Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
9.8.2008 15:57:17
Něco o dovče:
Ubytování jsme měli v Benkově (Dlouhomilov – to jen pro ty, co se rádi dívají do mapy…) Bydleli jsme v privátu. No popravdě jsme vůbec nevěděli do čeho jdeme, páč jsme nikdy v privátu ubytovaní nebyli. Byl to barák s bazénem 3m x 6m, majitelé bydleli dole my nahoře. Koupelnu (teda super koupelnu) a wc jsme měli dole. Nahoře pokoj a kuchynka. Nebylo to špatný, celkem to ušlo. Něco o Benkově. Byla to taková mini vesnička, kde doslova lišky dávají dobrou noc. Bylo tam celkem 36 obyvatel a popravdě bylo tam víc krav, koňů, ovcí, koz atd. než obyvatel. Všude se pásly. No romantika, ale na druhou stranu mi lidi chyběli. Nebyl tam ani obchod a o hospůdce se zahrádkou, na kterou jsme se celkem s manžou těšili, nemohla být ani řeč…. Na druhou stranu nás to aspoň donutilo cestovat. Byli jsme na zámku ve Velkých Losinách, na Pradědu, v Třemešku u Oskavy, kde byla Lucy na škole v přírodě, koupat se v termálním koupališti ve Velkých Losinách, kde voda měla 32 st a prý je léčivá, v Zooparku atd. Zcestovali jsme okolí celkem dost. Všude lesy, pole, lány a taky pasící se zviřectvo. Dokonce se pásly krávy i u benzínky, to bylo něco. Holky byly naprosto senzační. Strach jsem měla z Viki, že nebude spát, propláče noce atd. ale byla úžasná. Spolupracovala, spinkala do 10hodin celou noc, jen na Sunar se vzbudila, akorát nám tam teda moc nejedla. Kromě Sunaru a přesnídávek odmítala jíst. Jen viděla lžičku a už brečela. Tak to jediný nás celkem trápilo. I když na druhou stranu takový ty křupky a keksíky, s tím se s Lucy cpaly, až se jím dělaly boule za ušima. Hlavně jsme jim to dávali do auta, páč když neměli co zobat, tak dělaly bordel, mlátily se, pištěly, no děs, ale jakmile měly ,,kokyša,, tak byl klídek. To by jedly furt. Dokonce jsme se s manžou zhodli, že nasypat Viki na talíř místo oběda kvekry, tak to by i ten talíř vylízala, potvora jedna. S manžou taky super. Tak jak se říká, že dovolená prověří vztah, ale většinou tak, že se dohádají, tak my jsme si rozumněli a fakt super. Přiznám se, že jsem se toho celkem děsila, páč na sebe už moc zvyklí nejsme, když věčně jezdí na ty montáže….. Konec románu |
| Krista+2x1/08 | 69342 |
|
|
9.8.2008 7:31:50
Zdarte !!!
Rosťo - to s tou nudapláží je fakt přesné !!!! Ale fotky jsou parádní!!! Blaňule je stará (myšleno jako protřelá ![]() ) provokatérka![]() ![]() Pájo - koukám, že u Vás chlapy pijou společně ![]() A kdeže v tom Týně bydlíte, když už víme, jak ten Váš domeček vypadá. A ahoj všem navrátivším se z dovolených a taky ahoj nováčkům. Taky nahodím fotečky ještě během dneška (doufám). Nějakou totiž dlužím ![]() |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
8.8.2008 23:23:01
Leoni, SUPER, a kam že tedy máme na tu kávičku dojet ???
![]() Blani - dobrý !! Když jsem tu diskusi poprvé bleskově proběhl, proletělo mi hlavou, co že to tam je za fotky z nudapláže. A když jsem si na to najel znova a podíval se, tak zjušťuju, že ona to ne nudapláž, ale Blaňulíci ![]() Rosťa |
|
|
8.8.2008 20:02:50
Blani, no jo no, ty tvoje úúúžasný dvojčátka
![]() ![]() ![]() Ale i Leinka je kočena![]() ![]() ![]() |
|
|
8.8.2008 20:02:05
Ahoj ,,rodino,, moje. Dnes jsme se vrátili z dovči, byli jsme v Jeseníkách na týden. Vše popíšu a pošlu fotečky.
Teda tady to ale žilo, co jsem tu nebyla, jen tak dááál. Pájo, jsem se smála, jak si pro mě vložila fotku baráčku, abych tě našla. No jo jsem ostuda, jestě jsem nedorazila, ale neboj, vše napravím Adrien, ani nevím, že jste s plavčem zkončili, neříkala si..... Marcelo, která pak ty si, že bydlíš v Oseku a máš Kubíka? nevím neznám, nic mi to neříká, ale já jsem taky z Oseka ale jestli ,,šmíruješ,, ![]() tak to určo víš, tak co se neozveš![]() Katko, jdu juknout do deníčku, jestli pak tě náhodou neznám. Rosťo, díky za pochvalu dortíka, byl mňam ![]() ![]() ![]() , ale páč byl velikej, druhá půlka je v mražáku a postupně se bude vytahovat ke kávičce![]() |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
7.8.2008 20:48:29
Tak se Rosťa ani nestihl pochlubit, že včera večer byl u nás, instaloval nám novou vysmážačku a zatvrdnul tu chudák až do půl 10
Rosti díky moc!!!!!!!!!!!!![]() A teď malounko dokumentace od nás, páč jsem-jak o mně obecně známo-povaha chlubivá: Uvítací výbor!!! ![]() Valná hromada - aneb jak ušetřit za vodu ![]() ![]() ![]() A konečně jsme tedy odbourali lehátka a vyjeli jsme-Lea se tam jen nasomrovala, nebojte, nejezdíme takhle ![]() ![]() ...a dá se tam i obstojně spinkat, když se to nestihne včas do místa určení... ![]() No a po dloooouhé době máme taky jednu celo-rodinnou!!!! ![]() |
| Katka+Terezka 01/2007 | 85229 |
|
|
7.8.2008 18:11:21
... vložila jsem do deníčku pár foteček
![]() |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
6.8.2008 22:02:59
Káťo, když na http://rodina.cz/prerov vejdeš do svého fotoalba, které už máš ode mně založené, klikneš vpravo nahoře na tlačítko PŘIDAT FOTKU a řídíš se pokyny na monitoru. Tedy doufám, že máš vše nastaveno dobře a nebude problém někde na mé straně...
Jinak my jsme dnes byli s rodinkou na výletě ve Vyškově. Prolezli jsme město a velkou část jsme prožili v parku Smetanovy sady, odkud jsme se po cyklostezce prošli až do Dědic a zpět na vlak. Byl to super výlet. Je zvláštní, že i přes to, že je od nác Vyškov jen 20 minut cesty, nikdy jsme si to město pořádně neprolezli... Ahoj Kojetíňáci |
| Katka+Terezka 01/2007 | 85229 |
|
|
6.8.2008 19:27:08
Blani - seznamko bylo skvělý, prťata jsou úžasní ňuňánci..no krása :))
Rosťo - díky za vložení mého příspěvku do deníčku. A jak se vkládají fotečky? Plavání - bylo skvělé, v bazéně jsem byla jen já a ještě jedna maminka. Terce se to moc líbilo, až do doby, kdy si měla vzít kolem sebe tu plavací rybičku. Naše nespoutané dítě nemá rádo nějaké omezování po chvilce vzteku, ale kapitulovala. Musíme tedy ještě vychytat ten přípravný kolotoč - sprcha, dítě....atd, ale časem se zajedeme. ![]() Jinak dnes jsem tu měla kamarádku s klučíkem, naše holka by ho neustále jen líbala. Nevím po kom to dítě je ![]() ![]() ![]() K večeru se udělalo teplo, tak jsem dali ještě koupačku v bazénu. Pak se děti vrhly na meloun. Teta odjela a dítě padlo za vlast. Já jsem si ukuchtila večeři, tatínek je v práci. Čeká mne ještě zalévání zahrady.A co je u vás nového? |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
5.8.2008 22:37:18
Jo, jo, Rosti, to vlastně fááákt!!!! Já už málem zapomněla....
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.