Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
2.9.2009 14:59:47
Andy,asi potvrzení z práce.....
dík za pochlalu vozítka.....potahy potáhnuty, zas vypadá úplně jinak ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
2.9.2009 14:25:29
Téda holky,tak vidím,že moje třicátiny byly docela slabé a to jsem si myslela,že nee
![]() Ale já bych i autem jezdit mohla,ale nechci,bojím bojím ![]() ![]() Tak jsem se byla zeptat v té školce jak to platit a ředitelka řekla,že teď má momentálně plno,ale že když přijdu v dubnu s tím,že mám práci,tak že mi Míšu vezme. A pokud ne,tak půjde až od září. Takže si neodpočinu no ![]() Akorát by mě zajímalo jestli to chtějí nějak dokazovat jestli tu práci budu mít. Jasně,že kdybych měla těhu pupík,tak uvidí,že do práce nejdu,ale kdyby ne,tak bude žádat nějaké potvrzení? Já ho teď stejně ještě dávat nechtěla,ale od toho dubna aspoň na pár dní by mi bodlo. |
|
|
2.9.2009 12:39:30
jo a nejsem tady jediná co má vozítko k narozkám .....
Že S. ![]() pochlub se |
|
|
2.9.2009 12:38:44
Ahóóój
nn není to automat....ale už s pákou kamarádím...dnes jsem jezdila po všech čertech mužík zavezl ráno děti do školky(tam se bojím tam je dobravní kolaps...dělají nové chodníky) pak mi předal klíče a já jezdila po všech úřadech, máme přepsáno ,nahlášeno ![]() a parádička.....tolik jsem nenajezdila za půl roku co snes ![]() M,oni , Ali taky nekreslí....nic si z toho nedělej.... dnes p. učitelka řekla že je nejzlatzější ze všech....dávám jí max. týden ![]() mizím ven...mužík mi montuje potahy.....jdu ho kontrolovat ![]() |
| sabka | 47799 |
|
|
2.9.2009 7:49:10
Ivetko, super dárek
![]() ![]() ![]() Adri, já bych se nad 150,- ani nerozmýšlela...určitě bych platila... |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
1.9.2009 21:10:45
Moni já jsem taky levačka, kreslení není moje záliba, ale nevím jestli je to tím
![]() Tak bude prostě šikovný na něco jiného,kluci bývají třeba na ten sport apod. ![]() |
| Monalíza | 73713 |
|
|
1.9.2009 21:07:20
Ivet ..no téééda Ríša se vytáhl
![]() ![]() ![]() ![]() .......já poslední týden silně rozmýšlím o tom řidičáku,už i vím jak funguje šajtrpáka ještě si to osahám a jdu na to..už mě štve jak Mazdička pořád stojí u baráku a taky mě už strach opustil...už nechytám Renka za nohu..ted sem se vytáhla...minulý týden do nás malem napálilo auto z protisměru a jen sem odfukovala![]() To je príma,že se dětem líbilo ve školce..malý jak vidí děcka venku tak chce za nima do školky..ještě si musí rok počkat. jo nemáte nějakou radu na malého?Denča v jeho věku už pěkně malovala,vybarvovala a malý neumí pomalu ani držet tužku...a když kreslí,tak neumí položit ruku na papír a malovat,čmaře jak štětcem ve vzduchu..jestli to neni tím,že je asi levák.... to budou muka ve škole |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.