| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

(?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 3436  [Dalších 3126 >>]
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
27.2.2009 16:13:32
Taky narychlo vítám nově příchozí a věřím, že se jim mezi námi bude líbit a doufám, že tu alespoň nebude diskuse pokulhávat tak, jak tomu bylo v uplynulé době.
Je jasné, že všichni máme své problémy a starosti a není čas se někde každodenně vykecávat ale přátelé, ono i odpočinku je třeba, tak HURÁ NA RODINU a pište a pište a pište ~t~ ať je veselo ~b~

Taky tiše upozorňuji na bločky nás "přerováků" na adrese http://rodina.cz/prerov , kam máme ve zvyku odemykat přístup všem, kdo se tu zabydlí - i když je fakt, že i bloky s fotečkama všichni poslední dobou poctivě zanedbáváme...

Radku - rádo se stalo. Sice šlo jen o fakt malou akcičku, ale už teď se něšte na příští za rok, o které vážně uvažujeme. A co v tu neděli, bude karneval u Vás ???

Ahojky všem - razím do práce...

Rosťa
Lefija 61980
27.2.2009 13:04:50
Tak já děkuju za přivítání :-)

fridi, na hradě nic moc zajímavýho k vidění není ~d~ Přes léto tam bývají různý akce, ale jinak to za výlet zas tak moc nestojí. Prohlídky hradu se teda dělají, ale nic moc tam není - vesměs jen zbytky fresek na stěnách.

Sportovní centrum Mlýn máme kousíček od rodičů. No uvidíme, pokud budete něco plánovat. My jezdíme do Přerova dost neplánovaně ~t~ Podle toho, jak nám zdraví (především dětí) dovolí. Přes léto chodíme hodně taky do Michalova ~R^
Radek+Hanka, Michael (03/07) 50592
27.2.2009 11:46:03
Jménem naší rodiny chci nejprve pozdravit nové tváře z řad expřerováků, tedy expřerovaček. No popravdě řečeno se tu moc lidí z Přerova neobjevu, spíše je to samé okolí. Hlavně pak Kojetín,Osek a Lipík. No a pokud někdo občas jezdíte do Přerova a máte zájem potkávat se, tak my celkem pravidelně navštěvujeme dětský koutek Sportovního centra Mlýn a rozhodně se nebráníme možnosti poznat nové tváře. Myslím, že by se přidali i další. Stačí dát vědět dopředu ;-) Náš míša má necelé 2 roky a nové lidi poznává strašně rád ;-)

No a jinak si ještě dovolím vyjádřit zde ohromnou pochvalu kojetínskému Farnevalu, kam nás všechny tady pozval Rostík s rodinkou. My jsme této nabídky využili a bylo to pravdu super. Možná bych sem mohl hodit i nějakou fotku, ale nemám je teď u sebe, takže je případně doplním později (ale raději nic neslibuji).

Radek+Hanka a Míša~s~
fridi 81671
27.2.2009 7:43:57
to je dobrý typ na výlet když jedeme do Přerova tak by jsme se na ten hrad mohly podívat.Jaký to tam,je?~:-D
Pavla
  • 
26.2.2009 20:41:14
Najde se tady nějaká kamarádka,jsem od Přerova.Mám dvě děti 6 a 9 let.
Lefija 61980
26.2.2009 19:38:57
fridi, bydlíme kousek od Brněnské přehrady - pod hradem Veveří ~;)
fridi 81671
26.2.2009 14:59:08
ahoj,Lenko.Já bych se nejradši na moravu stěhovala spátky,ale skrze práci by to bylo těžké.
A kde u Brna .Docela znám okolí brna.Manžel tam dřív hodně jezdil a já sním.Teda dokud jsme neměli Fi~p~lípka
Lefija 61980
26.2.2009 12:07:46
Ahojky, koukám, že jsou tu i "expřerováci" :-) Já sem občas taky nakukuju - jen tak z nostalgie ~:-D

V Přerově jsem se narodila a žila tam téměř do 21 let. Teď bydlím kousek od Brna. A raubíře mám dva ~z~~z~
fridi 81671
26.2.2009 9:23:54
Ahojky,Kristo.Já nejsem taky z Přerova tam jsem se narodila a žila do 12let.Pak jsem žila v Praze a teď žiju s manželem za Mělníkem v nalé vesničce.A nechceš si aspoň se mnou občas napsat.Moc kamarádek nemá a tady už vůbec ne.Kolikátého jste ledna?
Krista+2x1/08 69342
24.2.2009 19:10:22
fridi zklamu Tě, teď právě jsem z Holešova
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 3436  [Dalších 3126 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.