Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katka+Terezka 01/2007 | 85229 |
|
|
30.8.2008 22:11:01
Tak v první řadě bych chtěla opožděně pogratulovat dvojčátkům k prvním narozeninám
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doufám, že byla pořádná oslava.šestá nemoc - měli jsme jí o Vánocích. Chudinka Terča vůbec si je neužila. Byla jako kamínka a pak samej puntík. Takže jsem svátky trávili na pohotovosti. Jinak u nás stále pracujeme, nová koupelna se už začíná rýsovat, konečně nejsou vidět cihly ![]() |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
30.8.2008 12:34:49
Blani a kde jsou jako fotečky z narozenin?
![]() ![]() ![]() |
|
|
29.8.2008 22:52:52
Rosťo, já mám narozky v říjnu, takže taky dobrý, jinak fotky úžasný a vidím, že z Vojtíka se stává taky ,,nádražák,, je vidět, že jablko nepadlo daleko od stromu.... Teda aspoň se tváří že ho to baví
![]() ![]() ![]() ![]() Jooooo jednou to někam klučina dotáhne ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
29.8.2008 21:10:29
Tak jestli to platí i pro starší generace, hlásím i svou ženušku Sylvinku. Ta má v koncem září narozeniny a měsíc poté, v říjnu, i svátek
![]() Jinak já s Vojtou hlásíme úspěšný návrat z pánské objížďky jižní Moravy - samozřejmě po kolejích. Vyrazili jsme ráno z Kojetína na Přerov a odtud rychlíkem do Břeclavi, kde jsme navštívil mého bývalého spolubydlícího z tamního internátu, který tam teď dělá šéfa. Vojtovi jsem ukázal město, kde jsem na průmce prožil čtyři krásné roky svého života. Ukázal jsem mu i Goliášovu hlavu a Vojta si neodpustil překontrolovat mu chrup Domů jsme jeli přes Brno s malou meziodbočkou do Pohořelic a zpět a v Brně jsme ještě stihli navštívit mého brášku. Do Kojetína jsme se vrátili po 20. hodině večerní z druhé strany - tedy od Brna... ![]() ![]() Ahoj všem ! Kojetíňáci |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
29.8.2008 18:20:18
Leonííí, my jsme taky říjňáci!!! Takže můžeme udělat partu zářijáků a říjňáků
![]() ![]() |
|
|
29.8.2008 17:22:58
Amando, hned naproti konu Hvězda přes hlavní silnici, vedle policajtů u kruháče
|
| Krakatice | 22448 |
|
|
29.8.2008 15:04:38
Rosťo, Adrien, můžete mi ještě vysvětlit, kde je přesně ta restaurace U Slunce? Popis cesty od kina. Díky!
|
|
|
28.8.2008 17:25:33
My se brali v říjnu heč, takže do party nezapadám....
Budeme mít 10 let výročí svatby, to snad ani není možný, ale já zase tak stará nejsééééém ![]() ![]() ![]() |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
28.8.2008 2:41:46
Aha, Amandi, já to špatně pochopil - tedy spíš se pokusil vžít do Vaší role, ale vůbec mně nenapadlo, že vlastně můžete děti u někoho nechat, což je pro nás prozatím něco nemyslitelného...
V tom případě 4 ze 4 Kojetíňáků stoprocentně doporučují penzion U Slunce - dobré jídlo, příjemné prostředí, dobré ceny. Určitě budete spokojeni (a pak nám napiště dojmy) ! Ahoj ! Rosťa, t.č. Olomouc |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
27.8.2008 22:03:43
Hehe, nevím, čím to je, že v září každý druhý slaví výročí svatby... (my taky). Máme sedmé výročí (1.9.). Ještě nevím, jestli někam vyrazíme. Jinak Amandi kousek od našeho je Penzion na Jižní, kde mají salonek pro nekuřáky. Akorát tento penzionek přibývá na popularitě, tak je potřeba se informovat, zda nemají salonek zamluven zrovna na ten večer pro nějakou akci. Ale to, co zde navrhoval Rostík, vypadá taky dobře!
Ad druhé dítko - to víš, že bychom chtěli. Ale nepřeje nám zdraví. Jednu půlku léta jsem měla trápení já (se zubama - antibiotika, rentgeny) a teď má zase trápení můj mužíček (z tahání těžkých břemen chytl revma a chodí každý den na injekce do zad). Takže nevím, nevím, kdy se ten Míšula dočká nějakého toho sourozence. Je mi to líto, že to hned tak nebude, ale snažím se na to nemyslet. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.