| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 3436  [Dalších 3026 >>]
ADRIEN 21343
13.12.2008 5:19:15
Blani, to je hezký. A taky právě koukám, že už stojí (a zřejmě chodí) sami, tak to gratuluji. S takovými špunty ani uklízet nemusíš, uklidí vše sami, viď /jen je problém to pak najít, že jo ~;)/. A co jinak novýho u Rosti? Co Amanda?
Leonie + 2 lvíčata 70868
12.12.2008 8:11:43
Blani~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~R^~R^~R^~R^~R^ to je úžasný~R^~R^~R^~R^ Tak vidím, že v tom nejsme sami, Viki to nepřešlo doteď, ale už né v takovém rozsahu jak u vás. Každopádně jsem se tu pěkně od plic zasmála....~t~~t~~t~~t~~t~ Dítka už chodí? a kdy začly?

Adrien, ty už máš práci? No neke.... a jen 3 druhy cokroví? Ha.... tak to jsem lepší heč~2~~y~~y~~y~~y~~y~ a to je opravdu co říct~t~~t~~t~ Rovnátka v poho, už jsem si zvykla~R^~R^~R^
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
12.12.2008 0:41:29
No čauky, já sem taky pořád načuhovala, že je tu jaksi vylidněno a zrovna sem jdu s příspěvkem....Původně to mělo znít:
Tak tady mrtvo, tak vás zkusím aspoň pobavit-vás, co nakukujete ~y~. No, něco se tu už dít začalo, ale pobavit vás snad můžu-aspoň zkusit
Takhle se ta moje zlatíčka starají o neustálý pořádek v domě. Stačí si zajít na WC....

A o chvililinku později....

ADRIEN 21343
11.12.2008 19:23:14
Ahoj Leoni, to je hezký, že se po mě někdo shání... Jináč - upečených druhů mám usmolených 3, páč jsem od listopadu pracovně činná mamina (ale dítko mám u sebe doma), takže poněkud nestíhám (což se projevuje i na chodu domácnosti, že jo). Do vánoc budu odevzdávat práci a pak se to snad zklidní. Jak snášíš ty rovnátka? Často na tebe vzpomenu.
Zdravím taky všechny ostatní, doufám, že jste zdraví a užíváte si adventního času (Letos bohužel zase beze sněhu - jestli vůbec někdy bude, že jo?)
~n~~l~
Leonie + 2 lvíčata 70868
11.12.2008 16:54:01
Ahojky lidi, nadpis není omyl, než sem nikdo napíše, budou skutečně vánoce, takže jak říkám nejedná se o omyl~o~~t~~t~~t~

Jinak co vlastně pečete za cukroví a šup sem s receptíkama, pokud je to nějaká novinka ale mnamková. Kde je Blani a spol. Jakt to že tu nejdou fotky z vašich Mikulášů....~o~

Kristo, díky za pochvalu foteček....

Ani Adrien se tu nezjevuje, ale jelikož o ní vím, že si užívá pečení cukroví, strašně jí to baví, tak odhaduju, že už má napečených tak 80 druhů a proto na nás nemá čas. To jí omlouvá~w~~y~~t~

Rosti, ty si zřejmě pořád v práci, co?

Tak bude tu někdo nebo nééééééééééééé~j~~d~~t~~t~~t~
Krista+2x1/08 69342
7.12.2008 19:21:33
Leoni, super fotky ~R^ Viki je teda hvězda, že se takových čertů nebála ~R^~R^

Téda Rosti, vy ale máte hodné děti, že to bylo bez uhlí ~t~

Ale u nás taky. No oni ještě nebyly na Mikuláše moc připravené ~y~
Leonie + 2 lvíčata 70868
7.12.2008 18:51:53
Rosti, bylo to fakt naprosto super, bylo i fajn, že se Viktorka nebála, měla jsem z toho trošku strach, ale je to šikulka. Jo uhlí děvčátka dostaly~o~~t~~t~~t~~t~~t~
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
7.12.2008 13:18:38
Leonie - vidím, že i přes uhlíčko u Vás byla spokojenost na všech frontách - a to je MOC dobře. My doma našli jen dobrůtky poté, co jsme se vrátili ze sokola. Píšu jen, protože uhlí ani brambory letos nebyly - a to si ani neuvědomuju, že byly děti TAK hodné...

Ale nemůžu sem nenapsat jednu hezkou historečku ze včera. Na nádraží v Přerově jsem se setkal se známým (co taky pracuje v Olomouci) s jeho ženou a čtyřletým synkem. Jeli jsme spolu v kupé do Kojetína a malý nááádherně poprosil tatínka, aby mu dal něco z toho mikuláše, ktetý u dědy v Přerově dostal. Táta sice otálel, ale máma řekla, že když řekl tak krásně "Tatínku, prosímtě...", tak že jako jo. Malý ještě krásně poprosil o támhletoho želatýnového hada, vzal si ho a hrdě prohlásil: "Tak a teď ho celýho zežeru" ~t~~t~~t~

Ahoj !

Z práce zdraví
Rosťa
Leonie + 2 lvíčata 70868
6.12.2008 17:42:43
Vkládám fotečky od nás, co bylo na Mikuláše

právě věšli čerti, myslím že výraz holek mluví za vše~t~~t~~t~~g~~g~~g~

tohle všechno k nám přišlo~a~~a~~a~~t~

Viki s čertem

Lucy je na ,,koberečku,,. Vysvětluje proč co a jak~o~

I Viktorka dostala uhlí

A na závěr jedna vysmátá fotečka... To bylo ještě před čertama~t~
Krakatice 22448
5.12.2008 10:29:47
Tovačovští přejí všem dětem krásného, hodného a bohatého Mikuláše~b~~z~

[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 3436  [Dalších 3026 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.