| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Karviná

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 4610  [Dalších 4010 >>]
adriM+M+N 55217
27.11.2009 13:34:32
Moni my si řekli právě dnes to samé, protože já letos na 30ítku dostala vše co jsem chtěla a tak ani nevím co bych si měla koupit a nechci žádnou zbytečnost jen aby byl dárek...Ale ty masáže mě napadly už dávněji,tak to je takový mini dárek..
adriM+M+N 55217
27.11.2009 13:34:32
Moni my si řekli právě dnes to samé, protože já letos na 30ítku dostala vše co jsem chtěla a tak ani nevím co bych si měla koupit a nechci žádnou zbytečnost jen aby byl dárek...Ale ty masáže mě napadly už dávněji,tak to je takový mini dárek..
Monalíza 73713
27.11.2009 13:27:56
Ivet..my jsme si řekli letos s Renkem,že si nebudem nic kupovat...měli jsme ted s tím zařizováním obýváku nákupni horečku~:-Da koupili si i domácí kino,co nebylo v plánu,tak to je až až....ale stejně mi to nedá..koupím aspon jeden dárek~;)
adriM+M+N 55217
27.11.2009 13:02:30
Evi ani jsem nevěděla, že něco bylo, teď jsem tam chvíli ani nebyla,neb jsme chodili po doktorech a tak...
Taky máme za sebou nachlazení s chycenýma průduškama,ale už je dobře.
My chodíme v pátky do takové tělocvičny kde jsou malé děti, je to tedy jen prázdná tělocvična, nejsou tam kruhy a žádné takové nářadí,protože tam jsou malé děti,je to spíš takový prostor kde teď můžou přes zimu být když už je brzy tma a zima. Jediná věc co tam je tak mini švédská bedna s které děti občas skáčou na žíněnku a malý jak pořád lítá,tak letěl přímo k té bedně,zakopl a praštil se přímo do jejího rohu,takže má dvě malé ranky, na každé dva stehy. Byly malé,ale hluboké. A dva dny na to pořád poslouchám,že chce zas do tělocvičny ~a~
Evik,Ondi 9/05+Barborka 10/08 28284
27.11.2009 12:57:31
Děkuji, to jsem potřebovala vědět. Pojedu totiž autem a hned koupím vše, alespoň to budu mít už z krku a nebudu muset shánět na poslední chvíli.

A co jste dělali, že to bylo na šití?

Proč jsi nedošla na vánoční tvoření v Majáčku? Měli jsme to ve st odpoledne a bylo moc fajn.
adriM+M+N 55217
27.11.2009 12:42:48
Jo taky jsme byli dnes vytahovat stehy, máme zašité čelo ~:(
adriM+M+N 55217
27.11.2009 12:42:01
Evi kartu dostaneš když koupíš cokoliv nad 500 kč a je pak i přenosná,že ji můžeš někomu půjčit a tak, jak ji dostaneš platí hned myslím.
Evik,Ondi 9/05+Barborka 10/08 28284
27.11.2009 12:34:13
Ahojky, JJ, panenka je v plánu, Barborka i když je vlastně ještě malá, tak na návštěvách si panenku půjčí a mazlí se s ní, chová ji, a strká dudlík, takže myslím, že to bude dobrý dárek.

Děkuji moc za názory, konečně se to tu hlo.

Adri, Dráčik mám v plánu vzít útokem, pro hračku půjdu asi jen tam. NEvíš, jak to tam funguje s tou jejich pohádkovou kartou? Platí hned nebo až za určitou dobu? Díky
adriM+M+N 55217
27.11.2009 12:28:08
No tak to je román ~t~
adriM+M+N 55217
27.11.2009 12:27:56
Ahojky holky,
já mám taky nakoupeno, ale jen pro malého, tomu jsem kupovala průběžně protože vše najednou by bylo i fin. náročné, teprve v neděli jdem ještě mamce přát k narozkám...
Malému máme stan - hlavně bude na zahradu,ale byl ve výprodeji za 290, pak jednu mašinku k vláčkodráze maš. tomáš co bliká a houká, jen velký bagr pásový od brudera (to je první hračka co si sám vybral a touží po ní,doufám že si s tím bude i hrát :-) ), pak knížku s kláveskama a notama, plastelinu s takovým strojkem,že snad něco zvládne tvořit sám, rámeček na fotku do pokojíku, motorku menší co si sám můžeš rozšroubovat a to je snad vše, no ještě možná do vánoc nějakou blbost přikoupíme. Manž. mám v plánu koupit dárkový poukaz na masáže, pořád o nich básní,ale nezajde si, potřebuje ale nějakého pořádného chlapa,protože vždy když byl u ženské tak tvrdil,že ho to akorát lechtalo... Mamce se budem asi skládat na mobil a se synovcem to mám jednoduché,ten už chce jen peníze a vybírat si sám,my bychom se do vkusu netrefili prý ~t~
Moni kufřík jsme koupili Míšovi doktorský tento měsíc jen tak v dráčikovi za 99 kč,ale myslím že už ani neví kde ho má...
Tchánovcům jsme koupili povlečení Matějovský,měli teď ve scontu v akci za 499 bavlněné,chtěla jsem krep,ale ty už byly probrané a ten měl hezký vzor co jsme koupili.
Jinak holky u nás je fajn obchůdek s hračkama nový velký mají akce,je vedle velkého kaufu,kdybyste nevěděly kde hračky koupit,tak tam možná na něco natrefíte...
Já věnec dělala předevčírem, úplně poprvé v životě,pak dodám foto a ještě zkouším z květináče zvoneček ubr. technikou a tak si hraju po nocích ~t~
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 4610  [Dalších 4010 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.