| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 3436  [Dalších 2386 >>]
Anežka+holky(6/06+8/08) 920
23.5.2008 12:18:57
Blani, já budu mít SC na 99%, už jsem se o tom bavila s mým doktorem. Přerovská porodnice prý není moc svolná k přirozenému porodu po jednom SC. Já jsem navíc "případ", moje první těhotenství nedopadlo dobře, proto bylo další ukončeno předčasně SC a teď se stejně navíc jeví, že mimčo zůstane trůnit zadkem dolů..
Krist, díky za povzbuzení. Asi to teda risknu, když chválíte anesteziologa, já se právě nejvíc bojím toho ,že tam budou třeba nepříjemní a nervy mi pojedou.. Potřebuji slyšet milé slůvko. navíc jsem slyšela, že další CS je časově víc náročný jak první, tak se bojím, aby to nebylo zase moc dlouho. Ale malou bych chtěla vidět co nejdřív, ne jako po celkové až za pár hodin a ještě v oblblém stavu po narkoze. :(
Krista+2x1/08 69342
23.5.2008 11:09:47
Ahojky všem !!

Anežko - moje Slůňata byla též přivedena na svět spinálem v přerovské porodnici. Asi Tě ale zklamu, vzhledem k tomu, že je to operace a že nejsme v Praze, tak otce na sál nepouští, pokud nezměnili pravidla (rodila jsem na začátku ledna). Anesteziolog byl výborný, zařídil, aby mi ty mé děti přece jen na chvíli ukázali, než je odnesli. Já se potom cítila taky perfektně, resp. ne moc dobře, ale den před porodem jsem byla do porodnice dovezena ve vysokých horečkách. NIcméně, žádná bolest hlavy nebo něco takového. S kojením jsem sice problémy měla, ale ty též nebyly následkem SC. Jo a nakonec plně kojíme i teď (děti mají 4,5 měsíce).
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
23.5.2008 10:50:44
Anežko, Krejčiřík už tam docela dlouho nedělá, Novota ano. A sekci ti vůbec nemusí dělat jen kvůli tomu, že prve to tak bylo. Samo že pokud to nebylo z nějakého jiného důvodu, než jen třeba blbá poloha prcka.
23.5.2008 10:46:30
Veru, děkuji moc za info. Oba dr znám, i Krejčiříka i Novotu. Krejčiřík tam ještě pracuje? na Novotu jsem měla štěstí několikrát když jsem si tohle těhu poležela v nemocnici. Mimi je zatím KP, a myslím, že tak už asi zůstane, ale stejně mi SC budou dělat právě kvůli předchozí sekci. Zatím mám na výběr, spinál mě láká, právě proto zjišťuju jak to chodí ve zdejší porodnici. :)
ADRIEN 21343
22.5.2008 23:44:32
Ahojte, mám dojem, že i MC Sluníčko dělá DD, a myslím, že v jiný den, než je toho 1.6. Určitě to bude v Přerovsku. Tak toho můžete stihnout víc;).
Hanka, kluk + dvojčata holky
  • 
22.5.2008 21:31:42
Dobrý večer,
snad nebude vadit "trocha reklamy", v Michalově bude určitě akce 1.6 (viz. Dlažka-Den hravých dětí, Michalov 9-16 hod.), asi i Zálesák,ti mají akci již v pátek asi pro školy a asi i v tu sobotu, Bios má den otevřených dveří v pátek a sobotu.
Snad jsem to nespletla.
Hanka
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
22.5.2008 19:40:33
Farky, v Přerově nevím, ale 8.6. odpoledne budeme nít Dětský den v Kojetíně!!! Všechny vás tímto zveme!!!
farky 49473
22.5.2008 19:34:46
nevite nahodou jestli v prerove a pobliz se nechysta neco na detsky den,vsude hledam kudy chodim,ale zadny program nenachazim.jenom vim o hranickem bazene,ale to je zatim vsechno
veronika 98Vašík 04 Vojta
  • 
22.5.2008 13:49:22
CS jsem měla plánován pro konec pánevní nožkama.Anestezie zcela v pohodě, koncert gynekologů -jeden z nich MUDr.Krejčiřík,druhý MUDr.Novota.Anestezie MUDr.Ševčík.Super,super.Kudy chodím, tudy na to se slzou v oku vzpomínám.Manžel tam nebyl,neb pracovně mimo Přerov.Pokud máš na výběr, tak vůbec neváhej!:-)Celková je celková..
21.5.2008 10:46:02
Veroniko, to jsi mě moc potěšila. Můžeš se, prosím, rozepsat trošku víc? Kdo ti CS dělal? A manžela jsi tam asi mít nemohla, že? vysvětlili ti všechno předem? CS jsi měla plánovaný? Díky moc. Jsem žhavá po každé informaci. stále nevím zda do toho jít..
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 3436  [Dalších 2386 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.