Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pája,Pajík 20/2/07+Zuzka 11/94 | 62211 |
|
|
16.5.2008 11:56:51
Děkuji moc za gratulaci vyřídím Pavlíkovi.
Blani- máš pravdu ještě v pondělí nic a v úterý si chodí jak pán starosta on neudělal ani krok do té doby,i když jsme ho lákali stejně hned sedl na bobek. Leni-už se těším až se pochlubíme ted o víkendu něco máme,ale příští týden má být hezky tak se třeba sejdem u splavu nebo bych klidně mohla dojet na kole kdykoliv,když nebude pršet. |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
15.5.2008 13:33:52
Pájo tak gratuluju, takže jste začali chodit jak Viki. Už se těším až ho uvidím a jak budou s Viki lítat
![]() |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
15.5.2008 11:57:08
Páji, tak gratulace Pájovi
![]() Ono je to vždycky nic nic a ze dne na den prásk bum a už to umějí ![]() |
|
|
15.5.2008 11:18:50
Leni-tak už je to jisté Pavlík začal chodit,i když po tom co jsi viděla minulý týden se tomu těžko věří,ale je to tak
Včera chodil sám venku po trávě, po kameních jsem nečekala,že mu to půjde tak dobře.Jasně,že nelíce jak Viki,ale balanc drží dobře.Buhožel pořád je to takový mamušák.Je venku s tatkou a jak mě uvidí tak už se mi sápe po noze ![]() ![]() |
|
|
14.5.2008 12:55:00
Rosti, taky dobrý
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
13.5.2008 21:34:08
Jo jo, kdepak dětské hlášky, o tom by se daly knihy vydávat...
Jen namátkově pár Vojtíškových hlášek: T - Vojtíšku, prosímtě, mohl bys mi podat XYZ ? V - Tatínku, prosímtě, podej si to sám... V - Tatínku, Anička přece nemůže čůrat, dyď nemá luloška ! Sylvie žádala paní v obchodě o nějaké dětské trenýrečky a paní prodavačce to nějak neseplo a nabízela slipy... S - Jasně, ale já jsem chtěla trenýrky ! V - Mamí copak ta paní prodavačka neví, že slipy tlačí ? Rosťa |
|
|
13.5.2008 20:29:59
hezký večer-jdu se znovu pochlubit Pavlík od dnešního podvečera se plně rozchodil zatím teda doma po rovině venku to asi ještě tak nepůjde,ale doma už chodí jak drak.
Projde 3 místnosti v kuse,ale musí se potom chytit. |
|
|
13.5.2008 9:27:51
Pájo no vidíš, jaký je to šikula, ještě to stihnete v těch 15 měsících. Ale jak už jsem ti říkala, nějak na to netlač. Ještě pořád je vidět že plápolá. To by ti poradila Blani.
Stavím se určo a ozvu se. Juknu do deníčků a vezmu si číslo aby si mi mohla popsat, který že to barák je. Už se na tebe těším, super se mi s tebou kecalo. ![]() |
|
|
12.5.2008 20:56:27
Hezký večer
Leoni-tak to je teda síla čeho si Ti prckové nevšimnou .To beztak slyšela u tatínka.Na kafe dojed kdykoliv jen dej vědět,abych byla doma a nelítala po doktorech jak ted s tou puberťčkou.Tak si představ byla u babičky a ta mi volá v sobotu,že Zuzka rozbila venkovní dveře teda spíš je provalila ručně...má sešitou dlaň a něco na čele se honily s dětskama.Čím je to starší tak je to blbší. A teď se musím pochlubit Pavlík doma už udělal několik kroků sám,jsem ho lákala na gumové medvídky stoupl si u stolu a ke mně musel dojít.pak už se mu to zalíbilo,a když chtěl medvídky tak šel ke stolu a došel ke mně ![]() |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
12.5.2008 18:59:44
Ošklivkám nazdar! Téda, to muselo "potěšit"... Na hody snad dorazíme, pokud budeme ok, já teď bojuju se zánětem zubu a jeho následky (otok tváře atd...), chodím každý den k zubařce, moc se to nelepší
.Ty "dvojky" mě taky pobavily. Řešila jsem, co jsi myslela ![]() ![]() . Jinak napište, jak bylo ve Sluníčku.. My dnes byli jen na sluníčku ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.