Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
6.4.2008 20:21:30
chjooooo, tak jsem myslela, že napíšete do deníčku taky něco o sobě jako já, a jsem tam jediná, která něco písla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Zdenule, 10/07, 04/10 | 74866 |
|
6.4.2008 18:44:00
Tak jsem taky zažádala o přátelství.
![]() ![]() ![]() |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
6.4.2008 18:35:28
Jo, jo, Svati, já chodím k hanušové, respektive, od té doby, co dostudovala Zuzka Hanušová, tak k ní...teď už s e skoro 4 roky jmenuje Veverková. A jsme ohromně spokojená, mají do moderně vybavené, dělají jemně, precizně, žádný zaostalý postupy...A já teda navím jak jinde,a le ymslím, že by všude ty děti měli vzít. Dnes už se to snad ani tak nedělí, že by byla spešl dětská zubní, takže se poptej té svojí
![]() |
|
|
6.4.2008 18:28:06
Taaaak jsem dala do deníčků pár foteček a napsala i něco o sobě
![]() |
| Krista+2x1/08 | 69342 |
|
|
6.4.2008 18:08:35
Ahoj děcka, tož já, Rosti, též požádám o přátelství ;-) díky moc, Krista
|
| Svatka |
| • |
6.4.2008 17:13:58
Díky moc. Blani já chodím k zubařce taky do Meopty - k dr. Marečkové. Já myslela, že děti neberou, nikdy jsem tam žádný neviděla.Tak zkusím se jí zeptat. Tam by to bylo pro mě nejblíže, chodíme tam taky celá rodina. Blani, ty chodíš teda k té dr. Hanušové?
Leonie taky díky za radu (ne Slávka, ale Svatka) ))). Tam by to bylo pro nás asi daleko. Ale díky. |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
6.4.2008 16:02:28
JJ, já si neuvědomil, že přátelé tu vlastně nemůžou zakládat deníčky a alba, už je to napraveno. Kdo tedy chcete svůj deníček, dejte vědět, Leonii jsem ho už založil, snad už to půjde...
A když ne, tak mi vynadejte co se do mně vejde ![]() |
|
|
6.4.2008 15:35:15
Rosti, přístup mám sice povolený, ale jaksi si nezadal moje jméno, tak to prosím naprav at můžu vkládat fotky a napsat něco o sob ě do deníčku - díkyyyyyyyyyyyyyyy
|
|
|
6.4.2008 15:32:04
Pájo, mooooc vám to sluší...
Blaní to je sranda s těma příkrmama co? Dvojčátka jsou kouzelný,.... Rosťo jdu se juknout jesli už tam jsem Slávko? Já jezdím s dětma do Dolního Újezda, je tam supr doktorka a objednání celkem rychlý a navíc nikdy nečekáme, vždy jen co dojedem, tak jsme hned na řadě. Jmenuje se Procházková a super.... Holky, představte si, sedíme v obýváku, čumíme na televizi a najednou na DVD ,,MYŠ,,. Jukla na nás a zase zalezla, no hnus Takže jsme museli celou stěnu odsunout, myš byla stále za ní, tak já držela smeták, aby nevletěla do bytu, manža na nervy, já taky. Takže musel tmelem sebemenší dírku za stěnou zadělat, no mazec.... Nedávno jsem zjistila, že jsou pod kuchynskou linkou, takže jak jsme byly ted v té nemocnici, tak pod ní manža vychytal 5 myší a zase sebemeší dírku tam zatmelil. V kuchyni už je klid, pasti tam máme nastražený ale už ani jedna a teď tohle. Sere nás to už kvůli té maličké že je taaaak nemocná, tak ať ještě na ní ty myši něco nepřenesou. Nevíme co dělat, Jelikož máme podkrovní půdní byt , tak už jsme se s tím setkali, pár myší už jsme vychytali a už jsme měli 4 roky pokoj a nyní tohle. Zítra asi zavolám na obec ať to nějak řeší to už není možný.... Jinak nejsme žádný špíny, byt je dokonce koupený fungl nový, to jen pro upřesnění aby jste si nemysleli, že jsme rodina prasat... |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
6.4.2008 15:12:32
Svatko, já chodím k zubařce u Meopty, dříve byly přímo v areálu, teď mají vstup bokem...Mají tuším taky dost plno, ale je tam zaároveň s mamkou, tak třeba aspoń jedna budou mít kapacitu. My tam budeme chodit všichni, je to kámoška.
![]() Jo a dneska jsme měli první příkrm!!!! Překvapivě to dopadlo přesně naopak, než jsem čekala, Editka jedla v pohodě, Dimeček se rozčiloval, plakat a prskal to všude...ale prskal spíš z toho, jak křičel. A myslím, že ani ne tak proto, že by mu to nechutnalo, ale byl nějak celej nevrlej...no jo, no, chlap ![]() ![]() ![]() Editka byla takřka nadšena, Dimeček zhnusen a znechucen ![]() Pokračování: Edit slastně přivírá oči "Emmmmh, to je dobrý, co to jééé?!", zato Dimeček se rozhodl, že kropenatá, je príma vizáž: "A mám to všude, ne jen na bryndáku. Vylepšil jsem mamku, svoje nožičky, židličku..." ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.