Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Monalíza | 73713 |
|
|
29.8.2009 13:23:19
to tam bude spát i v zimě jooo?Já spát nemužu,bolí mě tak ruce a nohy,že nevydržím na jednom místě a nevím jak se uložit a kam ty nohy složit jak mě boli svaly |
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
29.8.2009 13:19:48
Moni, tak šupky grog a do postýlky...vyležet se
uvidíme, nějak do dopadne ,už dlouho to řeším, nespím, jsem podrážděná...jenže bez pomoci to fakt nedáme. Já jako děcko taky zažila výstupy opilého otce, matka se ho bála, kupa řevu.....vdala jsem se za člověka co pije minimálně a tohle mi nechybí..... zas je fakt to že tchán se tchýně bojí a jak vypije snaží se tiše vyplížit spát, ale občas ho slyšet ,je ,agresivní není jen ty kecy....asi bude spát v garáži už pořád ![]() |
| Monalíza | 73713 |
|
|
29.8.2009 12:59:37
Ahojky
Ivet,ta pracovní doba je teda dost hustá,ty jooo až do 9...jinak zkombinovat pracovní dobu s chlapem ,aby člověk nebyl na nikom závislý je těžké chjoooo... tak at se rozhodneš co nejlépe.....já už naštěstí nemusím řešit pracovní dobu,Denča je velká,dokáže malého pohlídat a i Renek jezdí do práce až o pul 7,jinak taky nevím jak bych to dělala,když mam příbuzné na Ho..o Jinak Denča ted 2 dny ulehla s teplotou a ted to včera postihlo mě ![]() je mi pěkně blbě,všechno mě bolí,39 teplota a to Renek odjel slavit na 3 dny narozky,tak tu válčím sama,venku hnusně a děcka jsou na zabití![]() Jo Ivet...tchán ,no coment...chjoo nemáš to lehké já čuměla do 11 let na ožraleho fotra,tak vím co je to pro dítě..blééé. |
| Monalíza | 73713 |
|
|
29.8.2009 12:59:37
Ahojky
Ivet,ta pracovní doba je teda dost hustá,ty jooo až do 9...jinak zkombinovat pracovní dobu s chlapem ,aby člověk nebyl na nikom závislý je těžké chjoooo... tak at se rozhodneš co nejlépe.....já už naštěstí nemusím řešit pracovní dobu,Denča je velká,dokáže malého pohlídat a i Renek jezdí do práce až o pul 7,jinak taky nevím jak bych to dělala,když mam příbuzné na Ho..o Jinak Denča ted 2 dny ulehla s teplotou a ted to včera postihlo mě ![]() je mi pěkně blbě,všechno mě bolí,39 teplota a to Renek odjel slavit na 3 dny narozky,tak tu válčím sama,venku hnusně a děcka jsou na zabití![]() Jo Ivet...tchán ,no coment...chjoo nemáš to lehké já čuměla do 11 let na ožraleho fotra,tak vím co je to pro dítě..blééé. |
|
|
29.8.2009 12:04:57
Andri,
zvažuji já, jestli tu pracovní domu dáme, já budu mít co druhý pracovní víkend pátek od 8-21 sobota 8-21 neděle14-21 můj muž má volný víkend asi co 5 týdnů.... jinak rána bych stihla je odést, ale co dál když má mužík volno...super , když denní je v práci od šesti do šesti, noční od 18-6 + navíc někaká ta půlhodina.... tak je jasný že bez pomoci to nedáme, tcháni jsou doma tímpádem by odpadlo vláčení dětí sem a tam,, ale já nechci ať mé děti vyrůstají vedle alkoholika ![]() včera mně to fakt dostalo, věděl že tam děti spí...šel chlastat...tchýně ho nepustila domů tak mají děti zážitek že děda zlobil tak spal v autě ![]() stojí mi to zato?! Jinak k práci, + je že bych asi po nějaké době byla v lutyni, tak pár kroků...kadeřnice je těhuka - je však víc ![]() ale co nastoupím uvidím, odejít můžu vždy...stejně budu koukat po jiné práci ale prachy jsou třeba, co mi zbývá jiného než to zkusit |
|
|
29.8.2009 11:57:38
pár foteček
![]() ![]() ![]() ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
29.8.2009 11:54:32
Ahojky,
taky gratulujem k zoubkům A vůbec nevadí, že jsou později, my měli jako Reneček hodně brzy ve třech měsících první dva a už na jednom se nám schyluje ke kazu dle zubní A to do roku až roku a půl byl na 100% ní zdravé výživě, žádné přislazování, slazené čajíčky, pak jak byl hodně na hřištích mezi dětma už se to trochu zvrtlo to přiznávám. No jsem zvědavá kdy nám budou poprvé vrtat.Ivet to máš před sebou samá těžká rozhodnutí a o práci jestli půjdeš na plný úvazek se rozhodují oni anebo zvažuješ ty jestli to máš vzít? Už trochu víš jaké to tam je, popřípadě jestli máš nějaké vyhlídky na lepší práci,tak držím palce ať se rozhodneš správně ![]() My ještě zvažujem zoo v Olomouci, uvidíme jak nám to vyjde,záleží hlavně na počasí,plánovali jsme zítřek,ale nevím nevím. A s tím hlídáním je to složité, já se asi rozhodla,že budu platit za Míšu od září do dubna to školkovné snížené 150 kč na měsíc,aby nám drželi místo a mohl nastoupit už v tom dubnu i kdyby jen na 4 hodiny denně, ať si zvykne, zaklimatizuje se kvůli nemocem atd... |
|
|
29.8.2009 11:34:36
Ahojky zdravím všechny , při deštivé sobotě....
GRATULUJEME K PRVNÍMU ZOUBKU ![]() Tak nám končí prázdniny...uf, toto sletělo, my ještě stihli Dinopark...líábilo se nám moc ![]() nakoupeno už máme, ještě jsem si vzpomněla na kartáček a pastu Alimu do školky, tož jen pár drobností.......... a čekám na telefon z práce....jestli nastoupit či né toť rozhodnutí. Pak dořešit jestli ukončit rodičák a mít Aliho ve školce celý den ,nebo zapojit babičku ať vyzvedává ve 12. Vidím to ale na celý den, spoleh nic moc, po včerejšku nemám náladu jim děti nechávat....jen v nejnutnějších případech, věděli týden dopředu že budou hlídat děti a stejně se šel tchán ožr..... nemám slov, štve mně to... ![]() |
| witoszka | 40543 |
|
|
28.8.2009 13:43:37
Ahojky, zdravím po prvním skoro pracovním týdnu.
Maty si ve školičce zvyká, já taky, od příštího týdne nám to začne naplno. Zatím jsem spokojená, kolektiv vypadá bezvadně. Matýsek si mě hlídá jako oko v hlavě, zvyká si pomalu, ale přece!!! Krásný víkend všem!!!! ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.