Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
27.11.2009 11:29:25
týjo Moni, ty máš nakoupeno....závidím......a co chlapovi...poraď
Eviku...a panenku?...s lahvičkou a tak?...to je brzy? |
| Monalíza | 73713 |
|
|
27.11.2009 10:56:32
ahojky..tak já s výzdobou taky nezačala..mam jen vonavou svíčku na stole
..Dárky...já ještě do obchodu nepáchla,vše kupuju přes net. Denči nejaké značkové trička,vonavku,malovátka,poprve v životě chtěla knihu Gunessovou....opasek,takové ty pubertácké cetky![]() Malému:pastelky do vany,dřevěné kostky,knížka...ta nesmí chybět,doktorský kufr.....sleduje ordinaci v ružové zahradě ani nedýchá ,psa s 15 povely.....a končím |
|
|
27.11.2009 8:58:23
Ahoj ahoj......
já s vánoční výzdobou ještě nezačala...adventní věnec dělat určitě budu....jen nevím kdy..... letos toho bude krapek více, budem se Silvinkou zdobit celý domov seniorů, tož se vyřádím....už se těším...... Jinak ťukám, zatím se držíme a jsme zdraví, pokud nepočítám nějaké posmrkávání, Sany ukončila léčbu na nosním.....svařit si to stejně nenechala, tak nemáme nic vyřešeno, dostali jsme tampónky do nosu....a toť vše ![]() S dárkem moc neporadím, sama letos nevím...máme nějaké oblečení, Kartáčky na zuby nas baterky,Alimu puzzle Sany nějakou brbie...ale co dál nevím |
| Evik,Ondi 9/05+Barborka 10/08 | 28284 |
|
|
26.11.2009 22:01:21
Ahojky, tak u nás jsme se v nemocech stihli vystřídat všichni a ta poslední jsem byla já a pořád se mě ta hnusná rýma drží a nejde se jí zbavit. Nemáte nějakou zaručenou radu na tu ucpávající rýmu?
Holky, poraĎtě co dát 14-ti měsíční holčičce k vánocům? Nějak vůbec netuším, co by jí mohlo bavit. Veškeré ty hračky pro děti od jednoho roku jakoby doma máme po Ondrovi, takže mi dochází fantazie. A jak jste na tom letos s vánočním tvořením? Dělal někdo adventní věněc? ) Nějak to tady zanedbáváme, tak holky piště piště, ať je co číst ![]() |
| Monalíza | 73713 |
|
|
25.11.2009 15:09:41
tak pátek vidím bledě
Denča začla pokašlávat a malý polehávat,neni ve své kuži chjoooo![]() |
| Monalíza | 73713 |
|
|
22.11.2009 23:13:21
hmmmm.....my už máme taky tři dny veselo
![]() pořád nějaké návštěvy na kolaudačku.......a v pátek jdem na bowling,to zas bude .....pak zas plno narozek...já snad do unora nevystřízlivím ... |
|
|
22.11.2009 17:34:23
Ahoj já jsem tadýýýýýý
vzpamatovávám se ze včerejší-dnešní Kateřinské zábavy....brrrr mám děsný bolehlav........ale bylo supéééééér všem co se "účastnili" díky ![]() |
| Monalíza | 73713 |
|
|
19.11.2009 19:56:43
ahojky....kde jste kdo?
Předevčírem mi volala ředitelka ze školky,že se uvolnilo misto..tak sem měla dilema,dát ho tam nebo né... ....přece jen sem ještě rok doma a je to moje tulítko a poslední miminko ...dneska si tam byl i pohrát a je uplně nadšený,přece jen nemám moc kamarádek co maji malé děti,tak sem se domluvila,že ho budu dávat třeba jen na 14 dní na dopoledne,nebo jak budu potřebovat...školné je 300kč tak to není taková hruza a konečně se možná dostanu v klidu do té autoškoly..... |
| Erika, Terezka- srpen 2007 | 52568 |
|
|
16.11.2009 18:20:17
Ahoj holky....ŽIJU,ČTU VÁS..ale nepíšu :-(( se mi nějak nechtělo.
Ale dlouho jsem tu nebyla.Co u nás nového? Vcelku nic..do práce,z práce a tak pořád dokola. Práce mě ale bavííí a to je důležité. Terezka chodí do jeslí,když je Honza v práci a je spokojená,naštěstí nepláče tak nemusíme ráno řešit stavy,že se jí nechce a pak mít třeba nějaké výčitky apod. Moni,obývák se vám moc moc povedl..líbí se mi. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.