| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
3.5.2007 16:09:13
Blani, v sobotu (odpoledne) za mnou přijede spolužák z Měrovic, který začíná dělat WWW stránky a taky chce pomoct z animovanýma GIFkama, tak přijďte na pokec a ukážu Vám to oběma najednou, jo ?
Ahoj ! Rosťa |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
3.5.2007 9:22:30
Hojte všichni. No ikonka moc krásná! Myslím tě Rostíku zneužiju :o)))) Já tohle určitě nesvedu, i když bych se to ráda naučila.
No a když se Martin dozvěděl, že jsou tam dvě, tak bylo napřed v telefonu tak 10 vteřin ticho. Pak teprve mi odpověděl na moje prohlášení, že nevím, jak moc je to radostná, nebo krizová zpráva, že je to každopádně přece radostná. |
|
|
1.5.2007 21:32:04
No sláva, už jsem se lekl, že to nepůjde :-)
Ono na tom nic moc není, chce to jen mít nějaké fotky, nějaký prográmek na jejich zpracování a nějaký prográmek, který umí obrázky seskládat do sekvence a uložit jako GIF. Na to zpracování fotek je skvělý Corel-PhotoPaint, Fotoshop, Zoner nebo něco na ten způsob, na vytvoření GIFu nějaký GifAnimator nebo Animation Shop Pro, což jsou jednoduché prográmky, které se dají zdarma stáhnout z netu. Ovládání je tak jednoduché, že na to člověk příjde sám... Ahoj Rosťa |
| Kamaem | 22709 |
|
|
1.5.2007 17:42:16
Krááááááááááááááááááááásná ikonka...já tohle neumím...škoda, taky by se mi to líbilo...
|
|
|
1.5.2007 11:45:30
Tož jsme si udělali novou ikonku a ona ne a ne fungovat...
|
|
|
29.4.2007 19:43:06
Jééééééé, to je kráááááááásnéééééééééé !!!
Amandíci, držíme Vám palce, ať se brzy uzdravíte ! Taky jsme se Blaňule skoro jako první ptali na to, jak reagoval Martin ;-) Všechny zdraví R+S+V+A z Kojetína |
| Krakatice | 22448 |
|
|
29.4.2007 19:20:04
Ahoj vsem, jen vas v rychlosti zdravim z lazaretu, oba kluci jsou nemocni, a ja uz na sobe citim, ze se blizi chripajzna nebo angina.
Blani, nechate si rict pohlavi a uz mate vybrana jmena? Jak na dvojcatka reagoval Martin? A co Lea, uz to trochu chape, ze bude mit sourozenecky? At vsechno dobre dopadne, moc drzim palecky!!! Přání Pro ten dotek vlhké kůže Pro tu lásku, která může Pohltit mě celou Pro tu bolest narození Pro ten pláč co pláčem není Pro to být zas tebou Pro ten pot i pro ty slzy Pro to dlouho, pro to brzy Pro tu souhru těla Pro ty oči které vidí Poprvé, ne naposledy Bych to zase chtěla Rozum káže, rozum velí Silné řeči klamou Sen je prostý, jako život: Být potřetí mámou |
| Kamaem | 22709 |
|
|
27.4.2007 19:48:59
Ahoj Blani,
zatím ještě nevím, v čem budem jezdit. Líbí se mi Peg perego GT3, zhlídla jsem se v tříkolkách, chtěla bych chodit bruslit, když už ty brusle mám...golfky nechci, mě se hrozně nelíbí ty maličký kolečka...kdyžtak až posléze, až bude Maty větší, tak pak bych uvažovala o zappkách...ty jakž takž ujdou... No a co dvojčátka, mrkla jsem na vaše stránečky, ultrazvuky jsou super, docela se mi po tom bříšku stýská...a co ty? zatím zvládáš? |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
27.4.2007 15:59:35
Ahoj Kamimo, jsem ráda, že tě vidím! A co Mates, v čem budete jezdit? Už jen v golfech? A to si to nenecháš na druhé? Jsem to ale provokatér, co? Já si taky plánovala, jak mé tři děti postupně použijí celou plejádu našich kočárků a jiných kvalitních potřeb, které jsem pořídila...A teď to můžu všechno prodat a kupovat nové :o))))
JInak, Hani, pravděpodobnost, že bychom se potkaly v porodnici sice je, ale opravdu velmi, velmi mizivá. |
| Kamaem | 22709 |
|
|
26.4.2007 20:24:53
Ahojky,
prodávám kočárek Bebecar, komplet celou sadu - podvozek STYLO AT, hluboká vana, sportovní nástavba a autosedačka...barva zelená/tm.modrá...pokud by měl někdo zájem, tak podrobnosti bysme se domluvili po mailu... Jinak samozřejmě gratulujeme Blaňuli k dvojčátkům, víme to už delší dobu, jen jsme to nechtěli prolátnout, ale už jsem měla kolikrát cukání v prstech...moc se těšíme a přejem hladký průběh těhu a krásná zdravá miminka... |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.