Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
24.8.2009 20:21:26
Sabi super kočička a to bydleníčko pro ni, to je parádní
![]() Mně se kočky líbí,některé jsou fakt krasavice,ale doma bych nemohla mít ani kočky ani psy. Mám želvy,to mi vyhovuje ![]() My jsme ode dneška nachlazení,malý asi neustál ty teplotní výkyvy,má rýmu jak trám. Jsem zvědavá co se z toho vyklube. |
| Monalíza | 73713 |
|
|
24.8.2009 19:07:51
Pusa je slabý odvar ...muj soused dával chlamstat kokršpanělovi pivo az kryglu a pak to po něm pil
![]() ![]() ![]() |
| Monalíza | 73713 |
|
|
24.8.2009 19:05:52
Sabi..já už čekala jak se na mě naštveš .......no vidíš...každý máme svuj názor![]() ![]() ![]() |
| sabka | 47799 |
|
|
24.8.2009 18:49:47
to je ono:
![]() Moni, to je sranda, já to mám naopak, mě smrdí psy a nikdy bych mu třeba nedala pusu ![]() ![]() ![]() |
| Monalíza | 73713 |
|
|
24.8.2009 18:44:15
tak to je supr,že má takovou výbavu.....snad jí to vydrží a bude hodná......tak to já bych radši brala do bytu psa......mě kočky smrdí...jen co sem vylezla u babky na pudu,sem myslela,že padnu,samý kočičí smrad a když sem našemu sousedovi krmila kočku v bytě..sem myslela,že to nerozdýchám.
|
| sabka | 47799 |
|
|
24.8.2009 18:36:54
Holky, škrábadlo má i s boudičkou dole, ale spinká pořád nahoře na odpočívadle, my už jí koupili naučenou na záchod, škrábadlo i na granulky, takže je to pohoda, je moc hodná, koupili jsme všechno už před tím než jsme si jí přivezli domů i hračky
![]() ![]() Já si zase myslím, že do bytu je kočka vhodnější než pes, hlavně kvůli toho, že se s ní nemusí pořád lítat ven a neštěká jak je sama doma ![]() ![]() ![]() Kdybych měla barák, určitě bychom měli psa ![]() |
| Monalíza | 73713 |
|
|
24.8.2009 18:30:49
Ivet,aby jsme se na vánoce zas mohly nažrat co?
....já začla 2.8. |
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
24.8.2009 18:19:27
Ahojík Moni.....
6 kg, je slušný! já nejíždím od září...zase ![]() Sabi, to mně taky zajímá ,bude mít nějaké to vyřádění s pelíškem, co je vidět v obchodech, nebo kde spí? |
| Monalíza | 73713 |
|
|
24.8.2009 18:05:49
Ahoj holky.....jak jééé?
Denča dneska zase byla na koupáku,ale dneska přišla dřív,prý byla kosa..jako bych to neříkala,ale co nadělám,když mám doma dva vodníky čachtaly. Včera jsme si udělali výlet do Kravař na pout,bylo supr,malý se vozil na koni...loni ho Renek ještě přidržoval,letos jel sám a ještě vyfasoval docela velkého koně..ale zmákl to. Jinak sem se babrala s Renečkovým dortem,měl sice narozky v červenci,ale slavíme to ted s Renkovýma 35....hodím pak foto.... Zase sem se pustila do hubnutí...pokolikáté? snad to tentokrát vydržím.....zatím 6kg dole![]() Sabi...kočička je roztomilá....já kočky jinak moc nemusím,mám na ně šílenou alergii a jen se k nim přiblížím tak bych se ukašlala....v bytě si to nedovedu vubec představit..kočky moc neposlouchají a dělají si co chtějí...budeš jí kupovat nějaké šplhadlo a škrabadlo? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.