| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 3436  [Dalších 2716 >>]
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
1.9.2008 14:26:47
Jo, jo, díky za pochvaly, oslava byla fakt fajn. Dort byl opravdu výborný, ještě kousek máme,a le já se neovládám a pořád chodím ukrajovat...Fakt mor. Je vynikající. Pekla ho paní z Čekyně, já bych něco takového ani omylem neztvořila ~j~

JInak ten náš synoveček není Adámek, ale Alešek ;):-D A taky je plně kojen. Holt to bude kus chlapa, naprosto se vymkne průměru naší rodiny:-D:-D:-D Bude prostě asi po švagřiném tatínkovi-ten má snad skoro dva metry a je to taky pořádnej chlap. Jen teda občas mám z povídání švagrové trochu dojem, že na každý pláč a nevrlost reaguje kojením, takže malej pak papá poměrně často....Ale vyloženě tlustej není. To jen v poměru k těm našim je to "špekounek"~j~
ADRIEN 21343
1.9.2008 13:15:07
Ahoj Blani, také se přidávám ke chvále dortu! Je to originální kousek. I počasí vám vyšlo skvěle, to je fajn! Ad srovnávací fotka - já nejprve myslela, než jsem přečetla komentář, že jsou tam Editka a Radimek, až při důkladném prozkoumání jsem pochopila, že je to cizí mimouš. Náš Míša měl ve třech měsících přes šest kilo, byl plně kojen. Vypadal spokojeně, ale ne tlustě. Ve dvanácti měsících měl 12 kilo a dnes má skoro 2,5 roku a má 14 kilo. Je z něj šikovný kluk, vytáhl se a defakto už přes půl roku nepřibral (se ani nedivím, při jeho elánu). Radši, ať má Adámek víc a pak má z čeho trávit, až bude běhat R^:-D. Taky jsem si vzpomněla, jak na jednom setkání maminek ke mě přišla rok a půl stará holčička a chtěla se chovat. Když jsem ji zvedla, měla jsem dojem, jako bych nic nezvedla... Vážila 7,5 kila v tom roce a půl. Ale je zdravá, to je hlavní.
Amandi, jak proběhla večeře u Slunce? My máme výročí dnes, ale ještě nevím, kam se vrtnem..
Leonie + 2 lvíčata 70868
1.9.2008 12:26:21
Blani, konečně jsem se dočkala, už jsem myslela, že si na nás zapomněla. Fotečky jsou úžasný tak jako všichni na nich, dortíky (mini) vypadaly skvěle, to byl dobrý nápad.... Jinak hlavní dort taky.
K té srovnávací fotce. No můj názor - je to tlusťoch, hezčí byla Edi páč je drobná ale v necelých 3 měsících 7 kg se mi zdá opravdu hoooooodně. To musí mít jejich dr. ,,radost,, co vím, tak mají raději drobnější děti, ale jinak chlapeček, tuším, že Adámek, je krásňoučký, to jo....~s~~s~~s~~s~R^R^R^R^

Rosti, tak jak ve školce? zvládli jste to kluci?
1.9.2008 10:10:38
Tak Rosťu jsme před školkou potkala a proběhlo to úspěšně. Vojtík byl tou dobou už dávno uvnitř, páč nedočkavci stepovali před školkou snad ještě před otevřením....~j~:-D

Tunel je suprovej, klidně všichni přijďte, předvedeme, ukážeme, necháme vyblbnout ~j~:-D
A na dovču mě to popravdě nenapadlo vzít, ale dobrej nápad, připíšu na seznamR^
Krista+2x1/08 69342
1.9.2008 8:21:34
Blani - berete tunel na dovolenou ??
Krista+2x1/08 69342
1.9.2008 8:13:13
Téééda Blani, tož to ta oslava vypadá vskutku báječně, až jsem si poslintala klávesnici ~k~~k~~k~

No a Vojtovi, ať se v té školičce líbí !!!R^R^
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
1.9.2008 1:59:59
Ahoj !

Blaňuli, oslava vypadá báječně ! Při pohledu na fotečky pomalu nevím, jestli mám větší chuť na dortík nebo na ty Mártyho lahůdky z grilu (doufám, že jste to nebaštili dohromady jako ten zlý pes v pohádce O pejskovi a kočičce ~k~ ).

Ale ten tunel si k Vám asi někdy zajdeme vyzkoušet - tedy děti, vypasení tatíci se do něj asi nevejdou Rv

Jinak za nějakých 6 hodin razím poprvé s Vojtou do školky, tak nám držte palečky R^R^R^

Rosťa, t.č. Olomouc
31.8.2008 18:50:14
Tak oslava proběhla včera a přestože byla přeplánována z neděle na sobotu na poslední chvíli, všechno proběhlo skvěle a v pohodě.
No a jinak jdu prudit s fotkama. Snad mi prominete, znáte mou chlubivou povahu, že? ~j~:-D

Takže pěkně popořádku - přišli "slavitelé"-dědeček s babičkou chovají naše magnetky, prababička se kochá...(jo a nebyli jediní, kdo tu byl, ale přišli první a muchlali se s prckama, tak holt mají fotku :o)))

Hnedle jsme se jali symbolicky sfouknout svíčky, aby bylo "povinnosti" učiněno za dost a mohla následovat volná zábava :o))) Tzv. patlací dortíky jsme dostali...

A oficiální dort jsme měli krásnej a hlavně výbornej...teda říkali ostatní, my si bohužel nedali....Mamka jedna zatrolená, nedala nám nic.:(~j~

Následovalo rozbalení dárku...zbylé drobnosti jsme vlastně ani oficiálně nepředávali. Radimka jen mírně zaujalo, že obal šustí, Editku to nezajímalo vůbec. Lea zato reagovala dychtivě :o)))

...a už je rozbaleno a zatěžkávací zkouška může začít!!!! Leontýnka vyrazila jako střela, Radimek po navigaci lezl sám a rád, zato Eduš stávkovala a po pár tempech se otáčela a sesmíchem prchala ven

Posléze začal tatínek grilovat a na to jsme všichni čekali. Mmmňam, bylo to dobré a bylo toho dost

No a teď trochu celkovější záběr na naše posezení....

Řekla jsem si o jednu srovnávací fotku - chovám našeho synovečka Aleška. Ája má necelé 3 měsíce a cca 7 kil. Naše Edi má měsíců 12 a kil..........taky 7!!!!!:-D:-D:-D:-D

No a takhle k večeru už kouzlu tunelu propadla i Edinka. Ti moji obrázci se předháněli, kdo dřív, dál, rychleji :o)))
Katka+Terezka 01/2007 85229
30.8.2008 22:13:49
když vidím ty vláčky: dovolenou jsme trávili u příbuzných, kteří bydlí kousek od Č. Budějovic. Jmenuje se to Hlincová Hora, opravdu úžasné místo. Kousek dál je takové pidiměstečko Římov. Objevili jsme tam maličkaté muzeum vláčků. Je v kouzelné dřevěnici a provozují ho tam manželé - nadšenci do vláčků.:-)
Katka+Terezka 01/2007 85229
30.8.2008 22:11:01
Tak v první řadě bych chtěla opožděně pogratulovat dvojčátkům k prvním narozeninám :-D:-D~s~~s~~s~~s~ Doufám, že byla pořádná oslava.

šestá nemoc - měli jsme jí o Vánocích. Chudinka Terča vůbec si je neužila. Byla jako kamínka a pak samej puntík. Takže jsem svátky trávili na pohotovosti.

Jinak u nás stále pracujeme, nová koupelna se už začíná rýsovat, konečně nejsou vidět cihly :-D
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 3436  [Dalších 2716 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.