Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Monalíza | 73713 |
|
|
16.11.2009 16:24:17
No Evi...to je děs s těma oknama...máme to doma jak v sauně,ted ani pořádně nevyvětrám ,neb mame na oknech igelity(malujou barák) a z druhé strany,kde mám v kuchyni balkon sebrali kliky
...já se asi uvařím .....kdyby nám ted vrátili trubičky na topení,tak sem v balíku,ale to se už nestane![]() |
| Evik,Ondi 9/05+Barborka 10/08 | 28284 |
|
|
16.11.2009 13:26:22
Ahojky, Moni, máte to doma krásné. Máte tam teď i tepleji, když máte nová okna?
Ivet, tak to je dobře, že se to dalo? A s tím krvácením fakt nejde nic dělat? Znám to od sebe, ale nemívám to tak často, i když jak to začně, tak je to docela síla. Držte se . |
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
16.11.2009 12:24:27
Ahojky,
tak máme zasebo kontrolu, po hodině čekání v čekárně, vytáhl jí tampóny z nosku , zkontroloval, což se neobešlo bez plakání. Na kontrolu zase ve čtvrtek....dostala tablety na posílení cév, jinak nic.......ve čtvrtek už si s ní jede zase tatínek. |
| Ssilvie, Kubík, Domi a Maty | 31101 |
|
|
15.11.2009 14:57:09
Adri, to je mi líto. S mléčnými to říká každý zubař jinak. My se učili léčit, že to jde dál, někteří dr. raději nechat, netrápit dítě. Já bych plombovala, přeci jen ho bude mít ještě dlouho než mu vypadne. Dominik tak zkončil na pohotovosti, dr. řekla, že vrtat nebude, že je to mléčný, kde mu mléčný odvrtala, jsem čekala, že vytrhne a naše mu ho vytrhla. Stejně se mu nad ním dělal váček. Zbytečné.
A vrtání nebolí pokud je za včasu. Dr. řekla, že to z toho stříká vodička, která vyhání broučky z toho zoubku, jehlu nasladia tak, at to nevidí, ukázala, jak z toho stříká voda bez jehly. A když dávala blombu, tak říkala, že ted musí dírku zavřít, kterou tam udělali broučci, at se tam nevrátí, že by ho to mohlo pak bolet. To tehdy Kubík zvládl ![]() Trhání bylo horší, vždy u něj předchází píchání derivátu do žíly, pak trhání zubů a pak ještě zašití díry. ![]() Naposled mu ještě píchali i do dásní a to ze tří stran. Mu totiž zuby sami nepadají ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
15.11.2009 11:15:49
Ahojky,
Moni máte to parádní, hezky sladěné ![]() Ivet to je mi Sany líto, snad to nějak zvládnete v pondělí. Já řeším právě toho zubaře. Byli jsme ve čtvrtek a bohužel na nás asi platí pravidlo,že čím dříve jsou zuby tak se dříve kazí. Míša měl v roce všechny kromě pětek a ty měl taky pak hodně rychle a už máme jeden kaz A to před spaním než jde spát jako poslední krok mu čistím zuby - já už pěkně dlouho a ráno si čistí se mnou... TAk mu to zubařka chtěla vyvrtat, ale začal šíleně řvát jak zapla tu vrtačku,tak jsme to odložili a máme přijít za měsíc. Někdo mi už občas řekl,že mléčné zuby se nevrtají,že stejně vypadnou,ale asi mi to přijde jako blbost, protože se ten kaz může dostat do hloubky ne? No za ten měsíc to bude děs,ale nejvíc se bojím toho,že se začne zubaře bát a bude mít taky trauma, dosud krásně otvíral pusu a to jsme byli už několikrát. Jinak má zoubky rovné, bílé, ale bohužel kaz, my s mm máme taky plnou pusu plomb ![]() |
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
15.11.2009 10:55:30
Moni
![]() moc hezké barvy....líbí se mi to moc....parádní změna ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.