| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 3436  [Dalších 3326 >>]
Wenzelka 93927
27.3.2010 14:13:47
Amanda to má kapku složitější, co se týče mobility. Ale na ty lázně nárok máte, určitě. A lázně dávají do půl roku, ne hned, tak uvidíš. Zkus se jí znovu zeptat.
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
27.3.2010 13:47:53
ProsímTě, proč bys nemohla změnit doktorku? To by snad neměl být takový problém, i kdybys měla jezdit třeba do Troubek nebo Přerova.

Naši byli v Křetíně 3 týdny, děti to měly samozřejmě zdarma a Sylva to měla díky registraci na http://www.rodinnepasy.cz za poloviční cenu. I s několika nocema + jídlo, co jsem tam prospal a projedl já coby opakovaná návštěva jsme platili dohromady kolem 3000,- Kč, takže vpodstatě míň, než co bychom probaštili doma...
Jinak v ozdravovně bylo jídla vyloženě nadbytek, vařili skvěle a bohaté snídaně, večeře + tuším 2 svačiny - ro prostě stoprocentní relax. Ale dle ženušky, kdyby tam měli ještě někdy jet, tak rozhodně v létě. Jednak na léto je v ozdravovně bazének, spousta vyblbnutí na zahradě, u přehrady atd...
V zimě to bylo hlavně o oblékání a vyslékání dvou dětí cca 7x denně a neustálé přebíhání mezi hlavní budovou (jídlo/prohlídky/procedury) a Sýpkou, kde rodinka bydlela. Ale zase přímo v Sýpce byla školka, takže do ní to ději jen seběhly po schodech ~6~
Krakatice 22448
27.3.2010 12:45:17
Rosťo, a na jak dlouho ty lázně jsou a kolik stojí? Já to mám právě teď "blbé", že sotva jsem nastoupila do práce, měla bych si brát paragraf...to je nepříjemné~:( Ale třeba přes léto by to šlo.

Kdysi jsem se tady rozčílila u diskuze, kde nějaké dítě dostalo ozdravovnu po dvouměsíčních opakovaných nachlazení~a~~q~ Že bylo nemocné leden a únor a v březnu šup, papír a razítko, a už se vesele jelo na wellnes~a~

Nebudu si kazit den, na naši doktorku mám svůj názor a bohužel ji měnit nemohu.
ADRIEN 21343
26.3.2010 21:19:00
No dyť jo - Rostík to tam má očíhlé (jsem zapomněla). Já myslím, že jste si tak užili Amandi, že pokud na to někdo nárok má, tak jste to zrovna vy - a nezdravé prostředí - co si budeme povídat - vlhký zámek s plísněmi opravdu je. Kor když je Luky na plísně alergický. Ta Mudra je na vás zasedlá nebo se takhle baví s každým? Předepsání lázní pro lékaře znamenalo body dolů od pojišťovny, tak proto je nechtěli psát (myslíte, že je to tak pořád?)... Myslím, že do lázní jezdí i zdravější jedinci, než jste vy. My máme v ordinaci letáček a tam je: "vhodné pro děti s častými infekcemi horních či dolních dýchacích cest..."
Zkus se jí znovu zeptat (já vím, že je ti to nepříjemné).~q~
26.3.2010 17:30:53
Amandi - co se týče té ozdravovny, tam to záleží jen a jen na paní doktorce. Naše děti jsou taky až na tu Vojtovu slabší alergii (a teď mu navíc končí zápal plic - minulý týden jsme celý proleželi v nemocnici - prostě jsme já a Vojta měli pánskou jízdu ~j~) vpodstatě zdravé, ale jak jsme dělali tu reko, prostě nám napsala, že jsou děti v nezdravém prostředí s plísněmi atd. (což sice taky byla pravda) a prostě se jelo a rodinka strávila pěkné 3 týdny v Křetíně.

Je to tam hezké, jen blbé dojíždění. S báglem se musí v Letovicích přesedat ještě na bus a docela špatně to tam navazuje...
Krakatice 22448
26.3.2010 14:09:28
Na ozdravovnu nebo lázně jsem se ptala už loni. Nehrozí...nejsou postižení, nemají dlouhodobé zdravotní potíže, nejsou astmatici, silní alergici, prostě mají jen obyčejné školkové virozy, které si musí každé dítě odbýt. Jo, a n ozdravovnu jsou moc malí...mi bylo řečeno~a~
ADRIEN 21343
26.3.2010 13:56:50
Měla jsem tu čest se seznámit s tvou dětskou Mudrou - zastupuje u nás za naši nemocnou. Přijde mi sympatická a Klárce píchala i ouška na náušničky. Myslíš, že by se s ní nedalo domluvit na pobytu v lázních (jezdí se buď do Křetína nebo do Luhačovic)? Vzhledem k častým nemocem Lukáška byste na to měli nárok. Mladší by mohl jet s vámi - lze ho napsat taky jako "pacienta pro procedury" a ty bys platila jen svůj pobyt. Já mám totiž toto v plánu probrat s naší Mudrou, až se uzdraví.
Ad alergo - taky mi to často přijde jako boj s větrnými mlýny. My tam šli původně pro recidivující laryngitidy, ale našli jen potravinové alergie a dostal léky na předcházení astmatu. Laryngitidy to nevyřešilo, ale snad se nám podaří předejít nebo případně zmírnit projevy astmatu, který Míšovi coby alergikovi hrozí. ~e~
Krakatice 22448
26.3.2010 10:22:31
Ahoj Adri,

mám už toho plný zuby a jsem na pokraji nervového zhroucení, protože Lukášek je opět marod~n~ Rekord měl 8 dnů ve školce~a~ 14 dní marod, týden ve školce....v lepším případě. V horším jsme doma zavřený celou zimu~n~ Alergologie na dvě věci, vůbec mu přes zimu nepomohla, jen do něj cpu nesmyslné léky~Rv
ADRIEN 21343
26.3.2010 8:39:59
Ahoj Rostíku, ahoj Amandi. Rostíku, taky bych řešila obývák tím linoleem, co vypadá jak desky (máme takové v pokojíčku) a pro "zútulnění" bych dala třebas pod stůl kousek chlupatého koberce nebo "chlupatiny", co vypadá jak ovčí vlna (snad mi rozumíš, jak to myslím. Děti už jsou větší, tak se na podlaze tolik nebatolí a co si budem povídat - prach se víří jak na koberci, tak na podlaze bez koberce. A údržba je fakt super - setřu během pár sekund a je vystaráno.
Amandi, já s malochem chodím na alergo na Kozlovskou (a pro po - je tu někdo, kdo nechodí na alergo?:-)) Chodíme k Dupákové - ta nám naopak vysadila léky na zimu a na jaře chce nasadit (pylové alergie). Ale maloch v zimě stejně trpěl na laryngitidy - zřejmě vzhledem k pobytu ve školce, tak jsem léky nasadila (jak jsme měli domluveno s doktorkou).
25.3.2010 19:14:25
Tak Rošťáka, jo? ~t~

My jezdíme na alergologii do Kroměříže. Sice jsme okres Přerov, ale do Kroměříže to máme 10 zatímco do Přerova 20 km...
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 3436  [Dalších 3326 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.