| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Karviná

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 4610  [Dalších 3670 >>]
adriM+M+N 55217
30.8.2009 22:14:36
Jé Moni tak jídla tam bylo dost na každém rohu.
My jedli u koziček - mezi které chodili děti, po schodech nahoru u takové věže vyhlídkové bylo stolů hodně moc, manžel si dal kuřecí řízek s hranolkama, i když se bál,že to bude jen vysušená placka, byl perfektní,nebyl suchý a obrovský. Já tam ale nejedla, já zas na tyhle smažené věci moc nejsem,já jsem čokoholik, jsem si dala rohlík z domu a pak radši minikoblížky tam~:-D Ale cestou jsme těch občerstvení potkali ještě minimálně 3...
Monalíza 73713
30.8.2009 22:00:18
Adri....to je paráda,že jste si to užili...my byli v Olomouci asi před 5 lety a nelíbila se nám,nám žroutum tam chybělo občerstvení...2 udýchané stánky s 2 stolky a 5 židlemi nám přišlo na celou zoo málo,snad se to tam zlepšilo
adriM+M+N 55217
30.8.2009 21:19:31
Ahojky,
holky super fotečky~R^
Barborce taky gratuluji k pokrokům, o tom jak jsou děti šikovné a chytré si budem moct povědět mnohem později~:-D Já říkám až bude malý končit ZŠ se samýma 1,tak pak o něm budu prohlašovat,že je chytrý~t~ Ale myslím to samozřejmě s nadsázkou~;)
My dnes byli v zoo Olomouc na Svatém kopečku a bylo parádně. Mně se tam moc líbí,přijde mi ta zoo taková akční, ti netopýři (na které ale zrovna nechodím~t~), ten mostík mezi opicema, malý jezdil na koníkách, v těch autech co sám řídí, se sovou jsme se pomazlili. No a mají tam tu lanovou dráhu nebo jak se to jmenuje,naposled jsem to tam neviděla a to byla paráda. Bylo to od tří let,ale malý tam vletěl ani se nás neptal a dal to 4x a ještě jsme odcházeli s křikem,ani ty velké děti nebrzdil,byl úplně nadšený.
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 9786
30.8.2009 17:20:37
Barborce gratuluji k pokrokům, je holka šikovná a rozumná ví že nemusí nikam spěchat.
Moje děti byly taky pohybově pomalejší .....a teď by to člověk nepoznal, ještě se nchodí.

8 kil jééé to bych brala....Janička ani Silvinka nemají nárok~y~
Monalíza 73713
30.8.2009 14:53:01
Vy dvě hubenoury~:-DJanička a Silvinka....vy nemáte co hubnout,nebo vás vítr odfoukne~y~~y~
Monalíza 73713
30.8.2009 14:53:01
Vy dvě hubenoury~:-DJanička a Silvinka....vy nemáte co hubnout,nebo vás vítr odfoukne~y~~y~
witoszka 40543
30.8.2009 14:42:03
Týýýý jo 8 kg dolů bych taky brala. Uvidíme jakou já budu mít pevnou vůli.

Evi to to letí, malá je šikulka , ted už to půjde všechno rychle.

Silví fotečky jsou parádní, ty moje jsou strašné. ale něco snad vyberu.

Jedeme ted do Karviné do parku a možná dostanu i nový vysavač.
Monalíza 73713
30.8.2009 14:01:09
já znám i miminka co ani nelozili a rovnou chodili,každé dítko je jiné...Denča se mi zdá ,že byla ve všem rychlejší..malý je lenora,hlavně s mluvením
Monalíza 73713
30.8.2009 13:18:52
Jéééé Evi..musela jsem si 2x přečíst jestli správně čtu,že se Barborka posadila...neb Tomášek od bráchy běhá sám kolem nábytku jak drak:-)už i všude vleze,tak to bude sranda,neb má brácha plno akvárek s všelijakou havětí
Evik,Ondi 9/05+Barborka 10/08 28284
30.8.2009 13:14:39
Ahojky, jdu se pochlubit. Barborka se dneska konečně sama posadila, sice jí to trvalo a je ještě opatrná ale už to konečně dokáže. No a aby ukázala, že je fakt šikovná, tak se dneska zvládla i s oporou postavit. Takže jsem docela zvědavá, kdy se rozejde.

HOlky super fotečky, máte to fajn, že se tak scházíte. ~:-D
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 4610  [Dalších 3670 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.