| Lefija | 61980 |
|
|
4.3.2009 12:50:10
Ctrl + C jsi napsal, spíš ještě za 3. Ctrl + V
![]() ![]() |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
4.3.2009 11:37:57
Jé, já skleróza ještě zapoměl za 3) napsat, že se musí stisknout Ctrl + C
![]() |
|
|
4.3.2009 11:36:13
Tak, snad už jsem to napsal pochopitelně:
![]() ![]() |
| Petruše* | 17932 |
|
|
3.3.2009 10:05:52
Fridi,
nejdřív je dobré fotku zmenšit, pak jak píše Rosťa ji musíš vložit někam na internet- třeba do deníčku na rodině- máš přístup do přerovských deníčků? A pak teprve ten návod ode mě. Když se ta fotka v deníčku, na rajčeti...někde na internetu zobrazí, tak na něj klikneš pravým tlačítkem na myši- dole v tabulce se objeví i řádek vlastnosti. Na ten klikneš levým tlačítkem a vyskočí tabulka- Vlastnosti prvku- tam zkopíruješ do myši celou adresu a pak už jen vložíš do formulky. Zní to složitě, ale je to lehké ![]() |
| Petruše* | 17932 |
|
|
3.3.2009 9:56:18
Blani, my jsme se rozhodli hrozně rychle. Teda celé roky jsme mluvili o domečku se zahrádkou, ale vždycky to bylo v kategorii snů, případně...někdy
![]() Pak jsme našli v mé rodné vsi nový dům před dostavbou, za relativně rozumnou cenu a najednou to jelo ![]() no, když už nám to rozšíření rodiny nevychází skrz děti, tak máme aspoň zvířectvo Já myslím, že třeba někdy bychom se vidět ještě mohly Třeba pojedeš kolem Břeclavi, nebo já kolem Přerova- přeci jen nám tam zůstali kamarádi a počítám, že s oteplením občas vyrazíme i do Michalova. |
|
|
3.3.2009 9:03:12
fridi, tak to zkusíme jinak:
1) Rodina nepodporuje přímé vkládání obrázků (jak jsi se o to teď pokoušela), takže jediná možnost je nalinkovat sem obrázek, který máč někde na internetu. Takže je třeba si v prvé řadě založit nějakou fotogalerii třeba na http://rodina.cz (POZOR! je to bez WWW) nebo lépe na http://www.rajce.idnes.cz 2) Do některé té webové galerie si nahraješ své fotky pomocí tlačítek, které tam jsou k dispozici Až to budeš mít, dej vědět a dopíšeme zbytek postupu a uvidíš, že Ti to půjde ![]() Rosťa |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.