Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
27.5.2008 9:39:18
Páji, od Jadranu na most po proudu po pravé a za mostem po levé
|
| Pája,Pajík 20/2/07+Zuzka 11/94 | 62211 |
|
|
26.5.2008 21:23:03
Leni-tak to je teda pech já dojela až k oseckýmu mostu a pak na chvíli zpět na Jadran.Leni po které straně,když dojedu od Jadranu na most se dostanu do Přerova?
|
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
26.5.2008 13:25:26
Pájo, je tě roztrhnuuuuu.... Já byla celý víkend sama bez chlapa a chtěla jsem jet táááák ke splavu s dětma, ale samotné se mi tam nechtělo a co jsem obvolala kámošky, všechny už něco měly. No to je škoda. Tak jsem víkend strávila s dětma před barákem a na hřišti. Hmmmm tak příště....
|
| ADRIEN | 21343 |
|
|
26.5.2008 12:58:15
Téda, Vikča je fakt kočka. Jak snáší rozkapané oči a celkově vyšetření na očním? Už jste někdo s dětmi testovali nový park U majáku? My jsme tam šli s Míšou akorát jednou ještě před jarem procházkou a měli jsme dojem, že procházíme psím záchodkem. Hovínka tam byly snad všude, dokonce i na schodech toho "krásného" majáku. Od té doby mě to tam moc netáhne, nevím, zda se situace zlepšila. Teď tam zas pro změnu (dle zpráv) roste plevel do výšky kolen...
|
| Pája,Pajík 20/2/07+Zuzka 11/94 | 62211 |
|
|
26.5.2008 11:33:22
Ahojky musím přidat chválu na bývalé osazenstvo na gyndě škoda,že většina odešla.Kdysi jsem dělala na ještě staré gyndě a byla to dobrá parta doktoři super žádní nafoukanci hlavně Dr.Krejčiřík ten byl sladký.
Loni jsem rodila už v nové porodnici a rodil mě Dr.Novota a měla jsem z něj stejný pocit na první pohled hotový údržbář i ta komunikace děsná,ale odrodil mě bezvadně to si zase nemohu stěžovat. Leonie v sobotu a v neděli jsem byla u splavu na kole škoda,že jsi se tam nezjevila mohli jsme pokecat. |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
26.5.2008 11:30:08
Viki s rozkapanýma očkama - má oči jak sova
![]() ![]() ![]() ![]() |
| Krista+2x1/08 | 69342 |
|
|
26.5.2008 8:28:10
Jsem si tak při tom našem tématu vzpomněla, že jsem nějak od porodu zapomněla navštívit svého gynekologa.
Jinak pěkné pondělí!! |
| Anežka+holky(6/06+8/08) | 920 |
|
|
25.5.2008 21:27:23
Blani, máš pravdu. Primáš Studený dělal "svému jménu čest". Musela jsem si na jeho přístup zvyknout, pak už mi to nepřišlo. Byl takovej chladnej..
![]() |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
25.5.2008 21:18:57
Leoni, tak já opravdu MuDr nejsem, to se neboj
. To já bych určo už mezi řečí práskla. Ale znám je tam bo za 1.-manža je doktor tamtéž, tak osazenstvo zná, za 2.- jsem tam docela dlouho ležela, takže jsem měla dost příležitostí![]() Prim. Studený - to je takové těžké. Docela často jsme slýchala nespokojenost s jeho přístupem a postupy, ale každopádně je fakt, že mu to celkem vycházelo. Cos e vztahů týče, tak někdy dost nic moc-myslím vztahy personální, ale každopádně podle mých informací byl jeho odchod opravdu velmi překotný a ze strany ředitelství až krajně neseriozní a drsný. Ale co my víme, co a jak všechno bylo. |
| Anežka+holky(6/06+8/08) | 920 |
|
|
25.5.2008 20:57:33
Podle toho co jsem četla v novinách, tak by primářka opravdu měla být Repovská. Primář studený zmizel nějak divně rychle, ne?? Když jsem tam ležela na začátku těhu tak ještě primářoval a najednou je fuč..
Můj gynekolog Tempír je jednička, naprostá chvála. škoda, že nepracuje taky v porodnici. Díky za názory ohledně spinálu, asi do něj tedy půjdu, pak vám povím zážitky. :) Snad natrefím na příjemný personál. :) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.