| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 3436  [Dalších 2986 >>]
Radek+Hanka, Michael (03/07) 50592
23.11.2008 14:41:12
Ahojte všichni,

no tak my musíme potvrdit slova Rosti. Na Mlýně to ale bylo super. Toto zařízení má tu výhodu, že tam můžete přijít třeba úplně sami a tejně je to fajn.

Navíc když my jsme měli 15- ti místnou pohovku v narvané "hospodě" jen pro sebe, tak to jsme se cítili opravdu pohodně ~b~

My jsme si akce tedy náramně užili. Nejprve si "mladej" náramně vyhrál s dětma co tam byli. Pak - v době, kdy dorazili "Kolmíci"- měl sice jakousi špatnou náladu z vynechaného pravidelného spánku, ale to jsme zažehnali akcí, kdy jsme dali vyniknout jeho abnormálním vlohám ke sportu zvanému golf. Uvažte sami, že dále popsanou exhibici by měl co dělat napodobit i samotný Tiger Woods.

Pronajali jsme si zařízení na minigolf se dvěma míčky a Míša míčky vybral z ošíčku, oba pevně uchopil do rukou a hodinu si je takto držel se slovy "dól, dól", takže 45 Kč padlo téměř bez jediného pinknutí na dráze, no ale hlavně, že byl klid ~p~

Jinak, děvčata ~k~, žádné stresy, že vše nevyšlo hned napoprvé a pokud někdo bude mít nějaký vhodný termín na srazík, tak šup sem s ním! Bylo přeci řečeno, že to bude "předvánoční srazík", takže šance ještě je a koneckonců bude i celý příští rok neboť vánoce se opakují celkem pravidelně a ač jedny proběhnou, tak před dalšími stojíme. ~R^

RHM ~x~
Leonie + 2 lvíčata 70868
23.11.2008 10:06:58
Kristo, bylo to supeeeeeeeeeeeeeeer~t~~t~~t~~t~~b~~b~~b~~b~
Krista+2x1/08 69342
23.11.2008 8:46:02
Leoni, doufám, že Ty si si svého "základkového" srazíku užila ~z~~z~

Leonie + 2 lvíčata 70868
23.11.2008 8:15:49
teeeeeeeeeeda, jak to? A ani Blani nedojela?~n~~n~~n~
Hele, kdybych neměla sraz se základkou, tak určo dojedu... Jela bych autem, jsem věčný řidič, takže bych to zvládla.
To mě fakt mrzí, že to takkhle dopadlo~n~~n~~n~~n~
Ale je fakt, že včera bylo počasí příšerný (no dnes to není o moc lepší) a byla stašná ledovice na cestách...

Ale věřím, že jste si to i tak užili, jen vy~z~~z~~z~~z~~z~~b~~b~~b~
Krista+2x1/08 69342
22.11.2008 23:11:56
Rosťo, Ty si úžasný !!!! Je škoda, že z plánovaného srazu byl jen pidisrazík, ale věřím, že jste si to i tak užili~z~~b~~t~~w~
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
22.11.2008 22:14:00
Ahojte !

Tak poslušně hlásím, že jsme se srazili jen my s Radkem+Hankou a Michaelem.
A protože se už celkem známe a vzájemně se navštěvujeme, seznamování s novými lidičkami holt nebylo ~n~, i když jsme někoho dalšího poctivě vyhlíželi.
Nálada byla dobrá, lokál totálně plný. Bohužel jsem si až ve vlaku uvědomil, že jsem si nevzal nachystaný foťák, takže fotečkami nemůžeme sloužit ani my, ani "Beňováci" ~a~

Na Mlýně se nám to fakt líbilo, takže doufám, že se příště sejdeme v hojnějším počtu. Navrhuji pracovní den, páč to prý nebývá ve Mlýně tak plno a z Tovačova i Holešova (i Lipníka, Oseka atd.) jede více autobusů/vlaků...

Všechny zdraví
R+V+S+A
Krista+2x1/08 69342
22.11.2008 20:46:29
Amandi v Holešově - pravda, s tím autem jsem šachovala v době, kdy fakt byla šílená chumelenice (ometla jsem auto a než jsem nastartovala - startuje hned bez problému - tak už bylo zase zasněžené. Pak zase vysvitlo Slunko, ale odvahu jsem už nesebrala. A jsem za to moc ráda, bo vskutku nebyl čas na výlety. Ale moc mne mrzí, že jsme se nesrazili, bo to bych ve své momentální opuštěnosti hodně potřebovala. A taky je to opravdu příjemná změna, když člověk pozná osobně lidičky z Internetu ~:-D
Krakatice 22448
22.11.2008 20:08:17
Kristo, kde bydlíš, že tam máte závěje?~d~
Krakatice 22448
22.11.2008 20:05:32
Tak se hlásím do klubu nesrazářů....dopadlo to přesně tak, jak jsem tušila S dětma se fakt plánovat moc nedá, obzvlášť ne, pokud nemáte auto. Luky vstával v 15h a pak už nám nic nejelo. To mě moc mrzí, protože jsem se těšila, jak si udělám s Lukáškem slíbenej výlet a poznáme nový tety, strejdy a kamarády. Achjo. Asi by to chtělo udělat pařmenskej sraz jen pro dospěláky~v~~t~~z~
Krista+2x1/08 69342
22.11.2008 16:15:39
Ale srazům samozřejmě ZDAR, ZDAR, ZDAR ~t~~t~~t~
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 3436  [Dalších 2986 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.