| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1080] Názory 10811090 z 3436  [Dalších 2346 >>]
Leonie + 2 lvíčata 70868
12.5.2008 18:53:33
Chci vám napsat něco pro pobavení.
Tak jsme tak na chatičce a já si ráno vyčistila zuby, umyla si obličej, sedím si tak na lavičce a v tu přijde Lucy. Podívala se na mě a s tak kritickým pohledem a tónem v hlase mi říká: Mami, si fakt hnusná!!!!!!! Načež zalezla do chaty a přišla doslova s baťohem plným malovátek a pokračovala: Tady to máš a namaluj se, jinak s tebou dnes nikam nejdu!!!!!!!!! Já nechápající s hubou otevřenou dokořán a vytřeštěnýma očima, jestli mě náhodou sluch nešálí.
No tak jsem se sebrala a šla jako žalovat manžovi a řekla jsem mu co mi právě naše dcera řekla. On se začal smát až se za břicho popadal (zřejmě si v duchu říkal, že konečně už mi to taky někdo řekl....) a u něj jsem se zastání teda nedočkala. Tak jsem vzala mega zrcadlo co v chatě je ještě od císaře pána, vzala si pěkně batoh a zmalovala jsem se tak, jak kdybych šla na ples.
Mezi těmi stromy a lesy a divou zvěří jsem opravdu zářila.
To už Lucy byla maximálně spokojená a já mohla vyjít do lesa na procházku.
No holt každému pánbůh nadělil dle svého uvážení, že Kelišová????????

OŠKLIVKÁM ZDAR!!!!!!!!!!!!!
Luckap, dvojčata 5
  • 
12.5.2008 16:58:34
Milé maminky,
dovolte mi prosím, abych Vás pozvala i s vašemi dětmi do Velkého Týnce na náš pohádkový les. Koná se 17. května, start od 13 hodin. Čeká na Vás cca dvouhodinová procházka týneckýn lesem, kde potkáte různé pohádkové bytosti se svými úkoly. Nakonec na děti čeká občerstvení v podobě voňavého špekáčku a nápoje. Pokud chcete více informací koukněte na: www.luckaamirka.vesele.info.Těšíme se na vás u nás v pohádce...
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
12.5.2008 10:43:28
Leoní :-D:-D:-D Ta alternativa mě vůbec nenapadla a ještě jsme muslea dlouho přemýšlet, co tím druhým příspěvkem vlastně chceš říct ~j~

Jo a nedivte s e, že jsme doma, páč do rána má Šuligaťa teplotku, tak jsem ho nechtěla tahat na celej den. Tudíž jsem domluvená s Peťou, že přijedu kolem poledne. Stejně do Přerova musím, tatín mi nechal auto a potřebuje ale být v15h v Kojetíně, což by vlakem nestíhal.....Takže my s Peťulí probereme ty svoje záležitosti a budeR^
Leonie + 2 lvíčata 70868
12.5.2008 10:05:34
Téééda to vypadá divně:-D:-D:-D:-D
Blani ty dvojky myslím samo dvojčata, né prsa proboha~j~:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Leonie + 2 lvíčata 70868
12.5.2008 10:04:21
Ahojky všem, tak jsem zpět z chatičky z Chvalčova.

Radku, určo se domluvíme a stavíme se. Jak bude trošku času, tak si napíšu tvé Icq a spojíme se.

Fotečky snad dodám.

Rosti, no tak to je super, že jste ,,konečně,, upekli dle mého receptu. Já vím, že z té mikrovlnky, jsou ty bábovky fakt výborné. A 15 minut. No nevadí, to vychytáte, hlavně si to někde poznač. Jinak vypadala nááádherně a jak budete mít vše vyzkoušené, písni a pošlu další receptíky jestli chceš.

Blaňule co dodat k těm tvým dvojkám, no k zulíbaní~s~~s~

Pájo jojo, bylo to bezva, domluvíme se a já dorazím na kafíčko, ale neboj, ozvu se předem.

Adrien, jedete ted v neděli na hody. My jo pokud budou holky OK

jdu zapnout pračku a uvařit nějakou rychlou polívku. Viki už mě tahá za nohu ať jdu tak jdu
ADRIEN 21343
11.5.2008 21:52:12
:-D tak to si s sebou zítra vemte do Slunka stoličku, ať nedopadnete, jako my, když jsme tam jeli 8. března. To tam snad byly maminky z celého Přerova. Stát nebylo kde, hrát si nebylo kde, ale za to bylo co dělat, aby se děti nepozabíjely, nepopraly a hračky aby přežily....~g~ Užijte si to (teď to myslím v dobrém, ne ironicky).
Ad Peti - sice přesně si druhy plínek vybavit nedovedu, ale celkem pořád ještě vím, o čem je tu řeč... Docela lituju, že už máme skoro po plenkovém období a dáváme jen na noc... R^
Zdenule, 10/07, 04/10 74866
11.5.2008 20:58:21
R^R^ Tak to se nás tam zítra sejde trošku víc, my tam máme scuka s maminama z plavání:-D:-D.
Petra+Matěj 3/06+Madlenka 4/08 41363
11.5.2008 18:15:51
Mexičan by pálit neměl, v téhle jídelně určitě, je to takový ten s hráškem a rýží, jestli se nepletu. No však mi ráno brnkni.
A nemusíš toho brát s sebou tolik, stačí mi omrknout jen obojí od SW a ty SL, no a Lotties a vykucha od BL, ostatní mám v nabídce taky (GH a AH jsou totiž od BI), takže znám a vyzkoušet to musím na dítku a v pračce sama. :-)
A teď asi většina tady vůbec neví, co to máme za kódovanou domluvu. ~j~~j~:-D:-D
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
11.5.2008 16:09:56
Jasan, Peti, budu chvátat!!!! Na oběd cokoli, jen jestli ten mexičan nebude pálit ~j~ Takže asi spíš tu hrachovku. Díííkec, ještě ti pro jistotu ráno brnknu.

JInak, teda poberu kapsovky-SW, GH, AH (MT máš), vezmu i IV 2v1. Budeš chtít vidět i vlňáčky SW? Pak mám ještě BI a IV. Z plínek krom klasiky TB, BL, Kiss, BH, HHS, Lotties, BE, IV biofroté asi nic zajímavého. Takže kdyby ještě něco chtělo tvé oko shlédnout, dej vědět ;):-D
Petra+Matěj 3/06+Madlenka 4/08 41363
11.5.2008 15:25:07
Tak už Ti chystám s sebou ječmen, Ty vem prosím ty kapsovky SL a SW a co ještě všechno (BI nemusíš, ty už mám). Slipovky tam mám, kožešinky taky, tak Ti nic už psát nebudu, řekneme si to zítra.
Na oběd je tuším hrachová kaše nebo mexický guláš s rýží, polévka myslím bramborová. Tak mi tak do 9.15 dej vědět, co chceš, ať to můžu objednat.
Těším se, přijeď co nejdřív vám to půjde, třeba tam budou davy :-D:-D:-D:-D (kéž by), tak ať to všechno stihneme probrat.
[<<Předchozích 1080] Názory 10811090 z 3436  [Dalších 2346 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.