| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Karviná

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 900] Názory 901910 z 4610  [Dalších 3700 >>]
adriM+M+N 55217
1.9.2009 20:29:40
Ivet tak to je dárek s velkým D ~:-D Super~R^¨
Tak si ho užívej...

Já mám školku tak daleko,že bych do ní mohla chodit i v papučích~t~ Hned vedle baráku.
Na těch pět dní v měsíci mi to ani nebylo nabídnuto,ale myslím,že bych ho tam dala až tak od ledna kdyby to šlo,zatím se na to necítím.
A zítra tam zajdu,navnadili jste mě a platit to budu,doufám,že není pozdě. A doufám,že to zítra stihnu, na deset už mám kadeřnici.
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 9786
1.9.2009 20:20:37
musím se pochlubit dostala jsem od mužíka předčasný dárek k 30tým narozeninám
tak teď už se nemůžu vymlouvat, teď už musím jezdit

1.9.2009 19:49:19
Adri, já bych ho dala pokud to nemáš daleko...občas mezi děti mu neuškodí, a ty spočneš~R^
1.9.2009 19:48:02
Tak u nás...super byla jsem po příchodu do školky mile překvapena.
Paní učitelky říkaly že Ali je nejhodnější z chlapečků...to moc potěšilo....jen se rozkouká a ukáže co umí...už to neuslyším~t~
Ssilvie, Kubík, Domi a Maty 31101
1.9.2009 17:54:23
Tak u nás nakonec vše OK, dokonce mi tvrdil, že neplakal:o)
Asi to bylo na něj moc lidí najednou:o)

Adri,proč ho tom nedáš na 5dní v měsíci, když má rád kolektiv, v klidu si vyřídíš své věci a peníze nevyhodíš jen tak~;)
Monalíza 73713
1.9.2009 14:02:17
Ahojky...

Adri já bych asi radši platila 140 kč než nemít pak místo....u nás v okolí je beznadějně plno,jsem zvědavá jestli za rok malého někde vemou.

Všem dětičkám přeji at se jim ve školkách a školách líbí~x~~x~Denča přišla nějaká nafuněná,obaluje sešity a klasicky co bylo ve škole?Pubertální odpověd:nííííc jako bych slyšela sebe v jejím věku~2~~2~
adriM+M+N 55217
1.9.2009 13:29:29
Ahojky,
Silvi tak dej vědět jak to dopadlo s Matýskem.
Já právě řeším jestli platit 150 kč měsíčně do dubna,aby nám drželi místo ve školce a vzali ho v dubnu anebo to nechat až do září příštího roku. S tím,že doufám,že pak by ho vzali.
Z jedné strany by to i mně bodlo od toho dubna klidně jen na ty 4 hoďky denně a on je v kolektivu rád, z druhé se mi tolik měsíců nechce platit za nic...~d~
Ssilvie, Kubík, Domi a Maty 31101
1.9.2009 11:33:11
Ahooooj,
tak u nás taky první den školy a školky, bohužel ne zcela vesele:o( Matýsek, který už rok chodil do školky, moc se do ní těšil, i včera, dokonce i dnes před školkou se chtěl pořád fotit, byl veselý, a nevím zda tím, že na něj všichni mluvili, jak si se měl,...tak začal plakat, držel se mne jak klíštátko a museli mi ho vyrvat z rukou, jinak bych nestihla odvést velké kluky do škol.o( Vůbec jsem s tímto nepočítala.
Ted pro něj za chvilku jedu, tak doufám, že už je OK, že to byllo jen z toho množství lidí.

Jinak velcí kluci ve škole v pohodě. Měli jen dvě hodiny, tak to šlo, zítra už budou oba do oběda a dojedou domů sami.
sabka 47799
1.9.2009 10:29:23
Ahoj!!!

Ivetko, to je veget, co ~2~

My byli v neděli v Hlučíně na koníčky, Aďka se i projela, jsme byli v šoku že chtěla, je hrozný strašpytel, se bojí i těch koní na baterky, co jsou v obchodních centrech, hodím tam deset korun, začne se hýbat a už chce dolů ~t~
1.9.2009 10:02:47
Zdravím všechny v první školním dnu.

Tak mám děti ve škole a školičce....mužík spí po noční...tu je ticho~b~

Alex naprostý suverén, ten vplul do školky, řekl nám čau ,oznámil učitelce že má nové papuče a běžel si hrát.

To San, byla zase vyjukaná, od rána už jí bolelo bříško~a~

tak si tady sedím kukám co nového na netu....pro Aliho jdu na 12, San dorazí sama
[<<Předchozích 900] Názory 901910 z 4610  [Dalších 3700 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.