Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
9.10.2008 15:11:49
opět tu bulím jak želva, tentokrát štěstím. Mluvila jsem teď s Dušanem a představte si, zítra ho převážejí zpět do Přerova do nemocnice. Jupííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí. Budu to mít za ním kousek, uvidím ho častěji. Na tu hoďku a půl seženu hlídání. Sousedky se mi nabídly a můžu za ním jet, kdy se mi zachce. Olomouc je přece jen trošku z ruky. On je šťastnej taky. Potřebuje spoustu věcí dovézt a pokoupit.
Prý mu to ale říkali, už jak tam jel, že ho co nejdřív přeloží do Přerova, ale on mi to jaksi zapomněl říct. JÁ JSEM TAAAAAAAK ŠTASTNÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Navíc ho můžou navštívit i ostatní rodinní příslušníci a kamarádi. Do Olmika by za ním nejel nikdo. Takže i on ,,skákal,, 2 metry radostí |
|
|
8.10.2008 17:05:26
Blani, pojedu tam o víkendu.... Dnes už ho na 3 minuty s korzetem postavili. Má prý bolesti, všechno ho bolí.
![]() ![]() ![]() |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
8.10.2008 12:55:35
Tak co, Leoní, dovolala ses? Je mu fajn? Však když tak zavolej aspoň na oddělení, odchytni nějakýho Dr...nebo tam určo pojedeš, že jo?
![]() |
|
|
7.10.2008 18:50:48
Snažím se Dušanovi dovolat, leč marně. Asi pořád spí. Má vypnutý mobil. Ještě to kolem osmé jednou zkusím a pak to nechám na zítřek. Achjoooo, já bych tak s ním chtěla mluviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
7.10.2008 17:53:29
Leoní, neboj. Je moc fajn, že už to má za sebou. Hlavně, že se cítí dobřě-že je v pořádku. Je jasný, že teď bude muset mít hodně klidu a pak začne rehabilitovat. Bude to dobrý a ty neplakej, uteče to
|
|
|
7.10.2008 15:27:17
Dušan už je po operaci, už je vzhůru, operace trvala přes 3 hodiny. Je prý v pohodě, myslím jako on. Mluvila jsem se sestrou, ta mi k tomu nic neřekla bližšího, prý musím mluvit s operatérem. Tak snad za ním ten operatér byl nebo přijde a něco mu k tomu řekne. Tak za 2-3 hodky mu zavolám, teď musí být v klidu a ani u sebe nemá mobil. Dají mu ho později. Musí odpočívat.
Už to na mě dolehlo a bulím tu jak želva. Ach joooooo. |
|
|
7.10.2008 13:43:24
Leoni, tak taky držímě pěstičky. Podávej průběžné info. Nebude to nic lehkého, ani pro něj, ani pro vás doma....ale bude to zase dobrý a fakt je, že pak si táty púěkně užijete
|
|
|
6.10.2008 12:15:52
Manžel už je v Olomouci, dovezli ho tam kolem 11 hodky. Kdy bude operace ale přesně neví, jestli ještě dnes nebo až zítra, snad mi stihne dát vědět....
![]() ![]() ![]() Před chvílí jsem se vrátila, byla jsem v nemocnici s Viki močí, ve čtvrtek jdeme do nefro poradny. Mám toho teď strašně moc a to nemluvím o tom, že budu muset ještě s autem na technickou. No neumím v tom chodit ale budu si muset poradit. Zítra vezu nemoucenskou (lístek) Dušanové účetní + pobrat ještě věci ze skříňky, kdoví kdy se tam vrátí, jestli vůbec..... Jinak odchyt moče naprostá pohoda. Snad poprvé. Postavila jsem jí do vany, vyčůrala se do zkumavky a hotovo.... O tomto jsem snila, co jsem začala odchytávat moč. Kdy jsem stála nad Viki i 2,5 hodiny - hrůza |
| Krakatice | 22448 |
|
|
6.10.2008 9:46:15
Leoni, manželovi přejeme, ať je brzo fit a doma!
Mám prosbu: sháníme dobrého stolaře, potřebujeme udělat vyvýšené postele v tomto stylu. ![]() Pokud znáte, dejte vědět, díky! |
|
|
5.10.2008 18:01:30
Leoní, nevím jak dalece tě Martin poznal, nebo ne, ale když jsem se ho na to včera ptala, tak říkal: Já ji myslím viděl. Akurát nedefinoval, jestli jako poznal tebe samotnou, nebo jen prostě poznal, že patříš k tomu marodovi
![]() A pozdravuj tátu i od nás. Neboj, bude to odbrý. Poopraví ho, doléčí se a pak bude hlavně muset hodně a pořád rehabilitovat, aby se ta páteř udržela ve formě ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.