| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

(?)
[<<Předchozích 1870] Názory 18711880 z 3436  [Dalších 1556 >>]
farky 49473
22.2.2007 21:44:48
ahojky no ono se to nezda,ale elca uz bude mit pristi tyden ctyri mesice:)ale je fakt,ze dusik mel prvni zub az v devatym mesici a prezil to taky bez uhony,mozna proto,ze je mel tak pozde.
na fotky mrkame pravidelne a mate opravdu moc sikovne deticky
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
22.2.2007 18:08:34
Ahoj všem !

Dlouho jsme se tu nedívali a teď hledíme, kolik jste tu toho už napsali...

My se máme všichni fajn, teď 17.2. jsme měli křtiny, tak kolem toho byl trošku šrumec, ale po zkušenostech ze křtin Vojtíška jsme oběd udělali v restauraci (a ne doma jak minule) a bylo to skvělé. Doma jsme si pak dali jen kávičku s dortem s nejbližšími a bylo fajn. Žádné honění, jen pohodové odpoledne v kruhu fajn lidiček...

Anička roste rychle, ale je úplně jiná než Vojta. Kromě "své" večerní hodinky prakticky nekřičí, a to ani když má hlad - to si pouze začne s hlasitým mlaskáním dudlat pěstičku...
Tu přikládáme snímek toho našeho malého intelektuíla:

Jinak teď v sobotu ráno pořádám jízdu vlakem motorákem po už téměř nepoužívané trati do Tovačova (druhá shodná jízda bude zas za měsíc - na tu se ještě můžete zapsat ! - viz. http://www.prototypy.cz/tovacovka.htm).

Takže Blaňule - v sobotu těsně po 9. hodině ranní Vám po delší pauze projede kolem domu osobní vlak !
Amandi - budete-li chtít děckantům ukázat vlak v Tovačově - na nádraží přijedem cca v 9:20, zdržíme se ale jen asi čtvrthodinku...

Všechny zdraví
R+S+V+A z Kojetína
Krakatice 22448
22.2.2007 17:21:01
Farky, to má Elča zuby brzo. Lukáškovi jsem první našla ve 4.měsíci a pak už to jelo rychle. Ani moc neplakal, nepamatuju se, že by byly nějaký scény. On je vážně hodný dítě...jen teď měl ten psycho týden, ale už je v pohodě. Musel si zvyknout, že už není středem vesmíru. Pořád se mu věnujeme na maximum, lásku rozdělujeme spravedlivě mezi oba kluky, tak snad to zvládneme i do budoucna. Kdo se chce mrknout, tady jsou naši draci:

galerie.rokyta.cz
farky 49473
22.2.2007 13:35:35
no me dosel rodicak prave vcera vecer.na to,ze mi na urade slibovali,ze kdyz si necham posilat penize na ucet,ze mi to bude chodit driv,tak je to docela mazec.jelikoz slozenku bycvh uz mela davno doma.
a u nas se valci docela slusne.male zacaly zuby,tak ze kdyz ji to chytne,tak malej jde na hlidani,protoze by z toho jinak zcvokl.ale jinak uz pohoda.
Krakatice 22448
22.2.2007 11:13:54
Ahoj, já sice z Hranic nejsem, ale almužna mi přišla teprve včera a jsem pekelně naštvaná, že to posílají tak pozdě. Potřebujeme platit nájem a ostatní záležitosti a 21týho je už jaksi pozdě. Je to rodičák za leden, tak by měl chodit začátkem dalšího měsíce a ne na konci.

Jinak u nás už je celkem pohoda. Drastickej byl první týden, kdy sme byli s mimčem doma, to bodoval Lukášek, ale už je klid. Nechápu jak to zvládám, ale teď stíhám víc věcí než když sem byla těhule. Odpoledne Domík spinká, tak s Lukáškem uklízíme, vaříme...pomáhá mi, tak nám to jde líp:-) A jak chodíme na vycházky, tak je to taky supr, to jsou pak oba kluci unavení a nepruděj:-))) V noci se malej budí po 3-4h, což mi vyhovuje. A co u ostatních? Farky a RSVÁci?
Hannah111 22396
21.2.2007 11:10:11
Ahojte. Jste tady někdo z Hranic, komu už přišel na účet rodičovský příspěvek?
farky 49473
19.2.2007 22:36:18
ahoj amandi verim ze toho casu moc nemas,ale pisni sem neco,jak se vam dari a co deticky
farky 49473
19.2.2007 14:17:26
ahojky diky moc,o tom jedinem jsem vedela taky,tak jsem tam byla v patek a zrovna v ten den meli zavreno,tak ze to budu muset zkusit jindy.
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
15.2.2007 10:09:55
Ahoj Farky, já vím snad o jediném bazárku-Nina bazárek. Ulice se jmenuje myslím Čechova, je to ta od Prioru k nádraží a je to naproti tomu parčíku.
farky 49473
12.2.2007 8:52:39
holky prosim poradte,kde bych sehnala v prerove sekacek,kde bych mohla prodat veci po deckach.diky
[<<Předchozích 1870] Názory 18711880 z 3436  [Dalších 1556 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.