| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Karviná

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 4610  [Dalších 3940 >>]
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 9786
30.10.2009 17:57:25
Moni, to znááám...taky mám vždy představu a realita je jinde....už se těším na fotečky od vás:o)
Monalíza 73713
30.10.2009 17:33:42
Adri~R^~R^~R^mě se to taky líbí.....taky bych se to chtěla naučit....příjde mi to složité,co mě ukazovala loni Silvínka,tak zas vím prd~d~:-)

jo a k bytečku....skoro nic nemáme podle puvodních představ~t~..jak člověk vlítne do obchodu,tak se mu zalíbí uplně něco jiného~d~
30.10.2009 16:47:34
Andrejko super...mi se to moc líbí~R^
adriM+M+N 55217
30.10.2009 14:22:59
Jj asi tím,že jsem na to přicházela téměř sama mi to přijde děsně složité...
Jinak prosinec je trochu přeplácaný, no jo 1. fotka, ale další už se budu snažit nepřeplácat :-)
H&N&L 41551
30.10.2009 14:11:29
Adri už je ten pocit, že jsi si to sama vyrobila!!! Jinak program je jen na Tobě, já photoshop neznám, tak nevím. Ale co vím, že první tvoření v gimpu mi přišlo šíleně složité, ateď je to hračka...a stále objevuji nové.
Máš to moc pěkné
adriM+M+N 55217
30.10.2009 13:47:55
Asi ten číselník je třeba trochu posunout zase doprava...
adriM+M+N 55217
30.10.2009 13:47:31
Ahojky holky,
tak já se letos odhodlala vyzkoušet ten kalendář,tak mi to holky prosím pořádně zkritizujte co udělat jinak a lépe a děkuji moc Haničce za rady a její čas,musím se ale přiznat,že já to včera zkusila ještě ve photoshopu a mně to přijde o dost jednodušší a rychlejší,v tom gimpu jsem s tím škálováním taková negramotná ~d~
Jo a je to teda zatím první a jediná stránka.
Ssilvie, Kubík, Domi a Maty 31101
30.10.2009 7:39:59
Ahojte, při pátečku, zdravím Vás než půjdem na snídaňku.
Včera tady lehce pršelo, tak jsme to vzali do 3D, hráli jen pohádku, Zataženo občas trakaře, supéééér, manžel byl poprvé na 3D a navíc tady je přímo i plátno na 3D, takže super zážitek:o)Sešly jsme se se sestrou, hihi, obě bez dětí, paráda, potkala jsem tu kámošku ze zdravky, hihi, ona je z Přerova a sejdem se náhodně v Praze.
Dnes jedem na Prahu, svítí tu sluníčko a pak zase máme návštěvu Danču, některé ji znáte:o)
Večer už jsme přemýšleli, že je škoda, že neexistuje nějaký "eskort servis", kde by půjčovali na hodinu děti, at jim jen vynadáme, natlučeme, vrátíme a můžem si užívat klidu dál,...~t~~t~~t~
Fakt nám tu chybí. No, zítra už s některýma budeme~s~~s~~s~

Monalíza 73713
28.10.2009 22:09:54
Ivet~t~~t~~t~~t

U nás zas malý rozumí pc líp než já...ve wordu je jak doma a já ani nevím ,kde se zapíná.....chtěl na mém pc pustit hry...to taky nevím kde mám~f~...tak sem myší klikala všude možně a on:to nééééé,to nééééééé,to néééééé.....booooožééééééé........~t~
28.10.2009 20:30:20
Silvinko, nemysli užííívej si....

já to nemůžu vypustit z hlavy od pondělí...

a dlouho nevypustím...to nejde, i když jsem jí znala mnohem méně než ty...to nejde zapomenout...na takovou osobnost!

Užij si to!!!!!!Starosti nachvilinku zamkni do skříně!

Perlička dnes našeho Aliho.....

jak je nachlazenej tak je potivnej...po obědě měl jít spát, stál ve dveřích ...a fňukal, tak jsme se mu s manželem posmívali že je UFŇUKÁNEK...to ho naštvalo a řekl nám

" A VY JSTE ÚPLNĚ BLÁZNIVÁ LODINA"~y~
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 4610  [Dalších 3940 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.