Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Monalíza | 73713 |
|
|
15.11.2009 10:23:28
včera jsem se koukla na video ,jak pod nama rupala ta židle na svatbě...no děs..to byl zvuk,jako když padá strom v lese
...normálně to poslat do neváhej a toč .....kdybych to uměla vložit tady,tak vám to vložím,at se taky nasmějete,ale neumím to![]() |
| Ssilvie, Kubík, Domi a Maty | 31101 |
|
|
15.11.2009 10:16:11
MOni,pěkně slazené! Zajímavý je ten pruh nad sedačkou:o)
Tak at se Vám to brzo pěkně zabydlí ![]() |
| Monalíza | 73713 |
|
|
15.11.2009 10:15:48
jooo a k tem dr....někdy to opravdu po dobrém nejde..taky mam někdy nervy,ale někteří dr by se mohli ovládat a nemaji ve zdravotnictví co dělat..zajímavé je ,že u druhé dr se Denča nebála..měla s ní trpělivost a neřvala na ní jak siréna....ještě mi švihla sestra prukazkou pojištovny na stul a div mě nevykopala z ordinace....přístup děs....
|
| Monalíza | 73713 |
|
|
15.11.2009 10:08:59
![]() Denča si našla na svatbě lásku :o)).....i když na to nevypadá je mu 18 let ![]() Příprava na svatbu Dala jsem do albíčka fotky obýváku..některé jsou tmavé,neb sem fotila proti světlu ![]() |
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
15.11.2009 8:21:59
Moni,
taky jsem nad dr. zuřila....jenže San opravdu dělá takové divadlo že kolikrát zuřím i doma a to jí chci jen dát kapky....věřím že jim tam předvedla hysterák dle toho co jsem slyšela, ale když už jsem slyšela jak Dr. řve ..."kdo bude koho poslouchat ty mně nebo já tebe"....nemít Aliho na klíně asi tam vpadnu...ale tak to cítíme my matky, Richard tam byl a tvrdí že jinak to nešlo. že na ní křičela...se nedivím že to nevydržela....to mně neštve ,tak jako to že na děti které se brání musí být připravena, že jí mněli dát něco na zklidnění... nebo já nevím nejsem lékař, ale jsem naštvané že to nevyřešila hned ,každý další pokus dostat jí tam bude horší a horší.... a noc, naštěstí dobrá spinkala celou noc, už vypadá líp, když ale začnu škemrat jestli to v pondělí zvládneme....začne plakat...a že né ![]() noo já jako dítě u zubaře...jsem pokousala zubařku ![]() |
| Ssilvie, Kubík, Domi a Maty | 31101 |
|
|
15.11.2009 7:17:04
Ahojte, zdravím trošku dřív po ránu, ale vypravovala jsem mužíčka s Domčou na zápas, tak už jsme nezalehla a převlíkám a mám nachystáno žehlení.
Ivetko, moc mne to se Sany mrzí, chjooo, máte to trápení. Tak at to v pondělí zvládnete, at je to dobré, nekrvácí a nemusíte podstupovat vůbec nic. Moni, ono to máš těžké,v žádném případě se nechci zastávat dr., ale zažila jsem to s dětmi taky a bohužel, když to nejde po dobrém, milém,...věř, že to jsme tehdy dělali snad skoro hodinu, taky u zubaře a to jsme už byli ve specializované ordinaci pro nezvladatelné děti, tak to muselo jít po zlém, teda ne bitím,ale na sílu, já tehdy kojila, takže mi seděl Kubík /10 let!!!/ na klíně a já ho držela/odcházela jsme se spocenými zády, kruhy na prsou, od toho jak mi je hřál a tlačil mi do nich,../, sestra železný prst a zubařka trhala, pak ještě šila,....bohužel muselo se to udělat, já to chtěla, měl napíchntý derivát/což je z něčí krve, HIV a pod.../, tak jsem nechtěla, at ho napíchávají znova/zvýšit tím možnost nákazy/ a nebo mu dávat kvůli mléčným zubům anestezii. Což mi příjde věčí zlo, než ho držet. Bohužel občas i moc šikovné děti, jako je Sany, unavené, vysílené,...zareaguji tak, jak by to nikdo nečekal. A to pak je nejlepší "šoková" terapie. Pevně věřím, že v pondělí pokud bude třeba, bude už Sany vyspinkaná a silná a i když možná s pláčem, ale zvldáne to. Držím palečky. Ivetko, s prací OK, snad to bez Tebe zvládnu, budu si myslet, že je pátek:o) ERi, psala jsem Ti na skype ohledně parfemu, už se ptal další kolega, že by parfémy sfouknul vánoce, tak prosím, pošli mi po Honzovi vzorečky. Dělám Ti s Kenzem chodíci reklamu ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Monalíza | 73713 |
|
|
14.11.2009 22:07:50
Ahojky
Jejda Ivet...bobeček Sany...ti doktoři jsou někdy střelení malé dítě je vyděšené a ještě mu budou nadávat![]() ..něco podobného jsem od 2 let zažívala s Denčou u zubaře..ve 2 letech ji násilím drželi 4 lidi,železný prst do pusy,vrtačka a nadávky zubařky a měla trauma snad až do 11 let.......jo a s tím krvácením jsem měla taky potíže celé dětství..ani nevím co mi na to dávali....ale hodněkrát jsem jela záchrankou ..halda ručníku prolitých krví no děs....stačilo mi že bylo teplo nebo sem se malinko bouchla do nosu a už to jelo............tak držím palečky at to Sanynka i vy v pondělí zvládne v poho![]() ![]() ![]() |
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
14.11.2009 20:49:26
Eviku, já už nevím...kolik stály.....okolo 120.
a co zadávám...já na to ani nekoukla...no musím začít. U nás dnes veselo. San ve tři ráno vstala ža jí teče krev z nosku...pak v 7 pak ve 2, a nešlo zastavit tak jsme už jeli na pohotovost, a tam...no děsssss....já byla v čekárně ,bobeček ta tak řvala, prosila ať už jí nechají(já bulela v čekárně)...pak už po ní dr. řvala, no prostě hysterický záchvat, nenechala se prohlídnout nenechala si to svařit, pak už ani pusu neotevřela, dr. prohlásila že takovo hysterku tam neměli ![]() bohužel.....nic nevyřešili, má v nose tampóny, pak už málem sebou sekl i manžel, že všede krev, řvoucí Sany...prostě príma sobota. Další kolo čeká mně v pondělá, jde vytáhnout tampóny, pokud bude krvácet...vidím to na hospitalizaci, neboť dobrovolně si to už nenechá dělat, když už ví co jí čeká ![]() |
| Evik,Ondi 9/05+Barborka 10/08 | 28284 |
|
|
10.11.2009 22:01:15
Děkuji, Ivet ještě něco. Co zadáváš do objednávky a kolik tě loni ty kalendáře vyšly? Já už totiž nemám žádný nápad na dárky pro babičky, tak dostanou letos tohle. Děkuji.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.