli tam nějaké slevy na věci co se jim asi dlouho válí ve skladě. Jsem si říkala že to zabalím, ale nechtělo se mi vzdát úlovku, třeba jsem koupila set 3 bavlněných triček za 8 korun, 3 kalhotky na San za 8 korun 2 bavlněné trika mi na spaní za 8 korun..... tak jsem trpěla a stála 40 minut ve frontě![]() |
|
|
4.12.2009 13:00:14
Moni, tož super že se mu tam líbí, ty aspoň spočneš...on se vyřádí.
Včera měl Alex ve školce mikuláše, tak přišel hodňoučký...jako andílek, uvidíme jak dlouho mu to vydrží:o)) jo a ve školce má novou přezdívku MALÝ BARON PRÁŠIL Denně si něco vymýšlí...prej úžasné story....bude z něj asi spisovatel............ Hurááá mám nakoupeno, zabaleno, na vánoce, děti už mám z krku, ještě něco manželovi, neteři, a padla. Letos, žádné shánění, nákupy, děti nic extra nechtěli ,tak mi ulehčili nákupy, ani mně to moc nestálo ![]() |
| Monalíza | 73713 |
|
|
4.12.2009 11:11:59
Ahoj holky,jak je?U nás vše při starém,akorát malý začal chodit do té školky a je nadšený...vyběhaný..unavený...domu jde jak mátoha a do 2 sekund usíná
..je tam i na oběd,takže doma jsme okolo 12:45...takže má skluz ve spaní 45 min...jsem až překvapená,začal víc mluvit ve větách a taky nová slova.....jedno minus máme...učitelka mi denně dává počurané tepláky ,bud se zapomene,nebo nechce ukázat lulíka učitelce,je dost stydlivý a krom mě a Renka se nesvlikne před nikým,tož tak u nás |
|
|
3.12.2009 17:26:48
Se koukám......koukám a ona se Silvinka přihlásila jako já.....no jo když jí v práci na compu "záškodničím"
prej školit ![]() |
|
|
3.12.2009 7:22:10
Sabi, tak ji cinkni. Ona říkala, že na to nespěcháš, tak Ti to nechává v chladu:o)
Páá, jedem se školit do pivních lázní ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.