| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 3436  [Dalších 3296 >>]
Leonie + 2 lvíčata 70868
22.12.2009 14:01:14
Vánoce jako z pohádek,
bez starostí a bez hádek.
Za oknem vločky padají,
v domě zvonky cinkají.
Nazdobený stromeček,
pod ním zabalený dáreček,
v pokoji vůně cukroví,
to už leccos napoví.
Klid a pěkné svátky,
v pohodlí křesla u pohádky.
Pak už je tu zas,
ten novoroční čas.
Co více jen přát,
ať kapr kosti neskrývá,
ať radost a smích přebývá,
spousta lásky i v okolí,
ať všechno zlé přebolí.
Krásné Vánoce přejí L+D+L+V

Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
21.12.2009 18:27:57

A protože jsem se konečně urvala a uplácala nějaký PF, tak vám jdu popřít s předstihem krásný a veselý a hlavně Pour Féliciter 2010 ~s~

16.12.2009 7:31:18
Marci díky moc. I když je to už docela dávno, ceny se mohly hnout, tak myslím, že tak nějak s to bude hýbat pořád. Děkuju!
Marcela+Kubík 10/2007 64389
14.12.2009 9:02:27
Blani my kupovali v Přerovance vloni v létě Enduro menší a to stálo 420kč. Myslím, že to větší stálo 470. Je to tak na 99% :-)
14.12.2009 7:48:50
Tak SIM navíc nemám. Ale myslím, že když bys koupil TWIST, tak zaplatíš jen prakticky jen ten kredit, co je na něm. Takže se zkus mrknout.

A jdu s dotazem-nevíte za kolik mají v Přerově (třeba v tom velkém hračkářsktví v Prioru) odrážedlo motorku Enduro-to velké? Nevím, jestli má vůbec cenu to objednávat přes net.
Radek+Hanka, Michael (03/07) 50592
12.12.2009 21:30:03
Nemáte někdo na prodej starší SIM t-mobile? Mají zajímavou soutěž, tak bych to chtěl zkusit, ale s mým vodafone jsem namydlenej. Koupil bych a vyplatil zbývající kredit. A případně pak i vrátil.

Radek
ADRIEN 21343
9.12.2009 14:13:11
Ahoj Peti, jsem pro. Je mi jedno, zda dřív či později, zatím se nám to hodí. Už posílám odkaz dál...
Petra,Matěj3/06+Madlenka4/08 77037
9.12.2009 0:27:26
Ták, mám tady termíny pro kurz Respektovat a být respektován - ještě to sice není úplně doladěné, ale aspoň vím, kdy Kopřivovi můžou:
Máme možnost dokonce už teď v zimě!

Každý čtvrtek od 11. února až do 25. března - zřejmě s výjimkou 11. března, kdy jsou u nás jarní prázdniny?

Bylo by to nakonec odpoledne (odpadly jim jiné kurzy), čas dolaďujeme - co třeba od 14.45 do cca 19 hodin?

Nebo můžou na jaře: 5. a 6. května, 14.5., 4.6., 10.6. a 16.6., taky tak odpoledne.

Cenu se snažím taky ještě nějak upříjemnit, zatím mi to vychází na 1500,-.

Potřebujeme dát dohromady nejlépe co nejdřív asi tak 25 lidí, takže prosím všechny, posílejte informace dál a dál...
Nějaké to hlídání dětí by taky bylo možné, ale ne 25 ~p~ ~q~

Co vy na to? Adrien? Zájemci - hlašte se na mail petra.kolarikova(zavináč)email.cz, a to i pokud se Vám nehodí termíny, pokud bude zájem, zkusíme domluvit další (asi až koncem roku)!

A ještě trochu propagace pro ty, kdo R+R neznají:

Na kurzu se můžete naučit (samozřejmě když se taky přičiníte) efektivnější způsoby komunikace s dětmi i dospělými, díky kterým:
se zklidní domácí atmosféra a chod je plynulejší (můžu potvrdit) ~R^ ~R^
můžete žít, aniž bychom se vzájemně obviňovali; vyjádřit své rozrušení nebo zlost, aniž bychom někomu ublížili, ~o~
se děti naučí, jak se "správně" chovat, naučí se tvořivosti, iniciativě, samostatnosti a zodpovědnosti, ~z~
děti budou chtít s vámi sdílet své prožitky, posílí se důvěra mezi vámi (což je jednou z dobrých ochran před jejich všelijakým zneužíváním ve světě),
můžete porozumět tomu, co prožívají druzí, ~d~
můžete respektovat potřeby druhých a současně nezanedbávat i své vlastní potřeby atd. atd.
~R^~R^
Petra,Matěj3/06+Madlenka4/08 77037
4.12.2009 23:57:47
No ale s dřívějším časem máš pravdu, mě to nenapadlo, když Matěj ve školce i spí (jinak by to bylo na odstřel)... Samozřejmě záleží taky na lektorech, jak si to řeknou. Ale je fakt, že pokdu by chodily maminky na mateřské s druhým dítkem, když bude první ve školce, tak to druhé může snad i pobývat s kojením apod. kolem nich, pokud by nebylo hlídatelné nebo nejlépe spací mimo mámu. Byl by to sice zajímavý kurz, ale já bych třeba do takového s malým mimi šla (není to až tolik náročné, pokud člověk dokáže vnímat 2 různé věci, a to my přece dokážeme), tak proč ne. Stejně mi ještě neodepsali, takže to asi probereme přímo osobně v pondělí.
Já se tak pro něco nadchnu a až úplně do důsledků provedení různých možností to nepromýšlím.
ADRIEN 21343
4.12.2009 9:32:11
Vzhledem k docházce malocha do školky by mi spíš pasoval čas o hodinu dřív (tj. od osmi). Ale na mě nehleď. Normálně to udělej, jak máš v plánu, a já se buď přizpůsobím nebo ne, ale hlavně by mě mrzelo, kdyby jsi dělala něco podle toho, jak se to hodí mě, a mě pak onemocní dítko nebo něco do toho vleze a cítila bych se blbě. Prostě to sem pak oznam a uvidí se. Dám vědět (až bude něco jistého) i kamarádkám, které by to mohlo taky zajímat.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 3436  [Dalších 3296 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.