Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ratonito | 68197 |
|
30.9.2008 14:52:49
Zdravím vás tady.
Brouzdám po různých diskuzích jestli se někde nevyskytuje někdo z Hranic a zatím jsem nikde nenarazila. Co tady? |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
30.9.2008 8:46:47
Čau Rosti!!! My se byli projet!!! Jela jsem s dětma vláčkem do Tovačova ráno v těch 9, Martin jel autem, abychom mohli nezávisle odjet domů na oběd. Absolvovali jsme kolotoče, pak zámek a tamní "atrakce"...a pak domů. Tebe jsme tuším viděla u přejezdu u zahrádek ve Tvorovské ulici (jestli se tam jmenuje), jak jsi fotil, že jo????
|
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
29.9.2008 21:31:54
No, Amandi, nejste v tom sami. Já taky celou akci (vlastně jsem se s rodinkou účastnil jen jedné jízdy, a to "jen" jako řádový cestující) absolvoval se zavázaným prsteníčkem pravé ruky. Z ničeho nic a bez větších příčin mi natekl (zrovna v pátek odpoledne - jak už to bývá), takže za doktory jsem vyplajzl a ještě vyplajznu taky balík. Místo sobotního výletu do Karviné jsem jel v Kroměříži na pohotovost (tam jsem taky zjistil, že jediná otevřená lékárna je na úplně opačném konci města než nemocnice - takže jsme se s rodinkou řádně prošli - tedy proběhli), taky beru ATB a vzrušující jsou i noci, kdy se člověk ani pořádně nevyspí, protože mi v tom prstě čertovsky škube. No, ale snad už to bude lepší - a totéž přeju i Vám
![]() Rosťa |
| Krakatice | 22448 |
|
|
29.9.2008 21:17:21
Ahoj Rostíku, jak už sem tady asi před týdnem psala, sme lazaret. Pořád a všichni, ani taťka netrhá partu, ale musí holt chodit do práce, takže asi tak
Zrovna dneska sem si říkala, kolik peněz sme nechali u doktorů a v lékárně jen za poplatky Julínkovi Ráno sem byla s Domíkem, zítra půjdu asi se sebou, protože mi nezabraly ATB, Lukášek už je celkem fit, ale jak sme pohromadě všichni bacilové, tak to se z toho nikdy pořádně nedostaneme.O nás dospěláky ani tak nejde, ale děti jsou už druhej tejden zavřený doma. V neděli sme je na chviličku vyvenčili aspoň na kolotoče a chvíli na zámečku, bylo krásně. Tenhle pátek sme chtěli jít kamarádce na svatbu, ale to taku nehrozí. tak se opatrujte vy ostatní přerováci, zase někdy nakouknu. jo, a jízda, teda spíš nejízda mašinkou nás mrzí, protože kluci to měli slíbený ![]() |
|
|
29.9.2008 20:46:41
JJ, ona snad "Rosnička" ještě do svého definitivního odstavení v červenci někam pojede, tak budete mít příležitost ji vidět ještě živou. Předpokládám, že po červenci bude minimálně na několik let možností vidět v Přerově živou parní lokomotivu velkou vzácností, protože tahle je v naši oblasti už poslední
![]() Jinak zítra razím do Prahy - vlakem, jak jinak ![]() Ahoj všem ! Rosťa |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
29.9.2008 18:17:47
Rosti, včera jsme chtěli jet do Tovačova, ale odpoledne, nakonec jsme ale jeli na Teplic na prochajdu. Byl to supr výlet.... I když teda jeli jsme autem, jak jinak
|
|
|
29.9.2008 14:36:03
Tak co maminy, kdo jste se byli včera s dětmi juknout na parní "Rosničku" ?
Amandi, co že jste nebyli na nádraží v Tovačově ? Já Vás hledal, ale nenašel ![]() Rosťa |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
28.9.2008 9:39:41
Rosti, já se taky dívám několikrát za den ale taky mi připadá, že bych tu psala asi jen já a když nic nevidím, tak nepíšu. Ale je to škoda
![]() ![]() ![]() |
| Simona H. | 68296 |
|
|
27.9.2008 22:14:32
ahojky...
tak já si s dcerou udělám vycházku a půjdeme se na mašinku na nádr podívat...tak je možné, že od vás i někoho zahlédnu ![]() |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
27.9.2008 20:44:52
To víš, Leoní, my Kojetínčové držíme při sobě
![]() . Tak jinak u nás ještě definitivní rozhodnutí ohledně vláčku nepadlo, já bych možná raději hnedle ráno a do Tovačova...ale obávám se, že se nevypravíme |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.