Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Evik,Ondi 9/05+Barborka 10/08 | 28284 |
|
|
9.11.2009 21:22:50
Moni, bomba, to ti věřím, že ses nemohla přestat smát
![]() ![]() Ivet, držíme palce, ať ti škola jde a vše výjde jak chceš a potřebuješ. Je fajn, že jsi se našla v práci a ta tě baví a něco ti dává. |
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
9.11.2009 20:14:13
Moni
![]() ![]() super:o))) a dostali jste židli k zaplacení:o))) jj učit se budu...snad...díky za palečky budu je potřebovat |
| Monalíza | 73713 |
|
|
9.11.2009 20:00:13
Ahojky
My jsme byli v sobotu na bráchově svatbě,bylo supr....jak se hraje ta hra,že se tančí okolo židlí a jak přestane hrát hudba,musíte si sednout....no tak jak Renek sednul a já na něho,tak rupla celá židle a zustali jsme sedět v hromadě třísek ![]() ![]() nemohli jsme se asi 5 minut smíchy sesbírat..no sranda..já je varovala,že to nemuzeme hrát![]() Ivet ,tak do školičky pujdeš joooo?Tak držím paluchy at ti všechno výjde a děláš to co tě baví ![]() ![]() ![]() |
|
|
9.11.2009 18:30:50
Eviku , já se taky přemlouvám, k úklidu ...ale odolávám :)
|
|
|
9.11.2009 18:30:15
Ahoj ahoj.....zdravím...jen nakukuji a nestíhám odepsat...
u nás nic nového, pořád nestíhám...klasika:o) Mám zasebou další víkend s aerobikem s holkama...děvčata díííík za společnost bylo fááájn Zatím ťukám jsme zdraví, dnes jsem byla i na vstupní prohlídce....tak to mám i s razítkem:o) vyhnula jsem se očkování proti chřipce, i když mně to asi čeká...vzhledem k tomu že jsem v kontaktu s lidma....asi budem muset...povinně -nepovinně...sháním taky info o kurzu v soc. službách, čeká mně vzdělávání....pokud bych chtěla zůstat jako asistentka Silvince...a to bych chtěla.... A děti, zlobí pořád stejně...Ali mi dnes řekl že jsem mu "zničila život".... ....nechtěla jsem mu zapnout autodráhu.....kde on na to chodí?! ![]() taky odmítá říkat své jméno..všem tvrdí že se jmenuje ĎUNĎA tAK MU ŘÍKÁME S MANŽELEM...TAK TVRDÍ OKOLÍ ŽE SE TAK JMENUJE...JO A TAKY VE ŠKOLCE NEJÍ UŽ MĚSÍC TVRDÍ ŽE NEDOSTÁVÁ OBĚD:O)) |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
4.11.2009 23:30:53
Evi máš mailíka
![]() ![]() |
| Evik,Ondi 9/05+Barborka 10/08 | 28284 |
|
|
4.11.2009 12:10:21
Ahojky, Adri, kalendář máš super. V jakém programu to nakonec děláš a kde prosím stahuješ ty obrázky? Mohla bys mi prosím poslat Ifno na mail? SUCOVI@seznam.cz a pošli mi prosím i kde se dá sehnat ten tvůj program.
Jinak Barborka už má nahoře čtyři zuby jen je má narostlé úlně srandovně. Má vlevo čtyřku, jedničku a malou dvojku a vpravo má dvojku a teď i čtyřku .Máme se pořád stejně a já se přemlouvám, že bych měla začít s vánočním úklidem a zatím sama sobě odolávám Papa |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
3.11.2009 11:49:54
Hani díky, tam jsem právě hledala, zatím nenašla přesně to co jsem chtěla,ale něco mám postahované,tak to kdyžtak použiju.
|
| H&N&L | 41551 |
|
|
3.11.2009 8:22:02
jé já píšu jak tatar...ikdyž "T" mám na klávesnici vlastně jen jedno
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.