| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
27.2.2009 16:13:32
Taky narychlo vítám nově příchozí a věřím, že se jim mezi námi bude líbit a doufám, že tu alespoň nebude diskuse pokulhávat tak, jak tomu bylo v uplynulé době.
Je jasné, že všichni máme své problémy a starosti a není čas se někde každodenně vykecávat ale přátelé, ono i odpočinku je třeba, tak HURÁ NA RODINU a pište a pište a pište ať je veselo ![]() Taky tiše upozorňuji na bločky nás "přerováků" na adrese http://rodina.cz/prerov , kam máme ve zvyku odemykat přístup všem, kdo se tu zabydlí - i když je fakt, že i bloky s fotečkama všichni poslední dobou poctivě zanedbáváme... Radku - rádo se stalo. Sice šlo jen o fakt malou akcičku, ale už teď se něšte na příští za rok, o které vážně uvažujeme. A co v tu neděli, bude karneval u Vás ??? Ahojky všem - razím do práce... Rosťa |
| Lefija | 61980 |
|
|
27.2.2009 13:04:50
Tak já děkuju za přivítání
![]() fridi, na hradě nic moc zajímavýho k vidění není Přes léto tam bývají různý akce, ale jinak to za výlet zas tak moc nestojí. Prohlídky hradu se teda dělají, ale nic moc tam není - vesměs jen zbytky fresek na stěnách.Sportovní centrum Mlýn máme kousíček od rodičů. No uvidíme, pokud budete něco plánovat. My jezdíme do Přerova dost neplánovaně Podle toho, jak nám zdraví (především dětí) dovolí. Přes léto chodíme hodně taky do Michalova ![]() |
| Radek+Hanka, Michael (03/07) | 50592 |
|
|
27.2.2009 11:46:03
Jménem naší rodiny chci nejprve pozdravit nové tváře z řad expřerováků, tedy expřerovaček. No popravdě řečeno se tu moc lidí z Přerova neobjevu, spíše je to samé okolí. Hlavně pak Kojetín,Osek a Lipík. No a pokud někdo občas jezdíte do Přerova a máte zájem potkávat se, tak my celkem pravidelně navštěvujeme dětský koutek Sportovního centra Mlýn a rozhodně se nebráníme možnosti poznat nové tváře. Myslím, že by se přidali i další. Stačí dát vědět dopředu ;-) Náš míša má necelé 2 roky a nové lidi poznává strašně rád ;-)
No a jinak si ještě dovolím vyjádřit zde ohromnou pochvalu kojetínskému Farnevalu, kam nás všechny tady pozval Rostík s rodinkou. My jsme této nabídky využili a bylo to pravdu super. Možná bych sem mohl hodit i nějakou fotku, ale nemám je teď u sebe, takže je případně doplním později (ale raději nic neslibuji). Radek+Hanka a Míša ![]() |
| fridi | 81671 |
|
|
27.2.2009 7:43:57
to je dobrý typ na výlet když jedeme do Přerova tak by jsme se na ten hrad mohly podívat.Jaký to tam,je?
![]() |
| Pavla |
| • |
26.2.2009 20:41:14
Najde se tady nějaká kamarádka,jsem od Přerova.Mám dvě děti 6 a 9 let.
|
| Lefija | 61980 |
|
|
26.2.2009 19:38:57
fridi, bydlíme kousek od Brněnské přehrady - pod hradem Veveří
![]() |
| fridi | 81671 |
|
|
26.2.2009 14:59:08
ahoj,Lenko.Já bych se nejradši na moravu stěhovala spátky,ale skrze práci by to bylo těžké.
A kde u Brna .Docela znám okolí brna.Manžel tam dřív hodně jezdil a já sním.Teda dokud jsme neměli Fi lípka |
| Lefija | 61980 |
|
|
26.2.2009 12:07:46
Ahojky, koukám, že jsou tu i "expřerováci"
Já sem občas taky nakukuju - jen tak z nostalgie ![]() V Přerově jsem se narodila a žila tam téměř do 21 let. Teď bydlím kousek od Brna. A raubíře mám dva ![]() ![]() |
| fridi | 81671 |
|
|
26.2.2009 9:23:54
Ahojky,Kristo.Já nejsem taky z Přerova tam jsem se narodila a žila do 12let.Pak jsem žila v Praze a teď žiju s manželem za Mělníkem v nalé vesničce.A nechceš si aspoň se mnou občas napsat.Moc kamarádek nemá a tady už vůbec ne.Kolikátého jste ledna?
|
| Krista+2x1/08 | 69342 |
|
|
24.2.2009 19:10:22
fridi zklamu Tě, teď právě jsem z Holešova
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.