Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
6.11.2008 18:51:56
Prosím, prosím, je v Přerově Středisko rané péče? Nebo kde je nejbližší?
|
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
6.11.2008 12:53:02
Počkej, s jakým Michalem ? Nesvadbou ?
Jinak my bychom se srazili rádi, i když teď razíme na pár dnů celá rodinka do Boskovic... Rosťa |
| Krakatice | 22448 |
|
|
6.11.2008 11:08:27
Jo, a 21.12. je v kině Hvězda v Přerově představení Vánoce s Michalem, tak kdyby měl někdo zájem, honem honem pro lupeny. My je koupili raději 1.den předprodeje
Cena 140,- pro dospěláky i děti. |
| Krakatice | 22448 |
|
|
6.11.2008 11:06:56
Nazdárek kašpárek,
nechtěli byste udělat nějaký předvánoční srazík? Já bych se srazila ráda Třeba máte někdo tip na místečko, kam se všichni vejdeme. Nevyužijeme jarní počasí a nesejdeme se třeba v Michalově? |
|
|
5.11.2008 18:38:18
Jo a ještě jsem vám chtěla říct, že Viki miluje skupinu RAMMSTEIN
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co pustíme videoklipy nebo CD, okamžitě zahazuje vše co má v rukách a jde pařit ![]() ![]() ![]() a když jdou klipy, tak tančí před telkou s otevřenou pusou, naprosto zhybnotizovaná a jede.... Asi je v tranzu či co![]() Jsme z ní vyřízení, takový šílenci a naše Viki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
4.11.2008 16:44:06
Blani
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Editka je opravdu šikovná holčička. Je vidět, že je to ženská. Holt máme to uklízení prostě v krvi už od malička noooooo![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rosti, to co si popsal, tak to je jak kdyby si popisoval náš byt. je to tu naprosto stejný. Všude hračky a oblečení. Asi to začnu taky uklízet ,,navždy,, ![]() ![]() ![]() |
|
|
4.11.2008 14:00:19
Stoprocentně chválím Editku a přeju jí, ať v uklízení nepolevuje !!!
![]() To je moje holka, já taky mám rád pořádek ![]() Kéž by to takto šlo i u nás. To tady člověk příjde domů a pozemi se válí oblečení, o hračkách ani nemluvě. Jenže hračky děti po lehkém "upozornění" že je uklidím já sám a na pořád obvykle uklidí, ale oblečení když uklidím sám, tak ho pak nemůže nikdo najít (ani já)... ![]() |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
4.11.2008 13:46:15
Tak já vás tady jdu trochu pobavit. Vybrala jsem zase jedno celkem myslím povedené video. V poslední době mám pocit, že magnetci pořád něco vyvádí...
|
|
|
3.11.2008 0:19:36
Ahojky z Olomouce !
Ta fotka je jen ilustrační - já ji nefotil, bohužel s foťákem tam byl (nechápu proč) vstup zakázán . Nechtěli mně tam pustit ani s flaškou minerálky, kterou jsem si právě proto, abych na koncertě neměl žízeň, koupil ve městě. Ale tu jsem si nakonec uhájil ![]() ![]() No jo, Bláňo, a já si říkal, že Tě nikde nevidím ![]() Já mám sice hudbu (skoro) všeho druhu hrozně rád, ale na koncerty běžně nejezdím (letos jsem byl jen na dvou a to je můj rekord), nicméně toto jsem si prostě nemohl nechat ujít... Zároveň jsem si v Praze vyzkoušel, co to znamená jet v totálně narvaném metru (hned po skončení koncertu z O2 areny vyrazil dost široký štrůdl lidí rovnou do metra - holt nebyl jsem asi jediný, koho napadlo hned vyrazit, ať se do metra ještě vejdu). Naštěstí jsem jel jen jednu zastávku... Dilema zda jet v noci z Prahy domů autem či vlakem jsem nakonec vyřešil kompromisem - přespal jsem u kamaráda v Libni a domů jel vlakem v sobotu ráno... Takže pro příště to všem, doporučuji (jo, ale vemte si špunty do uší) a doufám, že se někde na nějakém dalším koncertě všichni společně sejdem ![]() Rosťa |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
2.11.2008 23:26:11
Rosti, teda ty se tak kluturně vyžíváš, jo? Se máš. A taky se přiznávám-ani já tam nebyla
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.