Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
25.8.2009 14:50:33
Jé Moni ta je nádherná!
Jinak jsem asi divná,mně ti lidé na koupalištích apod. nevadí, co mi nebylo příjemné tak vystát tu frontu šílenou na lístky v Porubě ![]() A pak mi vadí lidi třeba když je akce někde v Rožnově ve skanzenu a nedá se tam ani projít,na takové už nechodím. Ale na koupáku mi to neva, já si moc ostatních nevšímám a na druhou stranu jsem ráda,že tam vždy někoho známého potkám. |
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
25.8.2009 8:00:15
Ahoj všem po ránu.....
Sabinko, ten pelíšek je boží....já bych nechtěla domů ani kočku ani psa, to se mi to ale kecá....když mám hafana venku, nějak si nechci představit, že mi zvířátko něco poničí.....vidím Báju venku....to je ničitel ![]() To máš Sabi super že už je naučená od chovatele! My byli letos na koupáku v Ha. jednou,(2x v Orlové)...mně tam neba těch lidí...asi si to necháme zas na podzim zimu na Bohumín...v sobotu ráno tam je klídek..... Alimu se v Havířově líbí nejvíc ve velkém, jezdil sám po té velké žluté skluzavce, my ho jen ve vodě chytali...je to vodník.my se líbí ten velký dětský(ten starý) je tam hrozně příjemná ta "guma" na zeni a po okrajích |
| Monalíza | 73713 |
|
|
24.8.2009 22:15:29
to sis měla koupit permošku,když si tam pečená,vařená.No jo už to pomalu končí ,ráno je pěkná kosa... |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
24.8.2009 22:11:54
No malý kupodivu nejvíce a nejraději řádí v tom starém brouzdališti... Tam se sám potápí, jezdí z té větší klouzačky po břichu,skáče z krajů, no hrůza.
A na koupaliště chce každé ráno hned po probuzení, i v sobotu kdy bylo ráno 11 stupňů ![]() |
| Monalíza | 73713 |
|
|
24.8.2009 22:04:09
To já bych musela jit s Renkem ..protože stát celý den v bazénu bych nevydržela
malý jak vidí vodu,to je šílené..bych ho ani na minutu nedostala na deku |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
24.8.2009 21:58:20
Jé to já zas na přehradu jen když je takové nijaké počasí, do té vody bych nevlezla...
No malého to na koupáku baví šíleně,tak co bych pro něj neudělala Ale já si to možná taky více s ním užívám,když jsme chodili sami,tak už to byla taková nuda, s ním se nenudím![]() |
| Monalíza | 73713 |
|
|
24.8.2009 21:48:42
Nějak letos nemám chut jít na koupák...jsem vycachtaná od moře
a ty davy co se tam ženou mě už nelákají...to už bych radši jela taky do Poruby..mě koupák nikdy moc nelákal,radši jsem jezdila na přehradu.....Denča ta už chodí na koupák sama s kámoškama,jsem ráda,že tam nemusím |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
24.8.2009 20:29:48
Moni a jaktože si nebyla ještě na koupáku? A přestaň vykládat,že je tam hodně lidí,to tam bylo i loni
![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
24.8.2009 20:29:21
Moni to líbání psů je hodně časté,já chápu,že lidi mají ty svá zvířata rádi,ale přestávají si uvědomovat kam všude čichají,co vše olizují
Navíc ta hygiena u nich prostě není jako u člověka ať se majitel stará jak chce. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.