| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1030] Názory 10311040 z 3436  [Dalších 2396 >>]
Anežka+holky(6/06+8/08) 920
25.5.2008 20:57:14
Podle toho co jsem četla v novinách, tak by primářka opravdu měla být Repovská. Primář studený zmizel nějak divně rychle, ne?? Když jsem tam ležela na začátku těhu tak ještě primářoval a najednou je fuč..

Můj gynekolog Tempír je jednička, naprostá chvála. škoda, že nepracuje taky v porodnici.

Díky za názory ohledně spinálu, asi do něj tedy půjdu, pak vám povím zážitky. :) Snad natrefím na příjemný personál. :)
ADRIEN 21343
25.5.2008 20:08:18
Nedělní pozdraveníčko všem! A kampak nám odešel primář Studený? Ad doktoři - s Novotou mám zkušenosti příšerné, ale to by bylo na dlouhé psaní. Je všeobecně známý jako neochotný a z toho vyplývá i jeho přístup k práci. Ale najdou se výjimky i v jeho chování (nezažila jsem ji bohužel ani jednou ;(( ). Faktem je, že zlatí doktoři z Přerova prchají, je to obrovská škoda! Rv Holt ani pozlátko ve formě krásného pavilonu doktory zde nedrží, jak jsou vztahy na bodu mrazu, tak je to na nic.
Leonie + 2 lvíčata 70868
25.5.2008 12:06:13
Téééda Blani, ty to tam ňák znáš. Nejsi ty tak náhodou ta záhadná Mudr.?

K Sýkorovi chodím a taky si nemůžu stěžovat. Na Zdráhalu a na Tempíra jsem slyšela samou chválu, jo a Novota - no tak já jsem s ním byla spokojená, i kdyžje pravda, že toho moc nenamluví a původně když jsem ho poprvé viděla jsem si myslela, že je to nějaký údržbář v nemocnici~j~~k~
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
25.5.2008 11:59:22
Kristy, já nevím. Ona asi je určo po dobu, než se "dostaví" nějakej primář na trvalo, páč "bezprimáří" být nemůže, ale možná to fakt vzala a je to už na hotovo. To netuším. Já jen, že když odešel Prim. neurolky, tak zástupkyně se taky dočasně stala primářkou, než teď od června dojde novej ;) Ale vyzjistím a bylo by to supééééér. Asi budu znova těhotnět, abych si to tam užila, když tam je tak skvělé vedení :-D~j~~k~
Krista+2x1/08 69342
25.5.2008 10:09:58
Blani, na webu nemocnice je Repovská označena za primářku - tož asi je, ne ???
25.5.2008 10:05:03
Leoni, Sýkora pravda už jen ambulantní, Krejčiřík odešel tuším snad do Hranic, nebo kam, Trhlík nevím, ale opravdu tam není a Zdráhal tam pořád chodí sloužit a operovat. Buď mu třikrát sláva R^ Jakože je to můj Dr. a i když se teď v Přerově k něco takřka nedá obědnat, páč je tam jen dva půl dny v týdnu, taklže lépe zajet k němu do Olomouce na Žel.polikliniku, tak já bych za ním snad dojížděla i do Brna, kdyby se tam hodlal přesunout :-D:-D:-D Fááákt bych ho nevyměnila~s~

No a jinak je v Přerova dost jiných moc fajn doktorů-třeba zást.prim.Repovská (kéž by chtěla dělat primářku), Zuzka Martinková, Alena Prucková, Martina ...hm, okno, nemůžu si vzpomenout na příjmení:(. Dr Novota-dost často si holky stěžují na jeho přístup, je takový mrzutý, nekomunikativní, ale já s ním nikdy žádný problém neměla. Pak tam taky sloužívá Skulina z Hranic-opět skvělej chlap....
Leonie + 2 lvíčata 70868
24.5.2008 18:35:44
Já byla taky spokojená s doktorama v přerovské porodnici a to maximálněR^
Ale stejně jsem tak trošku posteskla nad starou porodnicí. Tam byli dr. úplně super. Sýkora, Krejčiřík, Trhlík, Zdráhal atd atd atd. Ty už tam nejsou;((;((;((;((
Krista+2x1/08 69342
24.5.2008 7:45:17
Ahojda, v přerovské porodnici (gynekologii) už není ten primář, co tam býval ???? Ale Repovská je dost v pohodě, ne ??? Ona mne společně s tou druhou Slovenkou rodila (řezala břicho a vyndala děti). Jsem se dívala na web a tam je vidět jen Repovská a jako lékař bývalý primář. Jsou to ale věci !!! Nicméně, mně všichni Dři přišli úplně perfektní.
23.5.2008 17:22:50
Jo a děti jsem viděla sice jen na kameře, páč byli v inkubátorech, ale hned po převozu na pokoj, takže asi tak 3/4hod po narození. Kdyby měli lepší váhy a nebyly v těch kukaních, mohla jsem je vidět in natura;) Takže taky OK. Rodila jsem večer v půl 7 a druhej den dopoledne jsem už vstávala a šla na novorozenecký za nima. Mezitím mi Editku asi dvakrát přinesli, Dimík byl malinkej, ten byl ještě pár dní v pelíšku, tak jsem chodila já za ním
23.5.2008 17:19:34
Anež, důvody proč by to nutně musel být CS rozebírat nebudeme, to je na dotkorech, aby rozhodli, ale je fakt, že se obecně rádi kloní k jeho opakování. Zvlášť když nebyl žádný předchozí vaginální. Ale samo jde všechno-aspoň zkusit, když nejsou jiné problémy. No a KP je taky sámo sobě dopst často tlačenej do sekce.

Jinak, na jakýho anesteziologa natrefíš, toť otázka. jakože je jich tam víc. My měly s Kristou stejnýho a je naprosto úžasnej, děsně milej...Já se třeba probrala na sále-to ostatně každej, ale většinou si to nepamatujou. Hned jak mi vytáhl intubaci, tak jsem se ptala, kolik děti vážily a pak teprvem jestli jsou OK (jsem si nějak ani nepřipouštěla, že by nebyly ~j~). Dál mě zajímalo, jak to nesl manžel, prý byl statečnej, normálně s e díval, že ho obdivuje...Ale u nás tam tatínke být mohl, páč je lékař. Teoreticky když je zákrok plánovaný a není problém, není důvod, proč by tam otec být nemohl. Ale záleží to na zvyklostech, lidech...No a protože byl primář tak nějak ...ukončena jeho působnost, možná budou některé věci jinak.
[<<Předchozích 1030] Názory 10311040 z 3436  [Dalších 2396 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.