Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Krista+2x1/08 | 69342 |
|
|
29.5.2008 10:21:02
Zdarec Simčo, já chtěla původně v Přerově, pak hrozil předčasný, tak mne šoupli do Zlína, ale nakonec to tak předčasné nebylo, tak jsem putovala do Přerova.
Jo na ty opruzeninky zkus omývat jarišem nebo odvarem z řepíku a pak namazat buď lenienskou nebo čistou bílou vazelínou. Kdosi na plinkách též hodně chválil krém Dove. |
| Simona H. | 68296 |
|
|
29.5.2008 9:38:32
ahojky..
Kristo, ty jsi rodila v Přerově? Já myslela, že budeš v KM, když jsi tu byla na cukr.. ![]() Holky...já pocházím také od Přerova..do mých 27 let ![]() |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
28.5.2008 21:30:35
Rostíku, jasan, klidně se stavte. Jen dej dopředu vědět, ať spěcháme ze školky a nejsme někde v terénu...A taky, a to především, abych stihla uklidit. Alespoň elementární pořádek abych nějak vykouzlila. Momentálně je to tu už nějakou dobu jak po výbuchu...mám pocit, že jsme pořád někde a doma jen vytvářím kupičky oblečení a nádobí a tak vůbec a nestíhám uklízet. Ale musím s tím něco udělat, páč už i mně to vadí (a to je co říct
![]() ![]() ) |
| Radek+Hanka, Michael (03/07) | 50592 |
|
|
28.5.2008 21:30:28
Ahoj Rosťo, a ahoj všem,
prvně tedy za celou naši rodinu všechny zdravím po delší odmlce. Rosťo, v pátek bychom si možná mohli také udělat "společenský" čas v Přerově. My bychom tedy mohli až odpoledne kolem 13,00. Třeba Michalov nebo Černá Hora by byli ideální. Každopádně vás rádi zase uvidíme. Zrovna nedávno jsme tu četli příspěvek Blanky, že 8. je nějaká akce v souvislosti s dnem dětí u vás v Kojetíně a tak jsme přemýšleli se na chvilku ukázat (sice Míša je ještě na tohle relativně "mladý", ale on rád vidí lidi a děti v davu ať už jsou tam za jakýmkoli účelem) a pokud by se to hodilo i vám, tak se setkat. Bohužel nyní ale máme spoustu práce, takže se nedá nic slíbit a ani odhadovat, proto jsem raději ani nic nenavrhoval. Ten pátek není taky tedy na úplných 100%, ale už jsme se dohodli, že pokud bude příležitost vás potkat a případně vidět osobně i další tváře z naší "rodinky Přerova a okolí", tak jí využijeme. |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
28.5.2008 16:35:02
Ahojte !
V pátek razíme na celodenní výlet do Přerova, takže pokud tam někdo taky budete, můžem se sejít. Kam je tedy nejlepší zajít s dětmi na oběd ? Do té Černé hory u mlýna nebo jinam (někdo tu dával upoutávku na nějakou nově otevřenou restauraci uzpůsobenou pro rodinky) ? Dík R+S |
|
|
28.5.2008 0:20:53
Blani - my jsme teď (cca před dvěma týdny) kompletně změnili denní program, aby Anička spala doma a ne venku v kočáře, protože hluboký kočár už je dost zchátralý a Aňule už se do něj ani pořádně nevejde. No a ve sporťáku se pořádně nenatáhne. Hlavním důvodem ale byla nadcházející vedra, protože trajdej s kočárem hodinu či dvě po poledni po venku, že...
Takže teď chodíme ven obvykle mezi 9. a 11. hodinou, a pak až na večer po 16. Vojtu čeká školka od září, ale asi ho tam budem dávat jen na dopoledne, protože pochybuju, že by odpoledne spal nebo by vydržel být tak v klidu, aby ostatní dětičky nebudil. No a taky když doma vaříme... Blani, co kdybychom se stavili někdy v podvečer (po 16. či 17. hod.) na zahradu, kdy býváte doma ? Ahoj všem ! R+S+V+A |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
27.5.2008 22:01:16
J eteda fakt, Rosti, že je to ostuda, že se na živo vídáme tak málo. Ale když my chodíme do kroužků, vy neee, my chodíme do školky, vy neee
![]() Já jsem venku většinou jen když jdu kolem 15h pro Leu a pak s e dlooouho trajdáme domů. Nebo jsme pak na ulici s děckama, nebo jdeme za Terezkou a Jarkou...a nebo ty naše kroužky-školička, Sokol, keramika |
|
|
27.5.2008 14:45:10
Poslušně hlásím, že se s Radkem pozvolna vznášíme nad touto diskuzí a i když se třeba nezapojujeme (ono popravdě - třeba s porodem spinálem moc zkušeností nemám ani já ani on, ale tím se rozhodně nenechte odradit, i pro nás je to zkušenost, která se někdy může hodit...).
U nás v Kojetíně není nic extra nového, s Blaňulí se potkáváme spíš jen tady. Tak nevím - buďto na sebe máme smůlu, nebo stále někam trajdáme, tak se ani setkat nemůžeme. Já třeba byl minulý týden v Jindřichově Hradci na společném koncertu Čechomoru a Divokýho Billa - no, bylo to žůžo, ale škoda, že se mnou nemohla jet rodinka :-( I když je fakt, že děti by po koncertu asi neslyšely vůbec. I já měl dost problém... Ahoj všem ! Rosťa |
| Pája,Pajík 20/2/07+Zuzka 11/94 | 62211 |
|
|
27.5.2008 11:59:32
Blani díky já tam ještě nejela tak jsem nevěděla po které straně se mám vydat.
Leni já nechtěla rušit myslela jsem,že budete mít víkend s mužíčkem a ono nic ![]() |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
27.5.2008 11:16:49
Ahojky všem. No musím pokárat Rosťu a Radka, nevíte, kde jim je konec? Vůbec za námi nechodíte chlapi
![]() ![]() ![]() ![]() Jinak my od včerejška chodíme na nočník. No u nás úspěch, páč zatím ho nechtěla ani vidět, natož aby do něj něco udělala ![]() Ale včera se to zlomilo a vypadá to, že si ho i oblíbila. Takže snad kolem 2 let budeme bez plen. Zatím je má, ale říká si aaaaa nebo ččččč ale né vždycky. No ale na to že chodíme od včerejška ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pájo, Blanka ti to napsala..... Příště si zavoláme ju? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.