Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
12.9.2008 21:31:05
Amandi - předběžně s tím počítáme, ale neslibujeme. Nastala totiž menší komplikace.
Ženušku zlobí plotýnky (ne ty na sporáku) a sotva chodí. Je na práškách a na injekcích, tak je to trochu lepší, ale měla by se šetřit. Má to dost špatné ![]() Rosťa |
| Krakatice | 22448 |
|
|
12.9.2008 20:34:06
No já nestačím zírat, co se to tu děje...vůbec tomu nerozumím
O kom tu mluvíte?Rosťo, v neděli odpol nebo k večeru budem určitě doma. Stavíte se? Nebo si můžu udělat v týdnu výlet s Dominátorem a přijet do Kojetína ![]() |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
12.9.2008 15:50:54
Zrovna minulý týden jsem na ICQ nespoutaně vychvaloval svým dobrým známým a čerstvým rodičům z Jindřichova hradce diskuze na Rodině.
Byl rád, že něco takového existuje, a tak se tam zašel podívat. A co tam viděl ? A že mám ideálná dítě no to já vím že je chytrá ale né ideální .Umí tolik věcí co žádné dítě tady v Suchdole tak mám právo o ní mluvit že je chytřejší než ostatní !!! Tak si přeber ty slova které tu používáš a které píšu já a uvědom si jdo tu píše extrémy milá petro .Měj se fajn --- No Petro to by jsme si mohli popovídat o tom jak je to se studováním a pokud máš školy tak určitě víš že mohu studovat ale bohužel když bych měla střední a když střední nemám tak mohu jen něco co není škola a s tím si pořádné zaměstnání těžko najdu .Nevíš o mé rodině nic tak taky nemachruj že něco svaluji na rodiče . Laskavě si uvědom že tady každý stojí za svým názorem , zžejmě se ti to nelíbí proto máš dojem že jsme nejchytřejší .Nikomu tu nic nevnucuji a nikoho nepoučuji pouze jak už jsem psala píšu svuj názor jako ty a jako Romi . NO A POKUD ODCHÁZÍŠ S TÉTO DISKUSE JE MI TO JEDNO .ALE JAK UŽ SI PAMATUJEŠ VELICE DOBŘE KDYŽ JSTE ŠLI DO KATKY ODEŠLA .TAKY PRO TUTO DISKUSI BYLA MOC CHYTRÁ A JÁ SEM TU ZŮSTALA VÍCEMÉNĚ ZE SLUŠNOSTI A ZVYKU .TED VÍM ŽE SEM TUTO DISKUSI MĚLA POSLAT DO HÁJE JAKO NĚKTEŘÍ Z NÁS A MĚLA BYCH KLID A NIKDO BY MNĚ ZBYTEČNĚ NENAPADAl --- Romčo vymaž mě z deníčku díky. Romčo s tebou ráda pokecám, osobně si děláme srazíky s Adlen z Pelhřimova, tak třeba na sebe narazíme. Nemám sílu konkurovat Pavle, která je zde nejchytřejší a má nejgeniálnější dítě. Jo a pokud jezdí dítě na neurologii, tak určitě není zdravotně v pořádku. Mám i zkoušky se speciální pedagogiky, takže něco o tom vím, ale ty to určitě víš nejlíp jako vždy. --- atd. atd. atd... Tak jsem si říkal, jak je perfektní, že alespoň v naší diskuzi jsou samí fajn lidičkové a žádné narušitele tu nemáme ! Pevně věřím, že to níže napsané je jen něčí omyl a doufám, že to nikoho neodradí od diskutování. A kdyby nám někdo chtěl naší diskusi přece narušit, prosím, ignorujte vzkazy psané z (ať už jakékoli)zášti... Ahoj a krásný víkend všem ! Rosťa t.č. Olomouc |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
12.9.2008 15:44:45
Jo a podle stylu psaní bych za to moc nedala, že je to tatáž osoba. Sice jiná IP adresa, ale to je to nejmenší si jít sednout k někomu cizímu nebo do práce.
Jinak se mi dostal do ruky inzerát, že v Kroměříži v neděli odpoledne je na náměstí nějaká větší akce pro děti - ve stylu dětského dne. Pořádá se to ve spoluprácí se ZUŠkou a myslím, že by to nemuselo být špatné. Tak, kdo bydlíte poblíž, nebo tam chcete přímo zajet. Přeji hezký víkend (i když počasí se na to moc netváří...) ![]() |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
12.9.2008 13:24:41
Poněkud postrádám pointu. Kdy tady kdo psal o tom, že chodí na noční pařby (s výjimkou toho, že jdem jednou za rok oslavit výročí svatby), vrací se ráno a nechává děti samotný doma? Leonie, zřejmě tady máš "ctitele", kterému jsi někdy šlápla na kuří oko...Než takhle, tak jsme skutečně rádi, že se do naší diskuse nezapojíte...
![]() |
| Lenka |
| • |
12.9.2008 7:13:07
no taky občas nakouknu, už bych se chtěla i připojit, ale taky pořád čtu, byla jsem v hospodě, do rána na zábavě a tak.. tak mě to tu neba...tak si to užij
|
| doktorka |
| • |
11.9.2008 22:15:58
tak hlavně jdi zase na zábavu a nech doma děti samotný, hvězdo....
|
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
9.9.2008 15:38:30
Simono, v Oseku. Už sem začínají od včerejška jezdit kolotoče atd. Každým dnem je toho tu čím dál víc. Tady jsou hody vyhlášený aspoň co se kolotočů týče. Vždy je toho tu hafo. Matějská hadr
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Krakatice | 22448 |
|
|
9.9.2008 11:36:47
Jo, a musíme se pochlubit, že dnešní nástup do školky byl nejlepší za celých 6 dnů
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Krakatice | 22448 |
|
|
9.9.2008 11:28:03
Ahoj Simono, v Tovačově jsou hody na Václava, tak přijďte pobejt
A všichni ostaní samozřejmě taky!A s jídlem zkus malou vychytávku: dej prckovi do ruky jeho lžičku a uvidíš, jak ti bude baštit. Ony to děti mají rády, když můžou bejt jak dospěláci On si bude hrát a ty ho v pohodě zatím nakrmíš. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.