Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| sabka | 47799 |
|
|
21.10.2009 19:31:18
ahoj holčiny!!!
taky nějak nestíhám, chřipku máme snad všichni za sebou a už nás nemoc nezklátí ![]() Evi, Barunka už je velká a krásná ![]() ![]() ![]() já Adrušku ještě nestříhala, naposledy před rokem ofinu a od té doby už ani tu ne, nosí pořád culík, vlasy už má po zadek ![]() Ivet, je fajn, že máš konečě práci kde se ti líbí. To máš brigádu nebo na stálo? Dneska jsem konečně koupila botičky pro Aďku, sehnat růžové v její velikosti mi teda dalo letos zabrat ale zvládla jsem to, jsem spokojená ![]() ![]() už jsem se bála že i v lednu bude chodit v teniskách ![]() |
| Ssilvie, Kubík, Domi a Maty | 31101 |
|
|
21.10.2009 18:37:06
Ivetko, to určitě:o) měla jsi nejhodnější a nejnenáročnější paní, navíc, takové tíntítko:o)
Jinak domovy důchodců, to máš těžko, hodně záleží na vedení, což tady je úplně super, nebýt podpory od Gabky a p. ředitele, tak si můžu plánovat, co chci a skutek utek. Už ted se děsím, jak to bude další rok, když se bude dělat "pořádek" s domovem, co má od ledna pod nás patřit. |
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
21.10.2009 17:59:18
byl to fajn výlet......to jim prospěje....líbí se mi že u vás v dom. seniorů...se myslí na jejich spokojenost....to se málokde vidí
|
|
|
21.10.2009 17:58:28
vézt :o)
|
|
|
21.10.2009 17:49:36
to je vizitka.....výlet seniorů
![]() mi nevadilo vést paní Marušku....vybrala jsem si nejhodnějšího človíčka na vožení ![]() |
|
|
21.10.2009 17:18:35
Ivet, co se čertíš, příště Tě teda nebudu chválit
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
21.10.2009 17:14:27
Evi,
fotečky perfektní děti jsou rozkošní...rostou bleskově ![]() Silvííííííííííííííííííííííííí ![]() |
|
|
21.10.2009 17:05:35
Evi, Barborka je úžasná, takové sladké čertítko a teda bráškovi podobná!
![]() A vše nej k prvnímu ročku:o) Tak toto je fotka z dneška z práce: ![]() nemá se ta Ivetka u mne skvěle ![]() ![]() ![]() Nene, to si zasloužila, byli jsme na exkurzi v nošovickém pivovaru a v ceně byla 2 pivečka .Bobek celou exkurzi tahala vozík:o) Tak si zasloužila. Jinak u nás se opět včera marodí, a opět Matysek, zas ehorekčuje, dnes jsme s ním byla u dr. tak zatím snad viroza, atb nám nechtěla dávat, ale i ta vzala stěry z krku, že během pár hodin to může být angína. Zítra navíc jedu do Brna na veletrh rehab. pomůcek, tak se babička ted uhlídá a Ivetka sama upracuje. ![]() A velcí kluci jeli s babičkou na Slezskoostravský hrad, je tam rej strašidel a dlabání dýní. |
| Evik,Ondi 9/05+Barborka 10/08 | 28284 |
|
|
21.10.2009 13:43:15
Ahojky, hlásím že žijeme, jen trochu nestíháme, jsme pořád někde v čudu, malá má ráda společnost,takže chodíme na kafíčka :-D. Tady vám dám pár foteček, aŤ vidíte, jak rosteme. Barborka měla v roce 9,4 kg a 77 cm a prý už vše dohnala a je v pořádku. Ivetce děkuji za rady, už je hotovo
![]() Dortík k prvnímu roku a Barborka ![]() Dáreček ![]() Hele, stojím ![]() Ondrášek čaroděj ![]() Ostříhaná Barborka ![]() |
|
|
19.10.2009 18:19:15
tEDA, KTERÁ PANÍ Z tEBE UDĚLALA ANDĚLA?:O)
tĚ TAM NEBUDU MOCT NECHÁVAT SAMOTNOU, tĚ BUDOU MÍT RADĚJI:o) Nene, já jsem ráda, že v klidu si můžu vzít dovču, že oni se nebudou nudit:o) MOni, díky, 5tis je teda pálka, no jsem to trošku víc studovala, tak ty fixní se dávají cca od 12let, tak to má bobek smůlu, strašně by je chtěl:o) JInak jsem tak počítala 4-6tis. No, doufalal v nižší cenu. Jsme si našla na známý lékař ortodontisty a sjou tam s velkou chválou ve Fakultce, kde jsme jak doma, tak asi nejspíš se objednáme tam. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.