| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Karviná

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 4610  [Dalších 3910 >>]
sabka 47799
21.10.2009 19:31:18
ahoj holčiny!!!

taky nějak nestíhám, chřipku máme snad všichni za sebou a už nás nemoc nezklátí ~q~

Evi, Barunka už je velká a krásná ~s~~s~~s~

já Adrušku ještě nestříhala, naposledy před rokem ofinu a od té doby už ani tu ne, nosí pořád culík, vlasy už má po zadek ~t~

Ivet, je fajn, že máš konečě práci kde se ti líbí. To máš brigádu nebo na stálo?

Dneska jsem konečně koupila botičky pro Aďku, sehnat růžové v její velikosti mi teda dalo letos zabrat ale zvládla jsem to, jsem spokojená ~t~~t~
už jsem se bála že i v lednu bude chodit v teniskách~q~
Ssilvie, Kubík, Domi a Maty 31101
21.10.2009 18:37:06
Ivetko, to určitě:o) měla jsi nejhodnější a nejnenáročnější paní, navíc, takové tíntítko:o)

Jinak domovy důchodců, to máš těžko, hodně záleží na vedení, což tady je úplně super, nebýt podpory od Gabky a p. ředitele, tak si můžu plánovat, co chci a skutek utek.

Už ted se děsím, jak to bude další rok, když se bude dělat "pořádek" s domovem, co má od ledna pod nás patřit.
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 9786
21.10.2009 17:59:18
byl to fajn výlet......to jim prospěje....líbí se mi že u vás v dom. seniorů...se myslí na jejich spokojenost....to se málokde vidí
21.10.2009 17:58:28
vézt :o)
21.10.2009 17:49:36
to je vizitka.....výlet seniorů~t~

mi nevadilo vést paní Marušku....vybrala jsem si nejhodnějšího človíčka na vožení~j~
21.10.2009 17:18:35
Ivet, co se čertíš, příště Tě teda nebudu chválit~2~
~t~~t~~t~~t~
21.10.2009 17:14:27
Evi,
fotečky perfektní děti jsou rozkošní...rostou bleskově~s~

Silvííííííííííííííííííííííííí~q~
21.10.2009 17:05:35
Evi, Barborka je úžasná, takové sladké čertítko a teda bráškovi podobná!~R^
A vše nej k prvnímu ročku:o)

Tak toto je fotka z dneška z práce:

nemá se ta Ivetka u mne skvěle~t~~t~~t~

Nene, to si zasloužila, byli jsme na exkurzi v nošovickém pivovaru a v ceně byla 2 pivečka~R^.
Bobek celou exkurzi tahala vozík:o) Tak si zasloužila.

Jinak u nás se opět včera marodí, a opět Matysek, zas ehorekčuje, dnes jsme s ním byla u dr. tak zatím snad viroza, atb nám nechtěla dávat, ale i ta vzala stěry z krku, že během pár hodin to může být angína.
Zítra navíc jedu do Brna na veletrh rehab. pomůcek, tak se babička ted uhlídá a Ivetka sama upracuje.~x~

A velcí kluci jeli s babičkou na Slezskoostravský hrad, je tam rej strašidel a dlabání dýní.

Evik,Ondi 9/05+Barborka 10/08 28284
21.10.2009 13:43:15
Ahojky, hlásím že žijeme, jen trochu nestíháme, jsme pořád někde v čudu, malá má ráda společnost,takže chodíme na kafíčka :-D. Tady vám dám pár foteček, aŤ vidíte, jak rosteme. Barborka měla v roce 9,4 kg a 77 cm a prý už vše dohnala a je v pořádku. Ivetce děkuji za rady, už je hotovo~:-D

Dortík k prvnímu roku a Barborka

Dáreček

Hele, stojím

Ondrášek čaroděj

Ostříhaná Barborka
19.10.2009 18:19:15
tEDA, KTERÁ PANÍ Z tEBE UDĚLALA ANDĚLA?:O)
tĚ TAM NEBUDU MOCT NECHÁVAT SAMOTNOU, tĚ BUDOU MÍT RADĚJI:o)

Nene, já jsem ráda, že v klidu si můžu vzít dovču, že oni se nebudou nudit:o)

MOni, díky, 5tis je teda pálka, no jsem to trošku víc studovala, tak ty fixní se dávají cca od 12let, tak to má bobek smůlu, strašně by je chtěl:o) JInak jsem tak počítala 4-6tis. No, doufalal v nižší cenu. Jsme si našla na známý lékař ortodontisty a sjou tam s velkou chválou ve Fakultce, kde jsme jak doma, tak asi nejspíš se objednáme tam.
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 4610  [Dalších 3910 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.