| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 3436  [Dalších 2726 >>]
Leonie + 2 lvíčata 70868
4.9.2008 10:17:23
A u nás jsou hodyyyyyy!!!! bývá tady spousta kolotočů a všeho možnýho, takže kdyby jste projížděli....~j~
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
2.9.2008 21:10:37
Ahojte !

Takže Vojta to ve školce zvládá dobře (snad se to po dvou dnech už dá říct), už si pamatuje i jména některých spolužaček, což je rozhodně fajn R^ ;)

Jinak potvrzuji, že památná pouť v Dubu je 6. a 7. Už několik let se tam chystáme, ale stále jsme tam nebyli (tedy byli, ale ještě za svobodna každý zvlášť).
Je tam děsné autobusové spojení :( , škodaže nebyla trať z Tovačova protažena dál přes Dub do Olomouce, jak se původně plánovalo...
Krista+2x1/08 69342
2.9.2008 19:28:47
Simčo ahoj, tak už vím, jak to bylo s těma Tvýma fotkama, co se tu nezobrazovaly - měla si je z jiného webu a když si ho měla otevřený v prohlížeči, tak se tam zobrazovaly. Já jsem sem teď kopírovala plakát k dubské pouti, krásně se mi to zobrazovalo, ale pak jsem to zavřela a ... už se mi nic nezobrazuje ;(

Jinak dubská pouť je tento víkend a příští víkend je malá "ostatková".
Krista+2x1/08 69342
2.9.2008 18:33:20
Simona H. 68296
2.9.2008 17:15:46
Ahojky...

chtěla bych se vás zeptat, jestli některá nevíte, kdy má být v Dubu pout? Myslím, že tento týden, ale nejsem si jista...nebo jsem to propásla?

Leonie + 2 lvíčata 70868
2.9.2008 10:08:27
Posílám fotku ostříhané Viki

Krista+2x1/08 69342
2.9.2008 6:49:58
Amando - úžasné fotky !! Lukášek se do školky asi moc těšil, že !!

Adrien - oslava taky dost dobrá, taková fajně putovní.

Ad kojení, kdykoliv si dítě řekne: taky jsem to tak dělala a děťátka jsou celkem drobná, ale "hajzlíci" - doteď (8 měsíců) to na mne zkouší, ale teď už se nedám. Při dvou by to znamenalo, že budu jen kojit :-D

Blani - nemáme rakev (je odjetá do Chorvatska), ale možná máme golfky, tak to vypadá, že Bertiniho necháme doma. Golfky jsou Peg-Perego - ještě netuším, zda je lze dát zcela do ležata.
ADRIEN 21343
1.9.2008 23:51:02
Ahoj Amandi!
Dnes jsem na vás taky moc myslela, jak vám to proběhne. Jsem ráda, že to bylo ok a že to Luky zvládl na jedničku! To je bezva!
Leonie - ano, správně jsi připomněla - Lucinka nám byla před těmi pár lety (7) na svatbě za družičku - byla opravdu skvělá. Není možné, že nám ty děti tak vyrostly.... :-D;)
Jinak my jsme tedy nakonec výročí oslavili nejprve "burčákem" u Čelechovského a pak jsme zašli na křidýlka na Černou horu a zakončili jsme to urputným soubojem v bowlingu na Zubrovi. Užili jsme si to.
Všem krásný týden!~s~~s~~s~
Krakatice 22448
1.9.2008 21:09:38
Ahoj, ahoj, ahoj :-) Tak u nás proběhl 1.den ve školce na 1*, Lukášek byl úžasnej, strašně moc spokojenej, dokonce po o spal, čemuž sem moc nevěřila, ale potěšil nás.Snad mu to vydrží i nadále. Tady pár foteček, víc sme nestihli, hned utekl za hračkama:-)

Blaní, fotky z oslavy suprový, chválímeR^R^R^

Adrien, na oslavě sme zatím nebyli, ještě máme 14 dní čas :-)

A jinak k těm velkým - malým dětem. Naši kluci se narodili poměrně velcí, Luky 4kg, Dominátor 5kg, a teď jsou úplně normální, hubení prckové, žádný buřtíci. Oba sem kojila kdykoliv si řekli, pro mně to problém nebyl. A neříkejte mi, že z kojení vám dítě ztloustne:-D To bych měla doma 20ti kilový cvalíky. Luky má ve 3.letech 14kg, Domča v roce a půl asi 11kg. A víte co je nejhorší? Srovnávat děti~j~:-D
Leonie + 2 lvíčata 70868
1.9.2008 19:34:37
Blani, tak pokud švagrová při každém ,,prdnutí, Aleška hned vytahuje prso, no tak to potěž, To bude mít v 6 měsících 13kg, jinak to nevidím. Výrazu ,,špekounek,, jsem se tu smálaR^R^R^R^

Adrien, krásné výročí svatby a ještě prásknu, že naše Lucy jim byla tuším že v 19 měsících za drůžičku, a byla naprosto skvělá.... Bavila celý kostel,,,:-D:-D:-D:-D
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 3436  [Dalších 2726 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.