| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Karviná

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 4610  [Dalších 3970 >>]
sabka 47799
10.11.2009 21:12:05
já mám taky šéfku super, je o rok mladší takže si rozumíme. Je skvělá, ale když je průser tak se dokáže tak zatvářit, že si myslíš, že s tebe zůstane socha ~t~ ale vždy stojí za námi před vedením z Brna a toho si vážím ~;)

vedoucí je taky v poho, ale strašně tu prci žere, už máme o ní trochu i obavy, že za chvíli zkolabuje, což se stalo v pátek, hrozná migréna, vysoký tlak, nemohla se ani postavit, tak slíbila, že se bude šetřit a my na to dohlížíme.

Já mám školu sociálně zdravotní, ale nikdy jsem tohle nechtěla dělat ~t~ já jsem ta kancelářská krysa, klidně budu dělat celý život to stejné, ale v pohodě a teplíčku~z~
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 9786
10.11.2009 19:34:32
Sabi, to je fajn že se v práci daří....a hlavně že se tak držíš

já mám šéfku super....Silvinku...i taši společnou nadřízenou...ono veškerý personál tam vnímám pozitivně....třeba pan ředitel...to je klasa.

V domově bych zůstala ráda...v té sociální sféře...proto hledám vzdělávání tam...na zdravotnictví nemám žaludek...tímhle směrem nee, ošetřovatelky mají můj obdiv
sabka 47799
10.11.2009 19:30:33
Ivet, já jí radší říkám všechno, už ví na co je tampon a vložka, ale ten menzes jsem ještě nevysvětlovala, řekla jsem, že jí to řeknu až bude větší ~y~

a v domově teda zůstaneš?

já v práci zatím super, jenom nás sestěhovali do jednoho patra, předtím jsme měli dva, ale teď to bylo zbytečné, když nás je od června míň. Mám vedoucí přímo v kanclu, viděla jsem to hrozně černě, ale v pohodě ~;) Hlavní šéfka má kancelář jenom pro sebe, u té nehrozí, že by seděla s námi, dělá hodně věcí na pc a na to potřebuje klid, aby se mohla soustředit ~z~
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 9786
10.11.2009 18:53:05
AHOJ...NO HURÁ ŽE SE TO TADY ROZJELO

SABINKO, DRSNÁ REALITA JO HNED OD MALA~t~
To já dětenm tvrdila že děti "tahaj"ven bříškem~t~

Moni, drahá židle~l~

Mati,brzy se všici uzdravte

Eviku, já jen přepsala koncovku...a oložila v jpg...jo a svážou....

já taky kalendář ještě nemám....

jinak Ali už asi vystrkuje ve školce růžky už ho jen nechválí...prej začíná zlobit...JÁ JIM TO ŘÍKALA~t~~t~~t~
sabka 47799
10.11.2009 18:08:01
Ahoj holčiny!

u nás taky zatím nic nového, kalendář ještě nemám hotový, mám udělané snad čtyři měsíce ~t~

Ivetko, Aďka zase všem začla říkat že je těhotný, dokonce i Marcel je prý těhotný ~t~ Tak jsem jí vysvětlovala, že těhotný je ten kdo čeká miminko, ukázala jsem jí v televizi těhotnou Mráčkovou, že má tak velké bříško, protože tam má miminko. Tak se ptala jak ho vytáhnou, řekla jsem, že pipinkou, tak se smála jak šílená.
Chudák holka, až pozná, že jsem si nedělala srandu ~q~
Evik,Ondi 9/05+Barborka 10/08 28284
10.11.2009 11:53:38
Ahojky, a jak se to tam objednává a jak to uložit jako jpg.? Stačí přepsat příponu ,nebo nějak jinak. A oni vám v tom 24print ten kalendář i svážou? Díky
Maťa. 21117
10.11.2009 9:43:34
Zdravím všetky, po dlhej dobe som kukla. Sme doma imrvére nemocní všetci, takže sa nenudím. Do toho programujem weby na zakázky, takže mám toho nad hlavu a vlastne celkovo na diskusie moc nestíham ani chodiť, len hlavne v cuku-letu prečítať čosi.

Hlavne, nech sa pozbierame zdravotne, ja som na tom fakt biedne.
Maťa. 21117
10.11.2009 9:40:31
Adri, psd Ti nevezmú, musíš to mať v jpg, v rozlíšení minimálne 300 dpi (kalendáre robím každoročne a tisknem u nich často)
adriM+M+N 55217
9.11.2009 22:34:54
Ahojky holky, si říkám,že to tady nějak umřelo ~j~
Moni tos mě pobavila ~t~, ale teda 1500, to fakt naštve ~q~~o~
Holky myslíte,že bude ještě nějaká ta akce na 24print? A pokud bych chtěla objednat teĎ bez akce, tak jaká cena je platná? Tam v ceníku vidím více typů, kalendář A4 za 119, kalendář A4 luxus za 199 - co to je ten luxus nevíte?
Jo a nahráváte to tam v tom velkém formátu psd nebo zmenšujete? Díky ~x~
Monalíza 73713
9.11.2009 22:34:16
Máme to i na kameře natočené..jen jsem ještě nenašla odvahu se na to podívat~t~~t~~t~
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 4610  [Dalších 3970 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.