| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 3436  [Dalších 2506 >>]
Pája,Pajík 20/2/07+Zuzka 11/94 62211
16.6.2008 12:36:27
Rostíku-jste teda rodinka jak ze žurnálu,moc vám to všem sluší.

Leni-nebéč taky ted moc necestuje je moc práce kolem baráku,ale dřív než byl Pavlík tak to jo tojsme byli každý víkend někde.No a ted bude Paja dělat plyn do auta palka jak pr...30 000 tož nevím jestli vůbec někam pojedem,i když zase budeme jazdit za levno.

Blani-krásný miminka,ale nějak moc najednou~g~
Leonie + 2 lvíčata 70868
15.6.2008 19:02:12
Blani, no super, takový srazík. No děti jsou si všechny 4 táááák podobný, že jsem ani nevěděla, který je který. Ale nááádhera.

Rosti, jojo hned jsem dle fotek poznala, že jste byli v Teplicích. Jste fakt rodinka cestovatelů. Ten můj pecivál co mám doma nikam jezdit nechce, ale co by taky jezdil, když jezdí po montážích, spí po hotelech, ubytovnách, chatkách atd. a když jednou přijede domů, tak se mu nikam nechce a nezajímá ho, že my dřepíme pořád v Oseku. Taky bych chtěla tokovýho akčního mužskýho. Jinak jste kráááásná rodinka, opravdu vám to všem mooooc sluší. Děti jsou spíš na Silvu, že? No není divu, ona je taková tmavá, hooodně výrazná.
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
15.6.2008 18:06:13
Ahojte !

Po delší, skoro dvoutýdenní odmlce jsme s rodinkou opět "práskli do bot" a vyrazili na výlet, tentokráte do lázní v Teplicích nad Bečvou. Cestou jsme si uvědomili, že jsme se sem podívali po téměř 10-ti letech ! Letí to strašně rychle (a přitom je to od nás kousíček)...

Rosťa
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
14.6.2008 18:46:04
NO zdarééééc!!! Tak teda opožděně, ale přece-přejeme Vojtíškovi taky všechno nej k narozeninám!!! Už je to velikej chlap ~j~ Doufám, že dostal spoustu dárků a že je byl nadšený

A na otázku, kde jako jsme, vám vložím takovou "menší" tapetáž ~k~

Byli jsme navštívit kamarády!!! Kristina Slůňata si na nás nachystala rébus - poznat, kdo je Markétka a kdo Ondrášek-oba v růžových kalhotech :o))) A pozóór!!! Já je poznala, páč Ondrášek je na maminku a Markétka zase celý tatínek;) (Editka nakukuje)

Zajeli jsme si na oběd do blízké restauračky se zahrádkou....daly (my dvě s Kristou-proto to tvrdé Y) jsme si hovězí bifteček medium....

Byla to restaurace All inclusive...povožení dětí bylo v ceně :-D:-D:-D

Ještě nás obsluha dokonce i blejskla-kočárky jsme se snažily naklonit, aby bylo i z dětí něco vidět ;o)

Pak jsme šli všichni vytrávit do zámecké zahrady - tato úprava Bertiniho je opravdu vynikajícná :o)))

A závěrem jedna společná-dvojčata a dvojčata pospolu;)~j~
14.6.2008 12:49:59
Díky za přání, ale kde jsou ostatní ? (tedy ne kvůli tomu přání...)

Kojetíňáci
Leonie + 2 lvíčata 70868
13.6.2008 16:11:23
Rosti, Vojtíškovi vše nejlepší k narozeninám.~s~~s~~s~
12.6.2008 21:50:18
Přátelé,

Amanda nás před časem lákala na koníčky do Polkovic (mezi Kojetínem a Tovačovem), kam s dětmi už nějaký čas jezdí k plné spokojenosti.

No a my máme nadcházející víkend mimořádně volný, tak jsme uvažovali o tom, že bychom taky zajeli (koho to zajímá, jukněte na http://www.avc-hana.eu ).

Máte někdo s ježděním dětí na koních nějaké zkušenosti ? Popravdě moc nevíme, jaká to má "pluska a mínuska"...

Jinak náš Vojta měl včera 4 roky - slavili jsme to už o víkendu, ale až teď zjišťuju, že z oslavy nemáme jediné kloudné foto ;((

Ahoj !
Rosťa
Leonie + 2 lvíčata 70868
11.6.2008 16:42:45
No Blani co dodat? Pošly ty fotky někam do časáku, nebo do soutěže a první místo je tvojeR^R^R^R^R^R^
10.6.2008 1:40:57
Tak mi to nedalo a ještě jsem se hecla a vybrala a vložila dvě fotečky z naše zářijovkového srazíku z víkendu. Pravda, není to moc o samotném pobytu, ale mmj jsme tam dělali tohle...R^

Tygřík Radimek: POmóóóóc!!! Ta opice mi ožírá ocásek!!!!

A teď silná trojka...tak velkou berušku jste určitě ještě neviděli ;)
10.6.2008 0:56:50
Hoja Datli!!! Budu na tebe moc myslet, dej pak vědět. Jak se nám ten hovor přerušil, tak on tam byl dost špatněj signál, vypadávalo to....
Tak na zítřek tfuj, tfuj, tfuj a budeme všichni držet všechno R^~s~
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 3436  [Dalších 2506 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.