Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
7.4.2008 17:05:18
Cože ? Nádražák ? Tak to bych ho mohl taky znát. Kdeže je ta fotka ?
Já dělal v Chropyni v Techňáku, tak jsem je tam vídal... Rosťa |
| Petruše* | 17932 |
|
|
7.4.2008 16:49:15
To byla prý snaha o vtip
On se neurazil |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
7.4.2008 16:44:45
No prostě jak to píšu... V 17 letech ještě takovy ,,vypelichaný kuře,, hihihihi a teď je z něho krásnej chlop...
![]() ![]() ![]() ![]() Vyřiď mu ať se neuráží, že to byla lichotka. ňákej cíťa néééé? ![]() Apropo to samý může říct i on o mně a nebo ještě hůř..... ![]() |
| Petruše* | 17932 |
|
|
7.4.2008 16:37:41
No jo, někdy v 19 či kdy se oženil a za rok rozvedl- já o tom moc nevím My jsme spolu jen sedmý rok;-)Takže taky moc pozdravuje a udiveně se táže- Jak vyrostl do krásy? Myslím, že jsi ho místo lichotky kapku urazila ![]() ![]() ![]() |
|
|
7.4.2008 16:36:57
Je tu někde Petušeee, nebo jí klepla pepka z toho šoku - hihihihihih
|
|
|
7.4.2008 16:29:06
Petruše tak teď se tady válím smíchy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Já nejsem ničí exmanželkaaaaaaa. Já jsem jednou vdaná a zatím naposledyyyy. Zdravíííím Davču, dlouho jsem ho neviděla a jaksi vyrostl do krásy, to mu vyřiď. Ano jsem kámočka jeho první lásky Kamči a byli jsme na dovčeeeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() Jéééjda já ho neviděla tolik let. Ani nevím, že byl ženatý a že má děti, nu to jsou mi novinky |
| Petruše* | 17932 |
|
|
7.4.2008 16:00:40
tak muž po počátečním šoku ( kdy si fakt myslel to o exmanželce- taky byla Lenka ) teď postoupil do hlubší minulosti a prý jsi byla kamarádka jeho prvního děvčete Sousedka a byli jste spolu na dovolené![]() Ale z dálky gauče jsi prej podobná na jeho bývalou ženu ![]() To mně nedělejte! |
| Petruše* | 17932 |
|
|
7.4.2008 15:55:23
aha, tak to měla být vtipná poznámka a ona to bude pravda
Ehm, tak to je kapku podivná situace... |
| Petruše* | 17932 |
|
|
7.4.2008 15:49:58
hm, Leonie, to sedí
Ještě napiš, že jsi jeho exmanželka a už to bude všechno ![]() |
|
|
7.4.2008 15:36:50
Taaak jsem ještě písla do deníčku telefoooon a taaaaak, to jen kdyby jste chtěli se se mnou někdy spojit.
Blani kdy jdete na kontrolu? Já musím pořádně zalistovat dozadu a pročíst, co se to vlastně malýmu stalo. Petruše, tvůj chlap je David? A není náhodou nádražák a nebydlel tusím že v Chropyni? Jestli jo, tak ho znám osobně a on mě taky... Tak písni jestli se pletu nebo néééé??? Tak jsme byly s Viki na kontrole a vše je OK. Antibiotika můžeme vysadit a můžeme už i ven atd. Už nás vidět nechtějí, jediné co po nás chtějí aby pořádně jedla a pila, páč dost zhodila.... No není se čemu divit s takovou diagnózou... Takže jsem skákala 2 metry, vyvěsila fáborky-hihi. Náladu mám úžasnou, následky mít nebude atd. Myslela jsem si, že budou chtít za 3 týdny udělat ty stěry, ale dr. nic neříkal, takže asi nic. Jooooo když se daří, tak se daří, ťuky ťuk ![]() ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.