Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
19.10.2009 16:05:22
Evi,
nejlíp strojkem...teď, do jara jí to podroste, a v zimě pod čepicí to neva...nebo přes prsty nakraťoučko ![]() Silvinko, v práci vše ok ![]() jedna paní mi řekla že jsem anděl, což oponovala p. Rozbrojová:o))) že nééé p. Němcová řekla že jsem sluníčk...tož nevím :o) Moni, čaj s rumem a léčit se |
| Monalíza | 73713 |
|
|
19.10.2009 15:48:21
Silvi...slyšela jsem od kámošky ,že na rovnátka jsou dobří v Třinci...cena myslím okolo 5.000kč
|
| Monalíza | 73713 |
|
|
19.10.2009 15:39:42
Ahojky holky
Sanynce to moc sluší ![]() ![]() ![]() Já jsem už 3 dny nachřapaná....rodinka si to už odbyla a ted to sedlo na mě dneska jsem byla s malým na kontrole po angíně a antibiotikách ..vše ok....hned jsem se dětské optala n muj problém..už 3 dny mě šíleně píchá pod pravym žebrem....sem myslela,že žlučník...mamka ani babička ho už nemají,tak jsem myslela,že to už čeká na mě.....dr říkala,že když mam ašel,je to skříplý mezižeberní nerv a bude to bolet pěkně dlouho...tak sem se aspon uklidnila,že nemusím běhat po dr ještě se ssebou |
| Ssilvie, Kubík, Domi a Maty | 31101 |
|
|
19.10.2009 13:55:37
Sanynka je koča!!!!!
Má to určitě lepší:o) Je taková důležitější:o) A jak je Ivetko dnes v práci, hihi, já dnes byla v PPP s Dominikem, tak jsem se dověděla, že v minulých testech jim vyšel hodně nadprůměrný, tak byla sama zvědavá, jaké to bude po roce a půl:o) Stále je v lepším průměru a až nadprůměru, ale už se to trošku srovnalo, ono právě toto je u něj důvod nepozornosti ve škole. Ho baví jen věci, co se učí, právě dovídá,naopak opakování, stereotyp u něj vede k vypnutí a tím pádem pak nepozornosti a nesoustředění. Dnes poprvé vyslovila dr. ADHD, já to tušila, ale řečeno a ani písemně jsem to neměla. Zní to hrozně, navíc se uklidnuji tím, že on je ještě zlatý proti jiným dětem s ADHD.:o) Pak jsme jela pro papíry na dětské přídavky, když jsem na něj čekala, tak jsem skákla do DDM, podívat se, jak se jim tam vede. Pak s Domčou k zubnímu, na pohotovsti mu odvrtali zoubek, že ho má naše zubní zaplombovat, ale ta když viděla váček, šla trhat a dostali jsme i žádanku na rovnátka, to bude zase pálka. Dominik kviknul, jen když píchala injekci, pak koukal, že je už zub venku:o) Ted chodí, že stále pusu necítí, že ji má jak houbu:o) |
| Evik,Ondi 9/05+Barborka 10/08 | 28284 |
|
|
19.10.2009 12:22:30
Téda, ale vypadá teď krásně, a určitě se to i lépe upravuje, že.
Ivet, chci se zeptat, čím nejlépe ostříhat roční dítě? Chtěla bych Barborce ostříhat ty první vlásky, ať pak už nemusím a taky to prý pak lépe roste a vlásky jsou jakoby hustší. Děkuji za radu. |
|
|
18.10.2009 17:41:32
tak jsem se nervla....San už měla na hlavě zplihlé nudle tož jsem, vzala nůžky....a stříhala,ale až po svolení tatínka...na jeho holčičku nikdo nesmí sáhnout :o)))
![]() |
|
|
18.10.2009 16:15:45
Zeleného doma nemám nic....
bílou sedačku my ani v důchodu...jme čuňátka, nedávno jsem ale viděla kombinaci, bílé sedačky hnědo-béžových stěn, i doplňky různých odstínů hnědé...to mně nadchlo Silvi, tenhle měsíc se mi moc líbí...... kdo jde dneska cvičííít? ![]() ![]() ![]() |
| Ssilvie, Kubík, Domi a Maty | 31101 |
|
|
17.10.2009 19:58:14
jen teda, nějak se mi moc kvalitou nevyvedl:o(
![]() |
| Monalíza | 73713 |
|
|
16.10.2009 20:28:22
Hani...zelenou miluju,je to moje nej...nej..barva..Zelenou budeme mít opět kuchyn,nějak mi k té bordo lince zelená sedí
|
| H&N&L | 41551 |
|
|
16.10.2009 20:03:43
Moni já jsem teďka na požádání dělala návrh na interiér jedné známe a to na tmavě hnědou roh. sedačku a zelenkavý koberec a vypadá to božsky.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.