Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Krista+2x1/08 | 69342 |
|
|
21.11.2008 12:05:38
Blani, třeba to bude s tím zubem abnormálně dobré
![]() a ty budeš moci dorazit i s potomstvem ![]() |
|
|
21.11.2008 12:05:20
Blani, třeba to bude s tím zubem abnormálně dobré
![]() a ty budeš moci dorazit i s potomstvem ![]() |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
21.11.2008 9:50:51
Teda vy se tak máte!!! Já chci taky!! Jak je možný, že když už se konečně něco fakt podnikne, tak já nemůžu!!! Ale pokud mi bude zítra snesitelně a nebudu vypadat jak zápase v boxu, dojela bych taky
![]() |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
21.11.2008 2:21:08
Radku - tož to sy hodny ogar, že bys nas i do sveho fara vzal, ale s tym sy hlavu nelam, bo my se radi prondem a na ty třy snad vpohodě dorazyme
![]() Těšíme se MOC na Vás všechny ! Za Kojetíňáky z Olomouce Rosťa |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
20.11.2008 21:19:25
Ahojíček, zdravíme! Pokusíme se v sobotu též dorazit. Sice nic neslibujem, ale moc rádi bychom vás viděli. A jak tak koukám, tak snad budeme jediní přímo z Přerova??? Amandi, je dobře, že jsi tam brnkla, dost často se stává, že v sobotu dětský koutek zavřou kvůli probíhajícím golfovým turnajům (děti prý golfisty ruší). A co se týče toho formuláře, jelikož už se na "Smetanku" nedostanu, tak doporučuji vytisknout formulář z internetu, třeba tady: http://www.formstudio.cz/formulare/zadost-o-pridavek-na-dite-ny_08zadpriddite.asp .
Pokud ne doma, šupni to v rychlosti manžovi do práce. |
| Krakatice | 22448 |
|
|
20.11.2008 19:46:02
Do Mlýna jsem volala už odpoledne a udělala jsem dobře, jelikož a protože jsem chytla poslední volná místa. Předběžně jsem nahlásila 10-15 osob, kdyžtak děti si sednou na klín
. A bowling je už obsazený, tak mi paní nabídla minigolf. Je rezervovaný, ale když se nikomu nebude chtít hrát, nic se neděje. Jinak s jídlem to bude možná těžší, nevaří přímo tam, ale o patro níž. Nahoře mají k dispozici jen "něco na zub" .A se stolem u dětského koutku...no, jsme přeci jen lidi a kdyby bylo nejhůř, určitě si místo s někým čenžnem![]() Už se moc těšíme! Jo, důležitá věc: rezervace je od 14-17h na moje jméno (Petra Sládečková) |
|
|
20.11.2008 19:34:42
Tož s námi (se mnou a mrňaty) počítejte taky. A moc se přimlouvám za ten stůl u dětského koutku - my přece jen ještě nechodíme, tak ať alespoň lezeme po měkkém a teplém.
Jdu pohledat fotku ![]() |
| Radek+Hanka, Michael (03/07) | 50592 |
|
|
20.11.2008 16:38:23
Kolmíci: super, že dojedete
![]() Amandi: Když už se bude zajednávat ten stůl, tak by bylo dobře domluvit ten u vstupu do dětského koutku a nebo případně ten co je z boku dětského koutku. Jinak když všichni přijedete tou "dálkovou dopravou" téměř v 15.00, tak to mohlo být na 15.00, ne? Transport od nádraží bych mohl nabídnout naší "limuzínou" , tak, že bych svoji posádnu nejprve zavezl na Mlýn a pak byl volný, ale jedna by byl problém asi s autosedačkama a taky nevím jak stihneme začátek "seance". Je to závislé na tom, jak se nám podaří mládě dát spát odpoledne dříve a pak ho dříve vzbudit.Jo a učastníci akce by měli povinně navštívit fotografa a umístit své foto na web- tedy alespoň do deníčku. Jinak se asi nepoznáme. Tedy je mi jasné, že se někteří známe osobně, ale i tak. Náš design najdete v deníčku, i když jsme od té doby poněkud "dospěly". RHM ![]() |
| Krakatice | 22448 |
|
|
20.11.2008 13:48:11
prosím hodné lidičky, kteří budou mít zítra cestu kolem sociálky ve Smetánce...prosím, prosím, smutně koukám, můžete mi vzít 1 tiskopis na přídavky? V září sjme zapomněli doložit příjem, tudíž jsme teď o pár stovek chudší. Moc děkuji!!!
![]() |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
20.11.2008 13:03:55
Přátele pozor !!!
Naše rodinná rada vynáší usnesení ! My tedy hlásíme, že se zúčastníme. Rychlík nám na nádraží dojede ve 14:23, takže před 15. hodinou bychom mohli být v jámě lvové... Už se na Vás všechny MOC těšíme !!! ![]() R+S+V+A z Kojetína |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.