| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 3436  [Dalších 2586 >>]
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
24.7.2008 9:48:50
ahojdá, máme málo dětí na tábor, tak nabízím lastminute :), třeba se někomu hodí. Kdyžtak na mém mailu podrob. info

Vypisuju lastminute na dětský tábor, děti 6-15 let, za 2400,-, Vysočina- Znětínek (okr. Žďár n. Sázavou), stany s podsadou, polní kuchyň, rybník, les...krása, termín 4.8.-16.8.
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
23.7.2008 13:35:32
Přátelé, nějak to tu vázne, tak mi dovolte Vás pozvat na jednu akcičku, která určitě bude příjemnou nevšední projížďkou pro každého, koho jen trošku lákají koleje. Ostatně jde jen o jednu ze tří letošních možností, jak se dostat vlakem do Tovačova...

Jinak vyrobil jsem (konečně) tovačovské trati i webovky, takže podrobnosti o trati i akcích na ní pořádané najdete na http://www.prototypy.cz/tovacovka

Já bych měl mít letos na 9. i 10.8. volno, takže když se přijedete kterýmkoli vlakem projet, určitě se potkáme !!!

Rosťa
Leonie + 2 lvíčata 70868
19.7.2008 9:58:55
Amando zdravím tě. Nějak jsme se minuly v diskuzy.

Rosti, no co dodat, je fajn že si tak akční.

Kdože je tu psycholog? Péťa? Teď fakt nevím. Jojo, napiš nám něco prosím o tvé práci, s kým pracuješ atd. Třeba vyhledám jednou tvou pomoc;((;((;((
18.7.2008 0:00:40
Amadi - tak to je SUPER že tu budeš zase normálně bývat !!!
WELCOME BACK !!! R^~s~;):-D:-)

Jinak psychologa bych potřeboval taky. Už týden běhám po firmách od čerta k ďáblu, zanedbávám rodinu jen abych sehnal nějaké penízky na vláčky do tovačova (dyď je to pro lidi !) a prakticky nikdo nedá ;((

Kdybyste někdo věděl o někom, kdo by byl ochoten na tuto malou akcičku pro veřejnost přispět, sem s ním !

Ještě mi má zítra dát vědět chlapák od Petry (co má Matěje a Madlenku ;) ), snad alespoň on neodmítne...
...snad, snad, snad...

Ahoj všem !

Rosťa
Krakatice 22448
17.7.2008 21:29:28
Ahoj Rostí, no, nebudeš tomu věřit, ale paní doktorka a pan starosta jsou manželé~s~. Ráda Tě tu vidím:-) Nechala sem se ukecat a mám provizorní pc, takže tu budu častěji, než 1x za uherák~j~
A omlouvám se Ti, že sem poslala jen jedny fotečky. Schovávala sem je pro Tebe, takže sem je pak smazala...promiň:(

Petí, Ty jsi psycholožka? A nějak specializovaná? (dětská nebo pro dospěláky?)
17.7.2008 17:26:21
Amandi - to jméno paní doktorky (Bouchalová), co má společného s panem starostou ?

Jinak jsem minulý týden aktivoval stránečky http://www.prototypy.cz/tovacovka , kde se už teď můžete dovědět o jízdách zvláštních vlaků do Tovačova, které připravujeme na 9. a 10. srpna !

Ahoj
Rosťa
Petra+Matěj 3/06+Madlenka 4/08 41363
17.7.2008 15:30:01
Hlásím, že Madla má ve 3 měs. něj. 61,5 cm a 5,8 kg. A mrška hbitá by už nejraději někam lezla, strká kolena pod sebe a zvedá zadek, resp. teď už vnějškem, Blani! No akční Beran.

Ahoj Tinasso, děti mám v nicku, mně je za chvíli 29, muže mám o 6 let staršího. Já jsem psycholožka na RD, zabývající se teď propagací a prodejem moderních látkových plen, šátků na nošení dětí a dalších nosítek a taky ekoprostředků pro domácnost. Muž je přes počítače (v Prioru v Přerově) a taky přes alter. zdroje energie - chystá právě solární panely na střechu našeho paneláku, autem budeme jezdit (doufám že ano) na olej apod.
tinassa 32286
17.7.2008 12:24:15
Ahoj, ty jsi take z Tovačova? M.
Leonie + 2 lvíčata 70868
17.7.2008 12:03:06
Ahojky, tak tady se dvě maminky seznamují, to je bezvaR^R^R^R^ Tak ať si holky rozumíteR^

Mudr. Bouchalovou znám z pohotovosti, je bezvadná, opravdu strašně moc hodná....
tinassa 32286
17.7.2008 11:04:19
Petro,ještě Ti napíšu můj mail 7777martina@seznam.cz a pak Ti dám telefon, protože od příštího týdne budeme bez internetu. Máme už nějakýho technika domluvenýho v Tovačově, ale nevím, jak rychle zase budeme online. Zatím a hezkej den M.
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 3436  [Dalších 2586 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.