Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
4.4.2008 9:02:03
Ahoj všichni,
Blaňule a vy jste leželi v Přerově? Tak to jsme tam byly spolu, prosím napiš...... Třeba jsme se viděly.... |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
3.4.2008 21:22:30
No vidím, že jsme tu hotový lazaret. U nás taky marodíme celá rodinka, ale u nás je to naštěstí jen obyčejné nachlazení a rýma.
Leonie & Blaňule - držte se a zotavujte, doufám, že se Vaši nejdražší z toho brzy dostanou a oddechnete si. Rodinu toho malého Ondry znám (jsou z Kojetína), byl i na operaci s těma ušima, snad už to je lepší. My se na to očkování proti pneumokokovi taky ptali naší MUDr., říkala, že prý jak chceme, ale že to doporučuje spíše dětem, které bývají častěji nemocné. Nakonec jsme do toho tedy nešli... Rosťa |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
3.4.2008 20:34:40
Ahotem jdu jen v letu pozdravit a poreferovat, jak u nás...
Zdeni, my chodíme na to plavčo na 13h a neviděla jsi nás, páč jsme nebyli a to proto, že jsme byli v nemocnici. V Po odpoledne mi Radimek spadl ze stolu na zem....Popravdě už jsme to líčila tolikrát, že s emi to už po další nechce, tak jen zkopčím... Tak se vám jdu jen v letu "pochlubit", co se mi "podařilo". V Po odpoledne mi spadl Dimeček ze stolu na plovoučku, jednu chvíli jakoby chtěl snad upadat do bezvědomí-jsem se děsně vyděsila, páč začal tak jako přivírat oči-nakonec ale v bezvědomí nebyl,ale udělal se mu opravdu šílený hematom, takové jelito, na hlavě....Jeli jsme do nemocnice, hospitalizovali nás, prošli jsme RDG i když to v podstatě nic nezjistí,a le já byla vděčná za jakoukoli diagnostiku, udělal se UZV lebky, ale spíš tak formálně, páč ani primář rentgenu s tímhle (dětským) nemá specifické extra zkušenosti a školení (přesto přijel ve svém volnu z cyklovýšlapu)...chodili mu co hodinu svítit do očí a sledovat reakce zorniček, na noc ho dali na EKG....No, nakonec všechno dobrý, malej ani neblinkal, ani nebyl spavej....Včera před polednem nás propustili. Nervy jsem měla pořádný, šíleně jsem se bála, vyčítala si to....A už na to raději ani nechci myslet, ještě teď je mi špatně. ![]() Závěrem chci opravdu ohromně pochválit všechny z nemocnice, doktory, sestry, ostatní personál....všichni byli hrozně milí, vstřícní a dělali co mohli....Fakt super přístup a péče ![]() ![]() |
|
|
3.4.2008 18:06:58
ještě se vás zeptám: máte tady uděláný deníček? Já jen aby jsme si tam mohli dávat fotky, vkládat tel. čísla atd.
|
|
|
3.4.2008 18:05:46
Ahojky, zdravím vás všechny, už jsme doma.
Fotečky miminek jsou nááádherný, nu je vidět, že jste si při tvoření dítek dali záležet - hihihihi Takže verdikt zní: Streptococcus pneumonie C - celá řada od PNC. Laicky řečeno má toho pneumokoka, co je na to ta reklama, jak ten chlapeček ohluchl. Ten pneumokok způsobuje zánět mozkových blan a zápal plic. Je to v prdeli, ale co už teď. Antibiotika má tak silný, že by to porazilo i koně, aby se z toho dostala. Kontrolní stěry budou dělat za 3 týdny, ale prý se nemám divit, když to tam pořád bude. Protilátky by měla mít, páč měla 5 dní vysoký horečky. Očkování jestli bych teda mermomocí chtěla, tak pouze 1 (jinak se očkují 3 dávky), protože si tím už prosla. ![]() ![]() ![]() |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
3.4.2008 14:10:01
A co, nechystáte se někdo zajet juknout do Brna na ty nová medvíďátka ?
Rosťa |
| Zdenule, 10/07, 04/10 | 74866 |
|
3.4.2008 9:57:59
Zdravím všechny! Tak my jsme už absolvovali dvoje plavání z kurzu a začíná se to Rostíkovi líbit, tak uff, jsem si oddychla, dokonce včera se všechny mimča v bazénku postupně rozplakala a maminy s nima odcházely až jsme tam zůstali( myslím já a Rostík) úplně sami.
![]() . Blani v kolik ve středu chodíte, jsem Vás tam neviděla, my na 12:00. Jinak v sobotu jsem s kamarádkou a samozřejmě Rostíkem vyzkoušeli tu Černou horu- super, zrovna tam skoro nikdo nebyl a taky je super ty sofa na sezení(ne klasický židle), že si můžu malýho vedle sebe položit, přebalit a tak... Jinak Rosťo, nahoře se sice nevaří, ale dole v restauraci jo a mají tam docela velký nekuřácký salonek, kam se dá vjet s kočárkem, už jsme to zkoušeli . Tak nevidím problém: dole se najíst a pak jít nahoru.Leoni jak je Viki, je to lepší, myslím že jsi psala něco o průjmu, ještě jste pořád ve špitále?? Jo a ty fotky s dvojčaty jsou maximální, Blani můžu se zeptat z čeho je ta podložka na které leží. ![]() Tak zatím pa, jdeme ven. |
| Pája,Pajík 20/2/07+Zuzka 11/94 | 62211 |
|
|
1.4.2008 12:16:31
Krásný miminka to musí být doma frmol.
|
| Pája,Pajík 20/2/07+Zuzka 11/94 | 62211 |
|
|
1.4.2008 12:15:07
Rosťo já vím co CRP dělám ve špitále,spíše jsem myslela,že nevím v jaké souvislosti s jakou nemocí.
Pavlík je taky od něděle nemocný má laringitidu chudáček tak sípe,když brečí tak fňuká jak novorozeně chuďatko malé ještě v noci měl teplotu ted už je to lepší tak asi půjdem ven. |
| Krista+2x1/08 | 69342 |
|
|
1.4.2008 8:50:22
Tak jsme v neděli vyjeli za Blaňulí ...
![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.