Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Simona H. | 68296 |
|
|
9.9.2008 11:11:11
Leonie...
a kde jsou ty hody, v Přerově nebo někde v okolí? Mně hrozně baví takové akce. Týden před tou poutí jsme měli tady v KM dožínky a zároven i vojenské hudby, bylo to fajn..byli jsme skoro pořád venku. Kristi... a co děti a příkrmy? Vojta je stále nechce papat. Za týden půjdeme na 8mi měsíční prohlídku, tak jsem zvědavá, co mi dr. na to řekne. Nechce mi otvírat pusinku na lžičku..a když mu dám třeba ovocnou přesnidávku, tak mu chutná, ale chce tu lžičku jen olizovat, tak toho moc nesní... |
| Simona H. | 68296 |
|
|
9.9.2008 11:05:15
Ahojky holky...
a děkuji za odpovědi, na pouti jsme byli a Nat se poprvé nebála jet na poníkovi. Ale ztratili jsme tam její kšiltovku, a tak jsem byla trochu rozladěná, ale jak jsme nastoupili do busu na návrat, tak ji měl řidič u sebe u pokladny, tak to dobře dopadlo. Vojtíškovi jsem koupila krásnou bundičku a kalhoty s láclem - obojí ve žluté barvě. |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
8.9.2008 21:58:59
Amandi - díky za pozdrav. A co se školek týče - prožívá to teď kolem mě hodně rodičů - po prvním týdnu nadšení z nových hraček a kamarádů přichází období odporu. My tady kousek od domu máme taky krásnou školku, celkem v přírodě u pole, ale je jedinou v Přerově, která ještě teď nabízí volná místa... Proč? Učitelky...
![]() |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
8.9.2008 16:13:13
No, náš Vojta se zatím celkem držel, ale dnes, když šli poprvé na procházku a procházeli se třídou kolem našeho domu, asi mu nějak zabylo smutno či co a začal bulíkovat taky...
...jenže protože máme dům vlastně za rohem od školky, budou kolem něj chodit skoro vždy, tak dufáme, že ho to přejde. Dyď ty 4 hodiny ve školce snad nejsou tak moc... Ale nás zas celkem dojaly paní učitelky. V krásně renovované zahradě školky jsou 3 pískoviště, z toho 2 pod pergolama a jedno bez. No nebyly ty učitelky s prťaty celý první týden vždy v tom největším pařáku kolem 11. hodiny na tom nekrytém pískovišti ?! A děti, včetně našeho Vojty, v dlouhých rukávech... ...hlavněže jsme Vojtovi do pytlíku s věcmi na pískoviště dali krátký rukáv a v šatně měl i kšiltovku. Když jsem si pro něj před polednem došel, byl jakobychom ho z vany vytáhli ![]() Rosťa |
| Krakatice | 22448 |
|
|
8.9.2008 12:43:39
Bezva Rosťo, přifrčte na kafíčko
Jen doufám, že budem fit, protože Dominátor měl o víkendu teplotu, zvracel a teď má "jen" rýmu a děsnej kašel Ale elánu má až až, opice malá![]() Včera se u nás stavovala kamarádka a přinesla svatební oznámení (mmch, Adrien, mám tě moc pozdravovat, vdává se Péťa, co byla na mojí předsvatební pařbě v Rokytnici, ta nakrátko ostříhaná, co má sestru kadeřnici ), tak jsme zvaní, ale nemáme hlídání, takže obřad vynecháme a zaskočíme na chvíli na afterpárty Mě ty svatby vždycky dojmou, to je šílený![]() Jinak u nás školka: psychárna Lukášek už ráno řve, že do školky nechce, dokáže se svíjet celou cestu, takže dneska ho táta vedl (nebo spíš nesl) fakt násilím...Já bych ho vodit nemohla, za nejbližším rohem bysme se otáčeli a šli domů Nepomáhá slibování, domlouvání, prostě nic. Je tam jedinej, kdo takhle vyvádí, a to 1.den byl přímo ukázkovej. |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
5.9.2008 20:00:15
Amandi - kolotoč je u nás a předpokládám, že příští sobotu vytáhneme po dlouhé době z garáže auto, tak bychom Vám ho večer dovezli. Ale možná se podaří i dřív ;-)
Rosťa |
| Krakatice | 22448 |
|
|
5.9.2008 14:04:00
V pohodě, neplaš
Budu ho potřebovat do 20.9., takže pokud ti to neva, nech ho u Rosti a já se s ním už domluvím.Přeju krásnou dovolenou ![]() |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
5.9.2008 12:37:27
A kruciš, Amandi, no jasně, se děsně omlouvám. Ovšem dnes odjíždíme na dovču...tak bych to leda ještě fofrem hodila k Rosťovi...Fakt s emoc omlouvám, že jsem taková nespolechlivá...
|
| Krakatice | 22448 |
|
|
5.9.2008 10:03:53
Blaní, mohla bych si přijet pro ten kolotoč nad postýlku? Už ho bude potřebovat další mamina
![]() |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
4.9.2008 10:18:03
Sakra napsala jsem datum a ňák se to nevložilo, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
14, 9, ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.