Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Simona H. | 68296 |
|
|
14.9.2008 19:31:13
leonie..
pokud bys chtěla, dala bych ti odkaz, kde jsem byla středem pozornosti, jak jsem se zmínila...byla bys určitě v šoku, co jiní dokáží vyplodit za nesmysly.. Nechci to dávat ale veřejně. |
| Simona H. | 68296 |
|
|
14.9.2008 19:27:25
Ahojky...
Rostiku, jak jsi se zminoval o těch maminách a dětech...tak si představte, že jsem na jiném foru narazila na téma, kde ty maminy ohodnocovaly fotky jiných, a jedna tam psala, že některé matky nemají soudnost, když dávají do alba děti, které jsou ošklivé! No já z toho byla v šoku! ------------- ...tak jsme dnes byli na tom dětském dni ![]() teda nejdřív u tchýně na obědě, pak jsem šla s Nat na to náměstí, pochopitelně jsem musela koupit balonek, pak se tam soutěžilo a rozdávaly se tam omalovánky, pexesa a pod. Ale byla dost zima.. Zítra vyrazíme na nákupy, musíme koupit zimní boty a pod. |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
14.9.2008 18:19:05
Ještě jednou zdravím Leonii, naše rodinky se totiž potkaly na kolotočích, kam jsme po úvaze, co dnes podniknout, zavítali. Škoda, že je venku taková zima. Míša si kolotoče užil. Díky za tip!
|
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
14.9.2008 10:15:28
Simono a Rostíkum díky, jsem se tu i uchechtla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pokud by se to ale opakovalo, tak bych byla pro založit uzamčenou diskuzy. Což by byla ale na jednu stranu škoda, páč už by se tam nikdo nový nedostal a tím pádem by jsme neměli zase nové a nové kámoše.... No uvidíme. Píšu zase od tchýně, mám PC v opravně. Musím jít na kolotoče, pak písnu víc |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
14.9.2008 1:26:46
Z toho si nic nedělejte, každému se občas stane, že se někde rozhádá, ale špatné je, když se hádání stupňuje a nenajde se ten moudřejší, který by ustopil...
Já se nedávno na jedné diskusi zmínil, jak nezodpovědné a v důsledku vlastně i trestné (a hlavně sprosté vůči dětem) je, když rodiče hulí. Kouření u dětí jsem přirovnal k tomu, jako když středem dětského hřiště projíždí plnou rychlostí auta. Dítěti se sice nemusí nic stát, ale ohrožení je přímé, reálné a hmatatelné... ...a taky jsem některým "maminám" šlápl na kuří oko. Ale já už tam nechodím a ty maminy - jestli nepřestaly, tak se tam hádají dodnes ![]() ![]() Ahoj všem ! Rosťa, t.č. Olomouc |
| Simona H. | 68296 |
|
|
13.9.2008 22:46:32
Leonie...
..nic si z toho nedělej, já jsem také dost sledovaná, ale jinde. Pak jsem založila nové "podforum" a byla jsem tak středem celého dění..až jsem musela kontaktovat administrátora. ![]() |
| Simona H. | 68296 |
|
|
13.9.2008 22:43:07
Ahojky...
Adrien ...díky za tip, jsem z KM a o nedělní akci nevím, to jsem ale ostuda..pokud nebude moc škaredě, tak bychom se tam šli určitě podívat. |
|
|
13.9.2008 13:40:43
Rosti pozdravuj Silvu a že posíláme pofoukáníčko na záda, fůůůůůůůůůůů fůůůůůůůůůůůů a at je jí brzo líp
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
13.9.2008 10:35:11
No co to tu čtu. Tak to je mazec, nevím jestli to bylo myšleno mně, ale zřejmě mě někdo šmíruje. Listovala jsem tady x příspěvků zpět a o ždáné pařbě jsem tu nepsala, ale psala sem o ní na jiné diskuzy, že jsem se byla bavit. Ovšem nikdy jsem děti sama doma nenechala, hlídal je manžel. pO 2 letech se mi ty akce nějak nakupily. Ale proč to tu vůbec píšu. To je snad moje věc. Nebo žena se nesmí jít bavit. Jo a dneska jde manžel a já budu hlídat děti.
Rosti, kašleme na to, budeme tady ty ,,buřiče,, ignorovat a nebudeme si jich všímat, ono je to časem přejde. Každopádně mě ,,těší,, že někoho zajímám ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Krakatice | 22448 |
|
|
12.9.2008 21:46:38
Jééé, to mě opravdu moc mrzí
Záda sou potvora, taky to občas znám. Tak to necháme na jindy, zatím to nespěchá, ale do "Václava" se budu muset stavit, už si pro něj přijede kamarádka. Díky za hlídání Pozdravuj Sylvu, ať je brzo fit a opatruj jí![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.