| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 3436  [Dalších 2906 >>]
Leonie + 2 lvíčata 70868
29.10.2008 7:15:55
Rosti, ty co napíšeš, to perla, se tu opět (jak jinak že?) chlámu:-D:-D:-D:-D To bylo fakt dooooost dobrý s těma kamerama~R^~R^~R^~R^:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Fotečky úžasný, ,,prabába,, je ještě čupr ženská~R^~R^~R^~R^.
Fotečky z návštěvy taky super, jsem ráda, že vás všechny vidím... pohromadě...

Silvo, vše nejlepší k dnešnímu svátku~s~~s~~s~

Blani, taky super video, ale ještě mi řekni, kdo toho nebohýho prďolku vzbudil, aby si sedl? Ten chudák byl v šoku a ani nevěděl kde je.... Nádherný dvojčátka, opravdu~s~~s~~s~~s~~s~
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
28.10.2008 19:45:05
Jo, Blaňuli, nebyl dneska v Kojetíně Světluškový rej ?
Když jsem šel večer městem, zahlídl jsem nějaké děti s lampiónama, ale plakátky nikde žádné nebyly, tak nevím ~Rv

Rosťa
28.10.2008 19:43:08
Blaňuli - to víš, únava je únava. Ještěže nejsou u nás v práci kamery, protože kdyby někdo natočil naši práci řekněme mezi 2. a 3. hodinou noční (a ostatně někdy i denní), asi by to vypadalo nějak podobně ;)

Jinak my jsme dnes po dlouhé době vytáhli z garáže Škodulíka a vydali se navštívit naši 85-ti letou "prabábu" v její pohádkové chaloupce na vesnici. Cestou jsme se stavili tadyhle u Hanky a Radka - tak tu je důkaz místo slibů:

Radku & Hanko - děkujeme za vše !!!

Všechny zdraví
R+S+V+A z Kojetína
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
28.10.2008 18:43:22
No a já vás tu jdu zkusit pobavit jedním včerejším videjkem. Aneb jak se může vyplatit brát s sebou foťák opravdu všude, i na preventivku na gyndě a následný nákup v Olympii..zvlášť když to celé děti tááák unaví

Leonie + 2 lvíčata 70868
28.10.2008 18:40:55
Adrien, tak to je super, že se ti to tak líbilo. Takže jak to tak sleduju, tak jak bude příležitost, tak zase jdeš co?~k~~k~~k~~k~
ADRIEN 21343
28.10.2008 10:28:13
Leni, na brigádě se mi moc líbilo, chovali se k nám moc hezky. Vyzkoušela jsem si noční směnu (a díky tomu, že jsem furt musela přemýšlet a počítat, tak se mi ani spát nechtělo). Malý měl ve dvě v noci asi desetiminutový záchvat pláče, že chce mámu a ráno se mnou nemluvil~k~. Jak jsem přišla domů, tak si ho pak babi odvedla a já zalehla. Šla jsem si pro něj po odpoledním spaní. Tak na mě furt koukal stylem jako "kdy zase odejde, nebo už zůstane či tak...". Měl v tom trochu zmatek. ~g~
Leonie + 2 lvíčata 70868
28.10.2008 9:08:05
Rostíku:-D:-D:-D:-D:-D:-D ty si číslo:-D:-D:-D:-D se tu chlámu~R^~R^~R^~R^~R^

Adrien, takže já si u tebe objednávám cukroví, ju?~j~:-D:-D:-D:-D
Jak si dopadla na brigádě, ani ses mi neozvala~f~ty ty ty;)
ADRIEN 21343
27.10.2008 21:08:39
Teda Rostíku, máš mě na svědomí... Já přečetla jen kousek (tučný) tvé věty a už se chystala startovat testy AVG... ~g~ Pak jsem tedy dočetla a musela se smát. Já se přiznám, že dorty mě zaujaly, ale mnohem víc ještě pak to jejich drobné cukroví, a to jako inspirace... Strašně mě baví pečení cukroví, a to hlavně krásného a drobného... A tam je tolik inspirace, co ještě lze vymyslet a nazdobit... Takže před vánoci asi budu zase nahlížet :-D;) .

27.10.2008 21:01:22
VŠICHNI - dejte si pozor a V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ neklikejte na odkaz, který níže dala Blaňule ! Hrozí totiž, že se poslintáte klávesnici, jak jsou ty dorty na těch obrázcích k sežrání. Já se taky díval a už se mi nevymačkují klávesy D G K V a mezerník ~j~~k~

Ty, Blani, ale to jsou fakt umělci. A já ZBOŽŇUJU marcipán ~f~

Radku - ohlašuji, že zítra po 9. hodině ráno podnikneme nečekanou návštěvu u Vás doma. Porazte vepříka, připravte pohoštění a pořádně vygruntujte :-D~R^
Těšíme se na Vás ~s~

Kojetíňáci
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
26.10.2008 17:11:10
Zdarec, všem díky za pochavly dortu. Fakt jsem z něj unešená, i když už samo je skoro sežrán ~j~ Ale figurky lvů jsme uschovala, nemám na to je zlikvidovat taky. Žirafu Lejule snědla, druhou dostane taky, ale lvy...ty nee.

No a pekla paní Skypalová z Čekyně. Pohledám odkaz... http://www.skypalovi.unas.cz/naseDorty.html
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 3436  [Dalších 2906 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.