| Mazuma | 20790 |
|
|
A tak jde čas....28.1.2008 22:25:00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Mazuma | 20790 |
|
|
No,28.1.2008 22:10:55
chtěli jsme levnou dovolenou, kde budou ideální podmínky pro děti, ne moc lákadel pro nás /památky a tak, bo s Markem to zrovna moc nejde/. A máme nové auto, tak autem. A hledali jsme, hledali a narazili přes tu loňskou CK na Bibione-Lido Del Sole. A byli jsme tam před pár lety a líbilo se nám tam...teda při představě, že jsi tam s děckem, nikam moc nepojedeš atd. Vezmeme in-liny, je tam prima promenáda kolem moře. A není to tam zdaleka tak hrozné, spíše v devadesátých letech tam jezdily davy Čechů a udělaly tomu špatnou reklamu. Pláže přímo tam mají modrou vlajku, jsou tam lázně a vůbec to tam s dětmi není špatné. Akorát jen ten zvířený písek, to jsi Luco, měla pravdu. A třeba, kdo se chce potápět, tak to je o ničem, teda spíš o h...
Ale za 1400 na osobu a týden, je to super. A jasně, třeba s Řeckem se to srovnat nedá, ale za ty prachy...třeba bude Řecko v září na last . |
| Dáša 2 kluci+ holčička | 15507 |
|
|
Re: leona28.1.2008 21:22:41
V leoně snad berou denně,si myslím.Ale jsou lepší bazary,v Zábřehu v domě dětí na Gurtěvově,tam jsou velmi příjemní.
Hani,fakt megalevně?To mě zajímá,my jsme vždy last momentili. Včera jsem byla na větvi,sedím si u pc a náhle se mi na skypu ozval David,z Madridu!Pro mě je ta technika pořád zázrak.Měli se prý fajn,zrovna fičí domů,ani nevím,kde zrovna jsou,snad ve Frankfurtu. |
| *S | 15300 |
Re: leona28.1.2008 21:04:13
Efka, my sme ešte ani 9kg nedosiahli. A dnes prvýkrát dobrovoľne zdvihla zadok.
![]() ![]() A nabrala smer vzad a sed. |
| Mazuma | 20790 |
|
|
No,28.1.2008 20:51:19
Efko, ale i tak má malý dost, neboj, on to zase dožene.
Jinak je tu mrtvo, docela koukám. Nemáte někdo kontakt na čištění koberců? Tím asi diskusi nerozhýbu, co .A dnes jsme zaplatili zálohu na dovolenou, letos jsme chtěli stihnout první moment. Ale vyšlo to megalevně, takže další dovolená určitš bude ![]() |
| Efka & dvě děti | 23003 |
|
|
Re: leona28.1.2008 17:01:32
Nevím, Ta nicko. Tam jsem ještě nebyla. Zato jsem dnes konečně odnesla velkou tašu růžovek do bazaru v mastonu. Byly to sice vesměs kousky vhodné na mmb, ale já už nemám sílu to tam bezúspěšně vkládat, o aukcích nemluvě.
A s Danim jsem dnes už absolvovala 10m prohlídku a měl jen 9600g. V 8mi měs měl 9550g. Takže během té nemoci musel fakt dost shodit. |
| ta nicka | 31102 |
|
|
leona28.1.2008 13:53:10
krásné slunečné odpoledne všem.Nevíte kdy má výkup oblečení prodejna leona(doufám že jsem to napsala správně).Je v centru Ostravy,dětské oblečení atd...Prosím nevíte?děkuji
![]() |
| Mazuma | 20790 |
|
|
Re: Pondělní28.1.2008 11:08:36
Děvčata, moc děkuji. S novým účesem se pak budu ládovat kačenou z PH
![]() |
| Efka & dvě děti | 23003 |
|
|
Re: Pondělní28.1.2008 9:37:01
Marýsku, tady http://lr.atlasweb.cz/kontakt.htm
Já nutně potřebuju taky, aspoň ostříhat, ale nevím, na kdy se objednat. |
| *S | 15300 |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.